s
Ώρα γέννησης - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 76

Re: Ώρα γέννησης

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Κοραλλία πως φαίνεται τοκετός απ'τον ωροσκόπο δλδ?
    Κι εγώ με τα πόδια γεννήθηκα,και ζόρισα πολύ τη μαμά μου,ούτε ηπέρηχοι τότε,τίποτα.
    Ωροσκόπο Καρκίνο έχω,αλλά τι κοιτάζω,τις όψεις του ή της Σελήνης?
    Πολύ ενδιαφέρον θέμα.

Τελικά μάλλον βιαστήκαμε και οι δύο να περπατήσουμε...

Υπάρχει η άποψη στην αστρολογία ότι ο 12ος οίκος (επειδή βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον ωροσκόπο) δείχνει την περίοδο της κύησής μας, την περίοδο και τις εμπειρίες που βιώνουμε όσο βρισκόμαστε στην μήτρα της μητέρας μας ενώ ο ωροσκόπος δείχνει το είδος του τοκετού με τον οποίο γεννιόμαστε. Τον τρόπο δηλαδή που ερχόμαστε στον κόσμο.

Μαρία, θα πρέπει να κοιτάξεις τόσο τις όψεις του ωροσκόπου σου στον Καρκίνο όσο και το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη σου και τις όψεις που κάνει.

Lam, οι δυσαρμονικές όψεις του Πλούτωνα με τον ωροσκόπο ή τον κυβερνήτη του ωροσκόπου μπορούν να δείξουν δύσκολο τοκετό και σε κάποιες περιπτώσεις τοκετό κατά τον οποίο κινδύνεψε η ζωή του ατόμου. Όμως η Σελήνη στον Αιγόκερω και σε δυσαρμονικές όψεις με Κρόνο και Ουρανό μπορεί να δείξει πιο συγκεκριμένα πρόωρο τοκετό και τον "ανορθόδοξο" τρόπο με τον οποίο ήρθες στον κόσμο.

Δεν μπορείς όμως να κάνεις διόρθωση της ώρας σου μόνο από αυτό το γεγονός, απλώς κράτησε το αυτό ως σκέψη.

Όνομα:
    Έρρικα

Εγώ πάλι όταν γεννήθηκα η μαμά μου είχε κλείσει τον 9ο μήνα, δεν έλεγα να βγω..:της υπομονής ήμουν!!!love:
    επίσης με γέννησε με πολύ εκολία και ούτε που το κατάλαβε (από ότι λεει) τώρα πια της λεω ''εντάξει περίμενες λίγο παραπάνω αλλά άξιζε τον κόπο! χαχα! έπρεπε να βγω τοξότης!
    και με ωροσκόπο τοξότη.... οπότε μάλλον ο δίας βοήθησε ουσιαστικά!
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Όνομα:
    Μελένια

Απότι μου λέει η μαμά μου την δυσκόλεψα πολύ να βγω... από την αρχή χοντροκέφαλη ήμουν και την ταλαιπώρησα την καημένη...

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Μελένια ή εσύ ήσου χοντροκέφαλη, ή η μανούλα σου έπρεπε να δυσκολευτεί πολύ, για να σε αγαπήσει πιότερο!

Όνομα:
    Μελένια

Οτι με αγαπάει με αγαπάει πάρα πάρα πολύ και εγώ την λατρεύω. Είχαμε τις μικροδιαφορές μας κλασσικά σαν μαμά και κόρη, αλλά αγαπιόμαστε

Όνομα:
    Μαρία

Μελέτησα ότι μου είπε η Κοραλλία,δεν έβγαλα όμως άκρη όσον αφορά το"γεννιέμαι ανάποδα".
    Ούτε μπορώ να φανταστώ ο Αρης στον 12ο οίκο μου τι σημαίνει για την εποχή που ήμουν έμβρυο.
    Μήπως βρε παιδιά να το κάνατε ένα ωραιότατο άρθρο όλο αυτό με τη γέννηση-κυοφορία κλπ?
    Υπάρχει ένα ήδη της Τίνας για την τεκνοποίηση,και το χουμε συζητήσει και τα μέλη ξανά και ξανά,αλλά ειλικρινά,πολύ μου κεντρίζει το ενδιαφέρον ότι έχει να κάνει με τις συνθήκες εγκυμοσύνης και γέννησης.
    Βασικά νομίζω θα άρεσε σε πολύ κόσμο.
    Ξέρω ότι και οι εκλείψεις παίζουν ρόλο,οι ανάδρομοι...να τα χαμε όλα μαζεμένα..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Ετσι τρελά αγαπούσα και εγώ την δική μου μανούλα Μελένια μου με το όμορφο όνομα σου, και ειλικρινά δεν το μετάνοιωσα ποτέ μα ποτέ.

Και λέω ποτέ μα ποτέ, γιατί και εκείνης η κούτρα ήταν ξερό και χοντροκέφαλη και η δικιά μου άλλο τόσο.

Δύ ζεύγη κέρατα που να χώραγαν άλλωστε. Ταύρος εκείνη ωρ. Κριό εγώ.

Μάνα είναι πάντα μόνο μία. Μόνον όταν την χάσει κανείς καταλαβαίνει τι είχε και τι
    Ε Χ Α Σ Ε ...............!

Αυτό είναι και το κακό με τις μανούλες. Είθισται να αποδημούν πρώτες.

Δυστυχώς!

Καλό ξημέρωμα.

Μαρία,

μπορείς να συζητήσεις με την μητέρα σου τι βίωσε στην διάρκεια της εγκυμοσύνης της κι έτσι θα κατανοήσεις κι εσύ καλύτερα την θέση του Άρη σου στον 12ο οίκο και τι βίωσες εσύ.

Φυσικά παίζει ρόλο όλη η κατάσταση του 12ου οίκου, σε ποιο ζώδιο είναι ο Άρης και τι όψεις κάνει, ποιος είναι ο κυβερνήτης του 12ου, σε ποιο ζώδιο και οίκο βρίσκεται και τι όψεις κάνει. Έτσι γενικά ένας Άρης στον 12ο μπορεί να δείχνει πολλά πράγματα. Μπορεί να δείχνει ότι στην διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η μητέρα σου βίωσε μια περίοδο έντασης ίσως λόγω άλλων καταστάσεων στην ζωή της τότε, μπορεί να δείχνει ότι η εγκυμοσύνη περιόρισε την δράση της και αυτό την ενόχλησε ψυχολογικά, μπορεί να δείχνει μια περίοδο δραστηριότητας της μητέρας σου που της δημιουργούσε ενοχές σε σχέση με την εγκυμοσύνη της και πολλά άλλα.

Συζήτησέ το μαζί της και θα βρεις την άκρη.

Πολυ ωραιο το θεμα αυτο .Γενικοτερα επειδη ειμαι τεμπελουλα (σεληνη σε τετραγωνο με δια ) και βαριεμαι να κοιταξω τον χαρτη μου εξονυχιστικα και συνδυαστικα ,τελικα χανω πολλες λεπτομερειες που οταν ,τις βλεπω ..Λεω μπα,για κοιτα !Δεν ειχα σκεφτει να το δω ετσι .

Λοιπον,η ακμη του 12ου ειναι στον καρκινο και η σεληνη βρισκεται στον κριο στον 9ο οικο σε τριγωνο με τον ουρανο στον 5ο . Στο μεγαλυτερο κομματι της εγκυμοσυνης ,η μητερα μου βρισκονταν σε ταξιδι στο εξωτερικο και ειχε βαλει αρκετα κιλα (σεληνη τετραγωνο με δια).Γενικοτερα,ηταν πολυ ησυχη οπως μου ελεγε και δεν ταλαιπωρηθηκε οσο με την πρωτη της εγκυμοσυνη .Ο αδερφος μου γεννηθηκε αναποδα και στον 8ο μηνα .

Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)