- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
Thread: Ενοχές
-
24-03-2008, 05:49 PM #11
Re: Ενοχές
Transits λεγονται οι διελευσεις στα αγγλικα και μεχρι να βαλουνε αντιστοιχο προγραμματακι εδω μπορεις να μπεις στο αστρο.κομ και αν ψαξεις τη σελιδα θα δεις οτι σου βγαζει και χαρτη με διελευσεις κ.α. αν γινεις μελος
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
24-03-2008, 06:00 PM #12
Thanx και παλι. Χειρωνας τετραγωνο ηλιος, μαλλον αυτο εξηγει καποια πραγματα...
-
24-03-2008, 08:20 PM #13
Το ιδιο ακριβώς συμβαίνει και σε εμένα! Μιλάμε για τελειωμένες καταστάσεις...χρόνων, ξαφνικά...τσουπ!!!Πάντως δεν νομίζω να γλυκαίνει την κατάσταση ο Διας,αντίθετα νομίζω, επεκτείνει τις ιδιότητές του Πλουτωνα.Αυτό που ξέρω είναι οτι πρέπει να αποφεύγεις παρορμητικές κινήσεις, που σίγουρα θα σου έρχονται να κάνεις.Χρειάζεται πολύ σκέψη.Υπομονή!
-
24-03-2008, 09:00 PM #14
Εμένα η άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε λίγο και τις επαφές με το 12ο οίκο. Διελεύσεις, όψεις με ακμή γενέθλια και προοδευτική ενεργοποίηση πλανητών που είναι στο γενέθλιο στο 12ο, κλπ. Νομίζω παίζει σημαντικό ρόλο στο θέμα των ενοχών. Σε ό,τι αφορά πλανήτες, επαφές του Κρόνου με τη Σελήνη σε γενέθλιο και προοδευτικά νομίζω δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
24-03-2008, 09:09 PM #15
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.