- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 21
-
21-11-2006, 04:08 PM #11
Re: Εξωτερική εμφάνιση.Πλανήτες που επηρεάζουν
Επειδη εγω ετσι δεν μπορω να εχω εικονα, αν θελει κι ο Γιωργος [;] να δημοσιευτει ο χαρτης του, ας γινει για να δουμε τι παιζει και να πουμε τις αποψεις μας! -υπο την προυποθεση παντα οτι τα χαρακτηριστικα που λεει πως εχει, τα εχει οντως- ...Μη με παρεξηγησετε ε; :embarrest :embarrest
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
21-11-2006, 04:09 PM #12
Δεν ξέρω εάν επιτρέπεται:bigsmile:
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
21-11-2006, 04:10 PM #13
-
21-11-2006, 04:19 PM #14
Πράγματι έχω αυτά τα χαρακτηριστικά.Οταν ήμουν πιτσιρικάς μπορώ να σου πω ότι ήμουν προς το κοκκινωπό.Μετα έγινα ξανθός.Αλλά όχι καστανός - ξανθός.....εντελώς ξανθός.Εχω σκουρύνει αρκετα τα τελευταία δέκα χρόνια αλλά παραμένω ξανθος.Πολύ πιστεύουν ειδικά το καλοκαίρι οτι είμαι Γερμανός η Σουηδός.Επίσης όσο αφορα το σώμα υποτίθεται οτι έχω ένα στιβαρό σώμα αλλά θα σου πω αυτό,Οτι μέχρι τα οκτώ μου χρόνια υπήρξε σοβαρό πρόβλημα στην κατασκευή του σκελετού Υπήρξε κάτι σαν μυική αστάθεια,η οποία και καλυτέρευσε μετά τα είκοσι και εξαφανίστηκε τελείως πριν τέσσερα χρόνια(με μεγάλες δικές μου προσπάθειες)
-
21-11-2006, 04:40 PM #15
Γιώργο ΓερμανοΣουηδέ με κόκκινες και πιο σκούρες αποχρώσεις:toung: , εμένα μου κάνεις κάτι σε ουράνιο τόξο:nuts:
Οι γονείς σου, τα αδέρφια σου, εαν έχεις, πως είναι? Ξανθοί και αυτοί?Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
21-11-2006, 04:45 PM #16
-
21-11-2006, 04:49 PM #17
-
21-11-2006, 04:51 PM #18
Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
21-11-2006, 05:08 PM #19
Τα κορίτσια είναι άπιαστες στην αστρολογία πια!!!
Αλλά πέρα από αυτό και σχετικά με την γιαγιά,τα γονίδια μπορούν να μεταπηδήσουν ως και 7 γενιές!!!
¶ρα φταίει και το ατρολογικό σου προφίλ αλλά και το σόι!
-
22-11-2006, 11:12 AM #20
Καλά τοσο δυσαρεστημένος είσαι με την εμφάνισή σου και ψάχνεις να βρείς ποιός πλανήτης σου χάλασε τη μόστρα??? Γιατι εμένα μια χαρά μου φαίνεσαι...και τα γράμματά σου στρωτά και ευανάγνωστα...:toung:
Και στο τέλος...είσαι το όνειρο κάθε γυναίκας προσωποποιημένο...να μοιάζει με Σουηδή (και κυρίως των Ελληνίδων)...μόνο σε διαφορετικό φύλο...πειράζει??!!! :toung:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.