s
Αν σας δινόταν η ευκαιρία... - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 185

Re: Αν σας δινόταν η ευκαιρία...

θα ηθελα να ημουν αητος!
    να ζω ελευθερα και μοναχικα στα ψηλοτερα βουνα!
    πετωντας στο γαλαζιο καθαρο ουρανο!

Όνομα:
    Φυλλένια

Υπάρχει επίσης και το φυτικό βασίλειο για όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, και είναι πολλοί.... Σου λέει, κάναμε την ανοησία και ηρθαμε ως άνθρωποι, ας το σκεφτούμε καλύτερα τώρα. Ευκαιρίες δεν σου δίνονται πάντα... Μόνο η Madcat έχει πάρει προκαταβολη από τρεις ζωές! Της μένουν άλλες 4...
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Γεια σας!

Θα σας έλεγα κι εγω οτι θα ήθελα να ήμουν αετός αλλά θεωρώ οτι είναι απο τα άγρια αρπακτηκά που κυκλοφορούν πάνω απο τα βουνά καραδοκώντας για κάποιο ''μεζέ'' που συνεπώς δεν με αντιπροσωπεύει. Το καλύτερο είδος για μένα και παράλληλα πιο αντιπροσωπευτικό είναι ο γλάρος κι αυτό γιατί είναι πουλί της θάλασσας που λατρέυω πάρα πολύ και του αρέσουν τα ψάρια όπως και σε μένα.

Να'στε πάντα καλά!

Joyce

Όνομα:
    Wind

Αγαπητή μου Joyce με έβαλες στον πειρασμό να σου απαντήσω!! Τοσο ο Αετός όσο και ο Γλάρος ψάχνουν απλά για την τροφή τους. Δεν σκοτώνουν ποτέ για πλάκα όπως οι άνθρωποι. Οσο σαρκοβόρος είναι ο αετός αλλο τόσο είναι και ο γλάρος. Κι αυτός παραφυλάει για το "μεζεδάκι" του που λές, και με κατακώρυφες βουτιές το αρπάζει!!! Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά. Απλά έχεις συνδέσεις ισως ρομαντικά τον γλάρο με τα ταξίδια και ο αετός όμως είναι ενα πανέμορφο και υπερήφανο πουλί υπό εξαφάνηση!!!!!!
    Φιλικά Wind
    Ο χρόνος φανερώνει τα πάντα..... Είναι ένας γεροφλύαρος που μιλάει συνέχεια, ακόμα κι όταν δεν τον ρωτάνε........
    Ευριπίδης

Πιάνονται τα μυθικά ζώα ? Αν ναι θα ήθελα να ήμουν ένας μονόκερως . Αν όχι θα ήθελα να γυρίσω με τη μορφή ενός δελφινιού .

Όνομα:
    Τζένη

γειά σας!

εγω θα ήθελα να ήμουν ένα panda ή ένα κοάλα... γιατί είναι και τα δύο ήρεμα και άκακα.....
    Ενας συνειδητοποιημένος συμβιβασμός είναι καλύτερος από μια αναγκαστική υποχώρηση...Είναι μια έξυπνη τακτική που ενισχύει μια δυναμική επανατοποθέτηση.....

Εγώ θα ήθελα να είμαι αηδόνι, όχι όμως φυλακισμένο σε κάποιο κλουβί, ελεύθερο.

Θα ήθελα να ήμουν ένας μαύρος πάνθηρας με απαλό τρίχωμα, έτοιμος για χάιδεμα από αυτούς που θα με αγαπούσαν και από την άλλη έτοιμος για μάχη με τους εχθρούς μου...

Θα ήθελα να 'μαι μια βασίλισσα μέλισσα.. (πολύ μετριόφρων είμαι,το ξέρω)

Όνομα:
    Παρασκευή

Εγώ θα ήθελα να είμαι γατούλα....
    Η ελπίδα είναι ένα όνειρο που ξυπνά. (Αριστοτέλης)

Page 2 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)