- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
Thread: Επικίνδυνες σχέσεις
-
09-12-2006, 03:20 PM #11
Re: Επικίνδυνες σχέσεις
Παρα πολυ ωραιο αρθρο!! Συγχαρητηρια!! :clapping:
Περιμενουμε κι' αλλα!!
-
23-01-2011, 11:18 PM #12
Δύσκολο άρθρο για μένα....θα ήθελα πολύ ένα άρθρο στο οποίο απεικονίζονται πάνω στον πίνακα της συναστρίας όλες οι πιθανές "δύσκολες" όψεις σε όλες τις πιθανές θέσεις θέσεις....χρονοβόρο αλλά πολύ χρήσιμο πιστεύω.
The key to Happiness is a Good Sense of Humour and a Bad Memory
-
17-06-2011, 01:53 AM #13
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο!Βασικά διαβαζοντάς το, μου δημιουργήθηκε μια απορία, σχετικά με τους οίκους.. Πολλοί πλανήτης μου βρίσκονται στο 11 οικο και στον 9.Συγκεκριμένα, ο Ηλιος, η Σελήνη, ο Ερμής βρίσκονται στο 11 οίκο, και ¶ρης, Κρόνος, Ουρανός, και Ποσειδώνας στον 9. Και η Αφροδίτη μ βρίσκεται στο 10 οίκο. Τι σημαινεί αυτο, το ότι πολλόι πλανήτες βρίσκονται σε ίδιους οίκους;;; Θα χαιρόμουνα πάρα πολύ αν με βοηθούσατε να κατανοήσω και να ερμηνεύσω τι σημαίνει αυτό.Δηλαδή, ποιον τομέα της ζωής μ επηρεάζουν πιο πολύ αυτές οι θέσεις;
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
-
17-06-2011, 02:38 PM #14
θα σε βοηθήσει αν ξεκινήσεις αρχικά διαβάζοντας τα δομικά στοιχεία ενός ωροσκοπίου. Σε αυτό το forum μπορείς να βρεις αρκετές χρήσιμες πληροφορίες. Γενικότερα ό,τι θέλεις να βρεις, μπορείς να χρησιμοποιείς τη μηχανή αναζήτησης, πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα, γράφοντας λέξεις-κλειδιά..
-
17-06-2011, 05:52 PM #15
καλησπέρα κι από μένα !στη δική μου συναστρια εχουμε συνοδο σεληνης κρονου και οντως υπαρχει διαφορα !δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα και συνοδο σεληνης πλουτωνα . επισης υπαρχει αντιθεση αρη πλουτωνα και επειδη δεν μ αρεσε αυτο που διαβασα σε καυγα ειχε προκληθει σοβαρο αυτοκινητιστικο ατυχημα παιζουν ρολο σε αυτο οι transit πλανητες ?πως γινεται αυτο ?
-
20-06-2011, 06:35 PM #16
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!Μπορώ να πω πως βρήκα μερικά πράγματα...αλλα και πάλι δεν τα έχω καταλάβει πολύ καλά..Κ πάλι σε ευχαριστώ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.