s
Εξωτερική εμφάνιση.Πλανήτες που επηρεάζουν - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Εξωτερική εμφάνιση.Πλανήτες που επηρεάζουν

Επειδη εγω ετσι δεν μπορω να εχω εικονα, αν θελει κι ο Γιωργος [;] να δημοσιευτει ο χαρτης του, ας γινει για να δουμε τι παιζει και να πουμε τις αποψεις μας! -υπο την προυποθεση παντα οτι τα χαρακτηριστικα που λεει πως εχει, τα εχει οντως- ...Μη με παρεξηγησετε ε; :embarrest :embarrest
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Ιουλία

Δεν ξέρω εάν επιτρέπεται:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    παναγία μου θα ζήσω

Καλά είστε φοβερές όλες !Εσείς είστε ικανές και μια ελιά να έχει κάποιος να την αιτιολογήσετε αστρολογικά ΕΥΓΕ!!!!:bigsmile:
    Θα ζησεις να μας διαβαζεις!! Μπορει να αποδειχτει φρικτη τιμωρια! :toung: :toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Επειδη εγω ετσι δεν μπορω να εχω εικονα, αν θελει κι ο Γιωργος [;] να δημοσιευτει ο χαρτης του, ας γινει για να δουμε τι παιζει και να πουμε τις αποψεις μας! -υπο την προυποθεση παντα οτι τα χαρακτηριστικα που λεει πως εχει, τα εχει οντως- ...Μη με παρεξηγησετε ε; :embarrest :embarrest
    Πράγματι έχω αυτά τα χαρακτηριστικά.Οταν ήμουν πιτσιρικάς μπορώ να σου πω ότι ήμουν προς το κοκκινωπό.Μετα έγινα ξανθός.Αλλά όχι καστανός - ξανθός.....εντελώς ξανθός.Εχω σκουρύνει αρκετα τα τελευταία δέκα χρόνια αλλά παραμένω ξανθος.Πολύ πιστεύουν ειδικά το καλοκαίρι οτι είμαι Γερμανός η Σουηδός.Επίσης όσο αφορα το σώμα υποτίθεται οτι έχω ένα στιβαρό σώμα αλλά θα σου πω αυτό,Οτι μέχρι τα οκτώ μου χρόνια υπήρξε σοβαρό πρόβλημα στην κατασκευή του σκελετού Υπήρξε κάτι σαν μυική αστάθεια,η οποία και καλυτέρευσε μετά τα είκοσι και εξαφανίστηκε τελείως πριν τέσσερα χρόνια(με μεγάλες δικές μου προσπάθειες)

Γιώργο ΓερμανοΣουηδέ με κόκκινες και πιο σκούρες αποχρώσεις:toung: , εμένα μου κάνεις κάτι σε ουράνιο τόξο:nuts:
    Οι γονείς σου, τα αδέρφια σου, εαν έχεις, πως είναι? Ξανθοί και αυτοί?
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Γιώργο ΓερμανοΣουηδέ με κόκκινες και πιο σκούρες αποχρώσεις:toung: , εμένα μου κάνεις κάτι σε ουράνιο τόξο:nuts:
    καστανοί και οι δύο γονείς.Ο πατέρας σκουρος καστανός.Η αδελφή μου καστανή.Οι θείοι μαύροι γκάγκανοι.Μόνο η γιαγια ήταν ξανθή.....:bigsmile:

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post

Παλι καλά που σου κάνω κάτι σε ουράνιο τόξο.Η τελευταία που γνώρισα μέσω internet οταν έμαθε οτι έχω και πράσινα μάτια πίστεψε οτι είμαι o Brat Pitt:bigsmile:Πήγαμε για καφέ και έκτοτε δεν την ξαναείδα στο chat. Mόλλον ήταν καρμική η συνάντηση μας

καστανοί και οι δύο γονείς.Ο πατέρας σκουρος καστανός.Η αδελφή μου καστανή.Οι θείοι μαύροι γκάγκανοι.Μόνο η γιαγια ήταν ξανθή.....:bigsmile:
    Για πλανήτες που επηρεάζουν, εγώ προσωπικά δεν ξέρω να σου πω, καθότι στην Αστρολογία είμαι ακόμα στο "Λόλα να ένα μήλο":toung: . Βρήκαμε όμως την γιαγιά που επηρεάζει. Κάτι είναι κι αυτό:bigsmile:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Τα κορίτσια είναι άπιαστες στην αστρολογία πια!!!

Αλλά πέρα από αυτό και σχετικά με την γιαγιά,τα γονίδια μπορούν να μεταπηδήσουν ως και 7 γενιές!!!
    ¶ρα φταίει και το ατρολογικό σου προφίλ αλλά και το σόι!

:bigsmile:
    Καλημέρα σε όλο τον κόσμο.(χτυπημένο από τα άστρα και μη )
    Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιοί πλανήτες επηρεάζουν την εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων άμεσα και έμμεσα(εννοώ οτι καποιος πλανήτης σε δυσαρμονική θέση που επηρεάζει την ψυχολογία μας έμμεσα μπορεί να "χτυπήσει" και την εξωτερική εικόνα...

Επίσης θα ήθελα να έπιλύσετε το εξής παράλογο.Πως γίνεται να έχω Ηλιο Ωροσκόπο Σελήνη και Κρόνο στον Ταυρο και να είμαι ψηλός καταξανθος με ψηλό λαιμό!!!!!!!! και πλάτη όχι τόσο ανοιχτή?Κάποιος "άτακτος" πλανήτης έχει κάνει την ζημιά?
    Καλά τοσο δυσαρεστημένος είσαι με την εμφάνισή σου και ψάχνεις να βρείς ποιός πλανήτης σου χάλασε τη μόστρα??? Γιατι εμένα μια χαρά μου φαίνεσαι...και τα γράμματά σου στρωτά και ευανάγνωστα...:toung:

Και στο τέλος...είσαι το όνειρο κάθε γυναίκας προσωποποιημένο...να μοιάζει με Σουηδή (και κυρίως των Ελληνίδων)...μόνο σε διαφορετικό φύλο...πειράζει??!!! :toung:

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)