- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 64
Thread: Zώδια και χιούμορ
-
23-10-2006, 04:22 PM #11
Re: Zώδια και χιούμορ
Εγώ που ζω;;;;;;;;;; :bigsmile:
Και με τα τρια ζώδια (Λέοντες, Παρθένους, Αιγόκερους) έχω ρίξει και ρίχνω ΤΑ γέλια ..... :nuts: Αφού ακόμη και όταν δεν είμαι σε mood (για να μιμηθώ και μια γνωστή τραγουδίστρια ) δεν υπάρχει περίπτωση να μη πουν κάτι και να μην πέσω ξερή από τα γέλια και να επανέλθω στον καλό παλιό μου εαυτό :bigsmile: :bigsmile:
-
26-10-2006, 03:51 PM #12
Συγνώμη αλλά διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως, πλαγίως κλπ.
Για ποιούς αιγκόκερους, παρθένους και ταύρους ομιλείς;
Το χιούμορ και όχι ο χαβαλές απαιτεί αυτογνωσία και εξυπνάδα.
Αν γνώρισες κάποιον Παρθένο με ωροσκόπο Παρθένο, ερμή στον Αιγόκερω, Δια στον Ταύρο, κρόνο στην Παρθένο δεν φταίμε εμείς!
Χιούμορ έχουν συνήθως, αν όχι πάντα οι άνθρωποι που αυτοσαρκάζονται, δηλαδή, οι ακοπμλεξάριστοι, οι εξελιγμένοι.
-
27-10-2006, 02:23 PM #13
Συμφωνώ μαζί σου, ότι χιούμορ έχουν εκείνοι που έχουν και περιεχόμενο (χυμό), και μπορούν να αυτοσαρκαστούν. Το θέμα είναι όμως, πως εκδηλώνει κανείς το χιούμορ του. Μερικές φορές οι άνθρωποι εκπέμπουν σε διαφορετικό μήκος κύματος με αποτέλεσμα να μην "πιάνει" ο ένας το χιούμορ του άλλου. Εκεί ίσως παίζουν ρόλο και τα ζώδια. Βέβαια, και αυτή η περίπτωση μπορεί κάλλιστα να αντιμετωπιστεί με χιούμορ.
-
27-10-2006, 03:24 PM #14
Και γω με τη σειρά μου θα συμφωνήσω μαζί σου!
Σίγουρα δεν εκπέμπουμε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, οπότε και πολλές φορές είναι δυνατόν να παρεξηγήσουμε το χιούμορ κάποιου γιατί απλά δεν το χουμε καταλάβει.
Αλλα, τουλάχιστον προσωπικά, καταλαβαίνω και δέχομαι αμέσως το χιούμορ του άλλου\άλλης γιατί είμαι και γω τέτοιο άτομο.... :bigsmile: εντελώς
Εξαρτάται φυσικά και πόσο θα ανοιχτείς στους άλλους για να το δεχτείς.... :bigsmile:
-
27-10-2006, 05:33 PM #15
Εγώ πάλι μπορώ και επικοινωνώ με τους σκορπιούς, λες και τους ξέρω χρόνια, και ας τους έχω γνωρίσει μόλις χτες! Τρομερό κόλλημα, δεν ξέρω. Είναι μάλλον αυτή η...."χαιρεκακία" τους που γουστάρω.
Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
-
05-03-2007, 06:07 PM #16
-
06-03-2007, 01:57 PM #17
Εγώ πάλι γελάω πολύ με Τοξότες,με Ζυγούς και με Λέοντες...
Και φυσικά όλοι γελάνε μαζί μου αλλά δε με ενοχλεί :toung:
-
06-03-2007, 06:57 PM #18
-
10-03-2007, 11:57 PM #19
νομοίζω οτι το χιούμορ το έχουν οι ανθρωποι που το ζουν όχι χώρις κομπλεξ
το ανταποοδίδον το δέχονται και το χέρονται απο καρδιας
-
11-05-2007, 11:09 PM #20
Πάντως, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά δεν έχω ακόμα γνωρίσει Αιγώκερο χιουμορίστα...:toung:
Φταίει ο Κρόνος λέτε ή εγώ έχω πέσει σε λάθος Αιγωκεράκια;;;:nuts:Πίσω απ' τη γιορτή είμαι μαρτύριο και καταιγίδα...!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.