- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 65
Thread: Σεληνη - Η αδελφή ψυχή
-
11-08-2008, 11:16 PM #11
Re: Σεληνη - Η αδελφή ψυχή
Μάλλον μου λες ότι έχει και ωροσκόπο Υδροχόο - αφού δεν μου λες τις όψεις με τη Σελήνη, να υποθέσω ότι λειτουργεί κάπως ο Κρόνος σαν συγκυβερνήτης της, αν και ο Ουρανός δεν πάει πίσω στην αποστασιοποίηση... Σίγουρα υπάρχει αντίδραση και κάποια ενόχληση απέναντι σε συναισθηματικές εξάρσεις που μπορεί να τον σοκάρουν. Υπάρχει κι ένας Ποσειδώνας που περιδιαβαίνει στον Υδροχόο αυτόν τον καιρό - μήπως την αγγίζει;
Σαν σκορπιοσελήνη και σκορπιοωροσκόπος (maybe) που είσαι, δοκίμασε να μπεις στη θέση του και να καταλάβεις... Πάντως δείξε κι εσύ λίγο cool για να χαλαρώσει. Για μίσος δεν μιλάμε (μπρρρ!) μην το μελετάς καθόλου.
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
11-08-2008, 11:23 PM #12
[QUOTE=leoma;62202]Μάλλον μου λες ότι έχει και ωροσκόπο Υδροχόο - αφού δεν μου λες τις όψεις με τη Σελήνη, να υποθέσω ότι λειτουργεί κάπως ο Κρόνος σαν συγκυβερνήτης της, αν και ο Ουρανός δεν πάει πίσω στην αποστασιοποίηση... Σίγουρα υπάρχει αντίδραση και κάποια ενόχληση απέναντι σε συναισθηματικές εξάρσεις που μπορεί να τον σοκάρουν. Υπάρχει κι ένας Ποσειδώνας που περιδιαβαίνει στον Υδροχόο αυτόν τον καιρό - μήπως την αγγίζει;
Σαν σκορπιοσελήνη και σκορπιοωροσκόπος (maybe) που είσαι, δοκίμασε να μπεις στη θέση του και να καταλάβεις... Πάντως δείξε κι εσύ λίγο cool για να χαλαρώσει. Για μίσος δεν μιλάμε (μπρρρ!) μην το μελετάς καθόλου.
[/Q
Ειναι Λεων με ωροσκοπο Αιγοκαιρω και Σεληνη Υδροχοο...το πεισμα του ειναι απιστευτο...!
Εγω ειμαι Διδυμος με ωροσκοπο και σεληνη Σκορπιο...η ψυχραιμια στα συναισθηματα μου δεν ειναι το ισχυρο μου σημειο....
Σε ευχαριστω πολυ! Απλα μερικες φορες αποστασιοποιειται τοσο που πιστευω οτι τον εχω χασει. Μακαρι να ξερα τι να κανω...περαστικα μου...! Μαλλον δεν ταιριαζουμε και πρεπει να το παρω αποφαση!!!???
-
11-08-2008, 11:45 PM #13
Αυτό εξηγείται απόλυτα,ειδικά αν πιάνει σε μοίρες το τετράγωνο.Η σελήνη δείχνει τον συναισθηματικό μας κόσμο και τις ενστικτώδεις αντιδράσεις μας,οπότε δύο άνθρωποι που διαφέρουν τόσο πολύ σ αυτό θέλουν αρκετή προσπάθεια για να "τα βρουν" γενικώς,ειδικά αν πρόκειται για δυο ΄ζωδια όπως ο σκορπιός και ο υδροχόος που έχουν μεγάλα αποθέματα δύναμης(ας μην ξεχνάμε και την κυριαρχία και έξαρση του ουρανού).Πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν θα καταλαβαίνει καθόλου ο ένας στον άλλον και όχι απλά δε θα το καταλαβαίνει αλλά θα το βρίσκει και φοβερά ενοχλητικό,σε σημείο ίσως να τον αναστατώνει.Είναι κλασική δυσαρμονική όψη σε μια οποιαδήποτε συναστρία μεταξύ δυο ανθρώπων είτε είναι ζεύγος,είτε φίλοι είτε συγενείς είτε οτιδήποτε,αλλά παίρνει διόρθωμα ανάλογα με την ωριμότητα των ατόμων(δέξου το φίλο σου με τα ελαττώματά του:bigsmile: ).Το αντίθετο ισχύει στις περιπτώσεις που οι δύο σελήνες κάνουν σύνοδο,ενώ οι υπόλοιπες όψεις είναι αρκετά ουδέτερες.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
12-08-2008, 12:01 AM #14
-
12-08-2008, 12:15 AM #15
Ποιός μπορεί να μου πει για έναν ιχθύ με ωροσκόπο Παρθένο και σελήνη στο Λέοντα;
Νιώθω ότι είναι το άλλο μισό μου αλλά μου έχει βγάλει την ψυχή! (πεισματάρης εγωιστής ίσως βίαιος ερωτικός λάγνος ελέυθερος αυθόρμητος, πουριτανός σε σαχλαμάρες άπιστος πρωτότυπος βάρβαρος ζηλιάρης ανοιχτοχέρης φιλότιμος κοινωνικότατος ικανός σε κάθε τι,σατράπης:nuts
Οι γύρω μας όμως λένε ότι δεν έχω καμία σχέση σε σύγκριση μαζί του.
Εγώ είμαι σκορπιός με σκορπιό και σελήνη στο Λέοντα....
Θα το εκτιμήσω πολύ....:embarrest
-
12-08-2008, 12:38 AM #16
Μη βγάλετε το θέμα off γιατί θα το κλειδώσω αμέσως.
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
12-08-2008, 12:41 AM #17
-
12-08-2008, 12:49 AM #18
-
14-08-2008, 03:20 PM #19
ας με ξεμπερδεψει καποιος τι σχεση εχει το καρμα με την αδελφη ψυχη
μποροθν αυτα τα δυο να αλληλοεπηρεαζονται
ευχαριστωαυριο ξημερωνει μια αλλη μερα
-
14-08-2008, 04:55 PM #20
Ίσως και καμία. Εξαρτάται τι εννοούμε με τον όρο αδελφή ψυχή. Δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένος με το κάρμα. Νομίζω υπάρχει κάποιο άρθρο στο site σχετικά.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.