- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 71
Thread: Καρμικα Ζωδια
-
18-10-2007, 05:50 PM #11
Re: Καρμικα Ζωδια
Και επειδή το θέμα με έχει κάψει...να προσθέσω πως ο συνδυασμός παρθένου με σκορπιού υπάρχει μόνο και μόνο για να ξεπληρώσουμε τα κάρματά μας μερικοί ταλαίπωροι που θα πέσουμε στα δίχτυα τους...:-)
-
18-10-2007, 07:31 PM #12
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-10-2007, 08:20 PM #13
Αυτό που λες είναι λίγο βαρύ... επειδή τυχαίνει να έχω σελήνη στο σκορπιό και αλλους πλανητες στο σκορπιο(αλλα και τον ήλιο και τον ερμη στον ογδοο οικο μου...)αισθάνομαι οτι θίγομαι προσωπικά και θα βάλω τα πράγματα στη θέση τους!:bigsmile: Δεν μπορείς να βάζεις όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι επειδή τυχαίνει να έχουν κάποιο πλανήτη στο σκορπιό!!!!! Σε κανένα δεν πιστεύω οτι αρέσει να τυραννιέται ή να τυραννάει τους άλλους... Τώρα ειδικά για τα άτομα με σελήνη στο σκορπιό, που θεωρείται άσχημη θέση για τη σελήνη αλήθεια, είναι κατά κοινη ομολογία ευαίσθητα σε πολύ μεγάλο βαθμό ατομα, με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο... Οι εντασεις στα συναισθήματα αν δεν είσαι σε θέση να τις ελέγξεις, ναι μπορεί να προκαλούν ακραίες αντιδράσεις, αλλα παλι κι αυτό έχει να κανει με την ωριμότητα του ατόμου...Αυτά λοιπον περι σαδο-μαζοχισμού είναι λίγο υπερβολικά νομίζω...
-
18-10-2007, 08:21 PM #14
-
18-10-2007, 10:24 PM #15
-
18-10-2007, 10:34 PM #16
Κοίτα δεν είναι ότι δεν συμπαθώ τους σκορπιούς. Σε φιλικό επίπεδο...Αλλά αν συνδεθείς περισσότερο με κάποιον σκορπιο (φανερό ή συγκαλυμμένο, δηλ. με πλανήτες και δη σελήνη στο σκορπιό) είναι πανθομολογούμενο πως καίγεσαι. Τόσο μεταφορικά - από τη ρήμαδα ακόρεστη σεξουαλική πείνα τους - τόσο και κυριολεκτικά αν γίνει το ατύχημα και νιώσει κάτι δυνατό για σένα. Είναι τέτοιο το βάθος και η ένταση με την οποία βιώνουν κάθε συναίσθημα οι σκορπιοί που χάνουν τον έλεγχο (χωρίς να το θέλουν , δε λέω).
ΑΛΛΑ, για έναν σκορπιό το να διαπιστώσει πως αγαπάει και τον αγαπάνε σημαίνει πως πρέπει να αγαπήσει και να συμφιλιωθεί με τον εαυτό του. Και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα:
i)Για να μ'αγαπάει ο άλλος πάει να πει πως αξίζω να αγαπηθώ.
ii)¶ραγε αξίζω να αγαπηθώ;
iii)Μήπως θα έπρεπε να αρχίζω να αγαπώ τον εαυτό μου;
iv)Ποιός είναι ο εαυτός μου;
v)Ο εαυτός μου είναι σκοτεινός. Έχω μάθει να επιβιώνω μέσα στην σκοτεινιά και την κατάθλιψη. Να ελέγχομαι από βίαια πάθη και υποσεινήδητους αγώνες εξουσίας.
vi)Και εκεί που είχα συμφιλιωθεί μ'αυτό και είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με ακόρεστο σεξ και παιχνίδια δύναμης έρχεσαι εσύ και με βγάζεις από τα νερά μου βάζοντας στο παιχνίδι την αγάπη;
vii)Θα σου δείξω εγώ να καταλάβεις ποιος είμαι! Γιατί μ'αγάπησες και με έκανες να σκεφτώ σαν ενδεχόμενο την αγάπη! Θα πληρώσεις γι'αυτό!
Αν επιβιώσεις από τα 7 αυτά στάδια τότε όντως έχεις κερδίσει έναν αξιοζήλευτο σύντροφο, έναν σκορπιό.
Εγώ δεν μπορώ να το κάνω πια (κι έχω κι αφροδίτη στο σκορπιο)My life has no purpose . . . my life has no direction . . . no aim . . . no meaning . . . and yet I'm happy . . . I can't figure it out . . . What am I doing right?
Charles Schulz (τοξότης φυσικά)
-
18-10-2007, 10:38 PM #17
My life has no purpose . . . my life has no direction . . . no aim . . . no meaning . . . and yet I'm happy . . . I can't figure it out . . . What am I doing right?
-
18-10-2007, 10:57 PM #18
οι περισσοτεροι ανθρωποι απο καποιον εχουν καει με τη δικη σου λογικη ολα τα ζωδια ειναι χαλια
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
18-10-2007, 11:15 PM #19
Ξέρεις υπάρχει μια μικρη διαφορά..κι εννοείται ότι την έχω πατήσει κι από άλλα ζώδια.Κι εννοείται πως είναι πολυ πιο αναίσθητο ζώδιο ο Λεων πχ ή ο Ιχθύς κατά τη γνώμη μου.
Αλλα enough is never enough για έναν σκορπιό που τόλμησες να τον ερωτευτείς και το πήρε είδηση...
Προτιμώ να ζητήσω δανεικά από Αιγόκερω ή να προσβάλω λέοντα.
Νevermore!!!My life has no purpose . . . my life has no direction . . . no aim . . . no meaning . . . and yet I'm happy . . . I can't figure it out . . . What am I doing right?
-
18-10-2007, 11:33 PM #20
Aυτό που σας καίει και σας ανεβάζει ταυτόχρονα, δεν είναι ο Σκορπιός των άλλων...αλλά ο δικός σας, της Αφροδήτης...όταν ξοδεύετε την αγάπη της με τόση σφοδρότητα (αδυναμία)...είναι φυσικό να τα βλέπετε όλα μαύρα μετά απο τόση ένταση...τον εαυτό σας πρέπει να προσέξετε, και να είστε υποψιασμένος την επόμενη φορά...καλή συνέχεια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.