- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 35
Thread: Γενεθλια μεσοδιαστηματα.
-
14-12-2011, 06:12 PM #11
Re: Γενεθλια μεσοδιαστηματα.
Εμενα ο Κρονος κανει οψη με πολλα μεσοδιαστηματα στο χαρτη μου Κρονος=Ηλιος Αφροδιτη=Αφροδιτη/Πλουτωνας=Αρης/ωροσκοπος=Διας/Β.δεσμος=Ουρανος/Β.Δεσμος κακο αυτο?
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
14-12-2011, 10:26 PM #12
sagivi αν ο transit κρόνος κάνει σύνοδο με το μεσοδιάστημα MC - ωροσκοπου μπορεί οι αλλαγές που θα φέρει να φανούν μακροπρόθεσμα?
Επίσης θα ήθελα να καταθέσω και εγώ τις λιγοστές μου γνώσεις για τα μεσοδιαστήματα..
άρη - ουρανού: μεσοδιάστημα ξαφνικών γεγονότων
ήλιου - σελήνης: υγείας
άρη - ποσειδώνα: εξασθένηση(εδώ θα ήθελα να πω ότι ο ωροσκόπος μου είναι πάνω σε αυτό το μεσοδιάστημα και είναι γεγονός ότι ο οργανισμός μου εξασθενεί πολύ εύκολα)
άρη - πλούτωνα: μεσοδιάστημα βίας
σελήνη - ποσειδώνα: αυτοθυσία
δία - πλούτωνα: επιτυχία, δύναμη
σελήνη - κρόνου: μοναξιά, συναισθηματικό μπλοκάρισμα, χωρισμόςκαταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
15-12-2011, 12:15 AM #13
-
15-12-2011, 12:21 AM #14
Να προσθεσουμε και κατι πολυ ευχαριστο.
Το μεσοδιαστημα Δια-Ουρανου αναφερεται ως <μεσοδιαστημα της ξαφνικης μεγαλης τυχης>.
Τα προοδευμενα σημεια ωροσκοπος και μεσουρανημα, μπορει να φερουν πραγματικα μια μεγαλη επιτυχια ειτε προσωπικη ειτε επαγγελματικη- οικονομικη, οταν κανουν συνοδο με το σημειο αυτο.
-
15-12-2011, 12:51 AM #15
Οταν το μεσοδιαστημα αφροδιτης/δια (μεσοδιαστημα γαμου αν δεν κανω λαθος) ειναι σε τετραγωνο με γενεθλιο αρη πως να το ερμηνευσω;Μου εκανε την εντυπωση που το μεσοδιαστημα αρη/κρονου(μεσοδιαστημα θανατου ,(μεταφορικα μιλαμε παντα) κανει συνοδο με γενεθλια αφροδιτη,και οταν ο κρονος απο διελευση ηρθε σε συνοδο με γενεθλια αφροδιτη με αποτελειωσε ψυχολογικα σε αισθηματικο τομεα και με μπλοκαρε απιστευτα..
-
15-12-2011, 01:44 AM #16
το Ωροσκοπος=Σεληνη /Κρονος πως σας φαινεται και μαλιστα το μεσοδιαστημα ειναι στον 6ο οικο αλλα σε συνοδο με την ακμη του 7ου οικου ειναι κακο αυτο για τον γαμο κλπ?Μετα τι σημαινει το μεσοδιαστημα Ωροσκοπος=Αφροδιτη/Β.δεσμος
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
15-12-2011, 03:45 AM #17
-
15-12-2011, 03:52 AM #18
Το μεσοδιαστημα Ωροσκοπος=Σεληνη/Κρονος δειχνει πιθανα οικογενειακα προβληματα και κυριως με την μητερα. Χρειαζεται προσπαθεια για να υπερπηδηθουν τα προβληματα αυτα και το ατομο να πραγματοποιησει την προσωπικη του αναπτυξη.
Το μεσοδιαστημα Ωροσκοπος=Αφροδιτη/Β.Δεσμος δινει μια προσωπικοτητα γεματη καλωσυνη
και προθυμη να προσφερει στους συνανθρωπους της.
-
15-12-2011, 08:18 AM #19
όταν ο γενέθλιος ερμής είναι πάνω στο δίας/MC
είναι σωστή ερμηνεία να πω πως όταν ενεργοποιηθεί από διέλευση θα φέρει κάποια θετική ή αρνητική εξέλιξη στα επαγγελματικά- οικονομικά? ή εξαρτάται και από άλλους παράγονες?καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
15-12-2011, 08:27 AM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.