- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 20
-
27-03-2008, 03:52 AM #11
Re: Εμμονες + η δυναμη της αυθυποβολης
Χρεωνω την ψυχαναλυση 10e/h και αν αρχισεις συνεντευξη μαζι μου ισως δεν τελειωσουμε ποτε ... (ελπιζω να εχεις περιουσια ) :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :toung:
Ρε συ το θεμα δεν ειναι να σου πω εγω την ερωτηση το θεμα ειναι να καταλαβεις γιατι την παραθετεις και ψαχνεις να βρεις απαντησεις !!! :embarrest
-
27-03-2008, 09:04 AM #12
Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν :bigsmile: Η πρακτική πλευρά αυτών που σου λέει ο Cancerian (για το ανοιχτό μυαλό) είναι να μην θεωρείς ποτέ ότι ξέρεις κάτι. Ακόμα και όταν νιώθεις πχ ότι σου ταιριάζει μια όψη, να έχεις υπόψιν σου ότι κατά πάσα πιθανότητα κάποιος παράγοντας σου έχει διαφύγει και ότι το πράγμα θέλει ακόμα ψάξιμο.
Η ματιά σου δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αντικειμενική, όπως και κανενός. Ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο για να βλέπει το ίδιο πράγμα που κάποιος άλλος το βλέπει αλλιώς. Οι αλήθειες είναι πολλές και είναι αυτές που συνθέτουν το πραγματικό που είναι το μοναδικό αντικειμενικό. Όσο περισσότερες "αλήθειες" μαζέψεις στο μυαλό σου τόσο αντικειμενικότερη θα γίνεσαι. Απλώς να ξέρεις ότι αυτό είναι εξελικτική διαδικασία, μακρόχρονη.
Το γεγονός τώρα ότι θεωρείς τις εμμονές ...ενδιαφέρουσες ως ιδιαίτερες ανθρώπινες αδυναμίες, μάλλον υποστηρικτικό των ερμηνειών που θέλουν προσκολλήσεις-νεφελώματα να δημιουργούνται εξαιτίας των ¶ρη-Ποσειδώνα μου φαίνεται, οπότε ξανακοίταξε την έννοια της λέξης "εμμονή" (με ανοιχτό μυαλό, εννοείται)Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
27-03-2008, 10:23 AM #13
Πολύ ωραίες όλες οι απόψεις:bigsmile:
Απο όσα έχω διαβάσει όμως εμμονές, γενικά μιλώντας παντα ,θα εδινε ένα τετράγωνο Πλούτωνα- Σελήνης.
Η σκληρή όψη ανάμεσα σε Αρη και Ποσειδώνα, μάλλον έχει να κάνει περισσότερο με μυθοποιηση προσώπων, άρνηση να δούμε τους ανθρώπους η την πραγματικότητα όπως είναι, αυταπάτες δηλαδή και ίσως και τάση να μην προβάλλουμε τον πραγματικό μας εαυτό μέσα απο τις ενέργειες μας αλλά αυτές να είναι αποπροσανατολιστικές και για εμας και για τους άλλους.
Επίσης μπορεί να δώσει την τάση να ξεκινάμε κάτι αλλά να μην το τελειώνουμε ποτέ
Σε προσωπικό επίπεδο τώρα ερμηνείας, βρίσκω πως αυτά που έχω διαβάσει τόσο για τις "εμμονες" (σχέση Σεληνης- Πλούτωνα) όσο και για τις αυταπάτες κτλ (σχεση Αρη-ποσειδώνα) εχω βρεί πως σε μεγάλο μέρος ισχύουν στο χάρτη μου...ωστόσο θεωρώ πως μια και ειναι γενέθλιες όψεις , έχω μάθει να τις διαχειρίζομαι αρκετά καλά και πιστευω γενικά πως όσοι διαθέτουν "σκληρές" όψεις στον γενέθλιο χάρτη μαθαίνουν απο μικρή ηλικία να χειριζονται καλυτερα το δυναμικό αυτό,σε σχέση με όσους το ζούν απο διέλευση και τους έρχεται κάπως ξαφνικό .
Σε γενικές γραμμές - σε αυτο συμφωνω με τον Μητσάκο- νομίζω πως τελικά ο καθένας θα προσεγγίσει με διαφορετικό τρόπο το γενέθλιο και άρα ίσως διαφοροποιηθεί η ερμηνεία.Παντως η αλήθεια είναι ότι προσωπικά βρίσκω δυσκολότερο να ερμηνευσω αντικειμενικά τον χάρτη μου σε σχεση με χάρτη ενός τριτου ανθρώπου.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
27-03-2008, 11:01 AM #14
Ο Ποσειδώνας δεν ξέρω αν φέρνει εμμονή (ο Πλούτωνας περισσότερο όπως λέει κι η roadrunner) αλλά ίσως σου αποκρύπτει πληροφορίες. Ειδικά αν κάνει κάποια όψη με ωροσκόπο ή Ερμή. Ένας Ερμής σε ζώδιο του Νερού επίσης πιθανόν να παραβλέπει κάποιο στοιχείο επιμελώς. Η απόκρυψη φαίνεται στους άλλους σαν εμμονή, γιατί οι άλλοι βλέπουν αυτό που εμείς δε βλέπουμε και δεν καταλαβαίνουν γιατί επιμένουμε. Νομίζουν ότι έχουμε εμμονές.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
27-03-2008, 12:33 PM #15
Καλημερα!
Σας ευχαριστω ολους πολυ, και βασικα συμφωνουμε (εκτος απ τον cancerian που πρεπει να ανεβασει τις τιμες!)
Προσωπικα δεν εχω αυτες τις οψεις, αλλα μου χτυπησε καμπανακι αυτο που ειπε ο κΠαπαδολιας, εχω συνοδο ερμη - ποσειδωνα στον 10ο (με τον ποσειδωνα στις κρισιμες μοιρες) και ισως αυτο να φταιει που δυσκολευομαι να ειμαι αντικειμενικη.
-
27-03-2008, 02:23 PM #16
-
27-03-2008, 02:39 PM #17
Θελουν ιδιαιτερη προσοχη...και ΠΡΕΠΕΙ να αποβαλλονται.
Το θεμα των εμμονων καλυτερα να δουλευεται με τη βοηθεια ειδικου..
Ειδαλλως μπορει να εχει δυσαρεστα αποτελεσματα και σε αυτον που τις εχει αλλα και στο "αντικειμενο της εμμονης"..πολλες φορες οι εμμονες εχουν να κανουν και με ανθρωπους
-
27-03-2008, 09:31 PM #18
εαν μου επιτρεπεται να συμετασχω κι εγω σε αυτη τη συζητηση, θα ηθελα να πω ενα ευχαριστω στον αγαπητο cancerian για το παραπανω. Εχεις απολυτο μα απολυτο δικαιο! Perfect
Πολλες φορες κοιταζοντας τον εαυτο σου στον καθρεφτη (και πατωντας στην γη) βλεπεις πολυ περισσοτερες αρετες απ'οτι νομιζες οτι ειχες. Τοτε αντλεις τετοια δυναμη και αυτοπεποιθηση που οχι απο εμμονες δεν καταλαβαινεις αλλα και ο κοσμος να γυρισει αναποδα εκεινη την ωρα, σιγουρα μπορεις να το αντιμετωπισεις.
Με αλλα λογια πιστευω οτι η εμμονη ειναι απορροια της ανασφαλειας. Αν καποιος εχει ανασφαλεια σε καποιο τομεα, τοτε η αστρολογια μπορει να γινει εμμονη..
νομιζω... :embarrest
-
28-03-2008, 01:22 PM #19
-
28-03-2008, 01:50 PM #20
Δεν είμαι ειδικός για να σου απαντήσω περί εμμονών και αστρολογικών όψεων αλλά θα σε συμβούλευα αν έχεις έντονο Ποσειδώνα και γενικά θεωρείς ότι ίσως είσαι επιρρεπής στις εμμονές (επειδή αναφέρεσε στο δικό σου χάρτη) και στις αυθυποβολές ή υποβολές να μην το "διαφημίζεις".................
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.