s
Διαζύγιο (αστρολογικοί δείκτες) - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 64

Re: Διαζύγιο

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    moutro28, για να είμαι ειλικρινής, όπως βλέπω τον χάρτη σου, δεν μου μοιάζει και τόσο ο κακομοίρης ο Ουρανός στον 7ο ως υπαίτιος. Ναι μεν μπορεί να φέρνει απροσδόκητες καταστάσεις και συναισθηματική αναστάτωση (σε συνδυασμό με τη σύνοδό του με τη Σελήνη), αλλά νομίζω πως κυρίαρχα ευθύνεται ο τονισμένος άξονας Διδύμων - Τοξότη.

Τρεις πλανήτες στον φιλελεύθερο και συχνά επιπόλαιο Τοξότη (Ερμής, Αφροδίτη και ο "παραμυθάς" Ποσειδώνας) απέναντι από τον απαιτητικό Κρόνο, είναι μια κατάσταση που δυσκολεύει το να χειριστεί κανείς τις απροσδόκητες εκπλήξεις του Ουρανού.
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα μου πείτε και τι σημαίνει :
    "Αν στον 7ο οίκο έχουμε εμπεριεχόμενο ζώδιο συνήθως έχουμε και δεύτερο γάμο ο οποίος μάλιστα εμπεριεχόμενος περιγράφει και το προφίλ του δεύτερου συζύγου!" ;

Quote Originally Posted by moutro28 View Post
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα μου πείτε και τι σημαίνει :
    "Αν στον 7ο οίκο έχουμε εμπεριεχόμενο ζώδιο συνήθως έχουμε και δεύτερο γάμο ο οποίος μάλιστα εμπεριεχόμενος περιγράφει και το προφίλ του δεύτερου συζύγου!" ;
    Αν, π.χ., η ακμή του 7ου είναι στον Ζυγό και του 8ου είναι στον Τοξότη, το ζώδιο του Σκορπιού είναι εμπεριεχόμενο στον 7ο οίκο.

"Ο Ουρανός είναι πρωτίστως ο πλανήτης εκείνος ο οποίος αν βρίσκεται στον 7ο οίκο του γάμου ή είναι σε δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη του 7ου δημιουργεί δυνατές προϋποθέσεις για ένα διαζύγιο."

Παρακαλώ μία διευκρίνηση εδώ: Η σύνοδος του κυβερνήτη του 7ου με τον Ουρανό θεωρείται δύσκολη όψη; Η μήπως θα μπορούσε να θεωρηθεί πως δίνει στην προοπτική ενός γάμου χαρακτηριστικά μη συμβατικότητας;

Επιπλέον, αν ο Ουρανός βρίσκεται από ζώδιο ή οίκο σε κυριαρχία ή έξαρση, αυτό δεν επιδρά βοηθητικά; Ή αντιμετωπίζεται ως ενίσχυση της έκφρασης των χαρακτηριστικών του πλανήτη, άρα η τάση διαζυγίου σκιαγραφείται εντονότερη;

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας. Θα μπορούσατε όμως να μου εξηγήσετε τι εννοείτε όταν λέτε διπλό ζώδιο;

Θα πρότεινα το άρθρο του Δρος Παϊζη Οι διαιρέσεις των ζωδίων (Μέρος 3ο) που αναφέρει στο σημείο Δ ποια είναι τα διπλά ζώδια:bigsmile:

Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    Ντίνα

Καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
    Τί σημαίνει εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 7ο οίκο;
    Ευχαριστώ
    libraD :toung:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by libraD View Post
    Καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
    Τί σημαίνει εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 7ο οίκο;
    Ευχαριστώ
    libraD :toung:
    Οπως απαντησε λιγο παραπανω στο ιδιο ερωτημα η Κασσιοπη : "Αν, π.χ., η ακμή του 7ου είναι στον Ζυγό και του 8ου είναι στον Τοξότη, το ζώδιο του Σκορπιού είναι εμπεριεχόμενο στον 7ο οίκο."
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Γεωργία

Πολύ ωραίο άρθρο...Εγώ δυστυχώς έχω εμπεριεχόμενο ζώδιο αλλά παρατήρησα ότι η θεία μου που έχει πάρει διαζύγιο δεν έχει εμπεριεχόμενο ζώδιο αλλά ο δεύτερος σύντροφος της έχει το ζώδιο που είναι η ακμή του έβδομου οίκου της..
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Βρε παιδία εξηγήστε μου λίγο κάτι..Πώς γίνετε πχ η ακμή του 7ου να είναι στον Υδροχόο κ η ακμή του 8ου να πέφτει στο κριό? Λογικά στον Ιχθύ δε θα είναι?

Τι δεν έχω καταλάβει???
    when there is a will..there is a way...

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Tags for this Thread