- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 46
-
16-06-2012, 01:30 PM #11
Re: Η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
εφτασε η μεγαλη ωρα για την εθνικη μας ομαδα.εαν σημερα κερδισουμε αντιμετωπιζουμε την γερμανια στα προημητελικα του θεσμου .εναν αγωνα που περιμενει ενα ολοκληρο εθνος!!για σημερα λοιπον προβλεπω ΕΛΛΑΔΑ-ρωσια 1-Ο.εαν αυτο δεν βγει σκιζω τα διασθητικα μου διπλωματακαλη επιτηχια ελλαδα ας βαλουμε ολλοι μας τη θετικη μας ενεργεια για να παραταθει η πορεια της εθνικης μας ομαδας στο ευρωπαικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου.
-
17-06-2012, 12:39 AM #12
-
17-06-2012, 02:30 PM #13
ευχαριστω μαρια.εχω κανει και αλλες προβλεψεις παλιοτερα.ειδικα αθλητικες.θα κανω εννοειται και αλλες προβλεψεις.πορτογαλια ολλανδια 1-2 αλλα προκρινεται παρολαυτα η πορτογαλια.αυτο για σημερα.
Last edited by tabros; 17-06-2012 at 04:46 PM.
-
17-06-2012, 09:25 PM #14
Η Ελλάδα προκρίθηκε παρά το ότι εμείς την ξεχάσαμε λόγω εκλογών. Προχώρησε μόνη της και μας έδειξε το δρόμο. Όπως κι ο προπονητής μας με τις δηλώσεις του μας έδειξε ότι Ελληνισμός σημαίνει παλικαριά και αγώνας με μυαλό και σχέδιο. Ο συνδυασμός των τεσσάρων μαζί με την τύχη μπορεί να μας πάει πολύ μπροστά.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-06-2012, 04:16 PM #15
-
21-06-2012, 06:26 PM #16
κοιτα μεχρι σημερα εχω καλο προαισθημα.αν ειχα κακο θα το λεγα.δεν ειμαι ομως τελειως σιγουρος ,εχω μια μικρη αμφιβολια.βλεπω 2 σκορ 3-2 και 2-1.τολμω να πω οτι νιωθω οτι θα ερθει ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1-2.και ξερεται γιατι γιατι βλεπω πολυ εντονα το παιχνιδι ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΗΜΗΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩς ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ 2 ΟΙ ΟΜΑΔΕς ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΓΑΛΛΙΑ Η Η ΑΓΓΛΙΑ.ΘΕΩΡΩ ΟΜΩς ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΦΕΤΟΣ!!!ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΡΙΟ.ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΖΕΙ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ -ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΑ ΗΜΗΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΣΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΑΥΡΗ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΠΗΘΕΙ Η ΑΔΗΝΑΜΙΑ ΜΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΓΩ ΩΣ ΤΡΑΓΟΣ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ.σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια παντως μουχουν πει οτι δεν κανω προβλεψεις εγω αλλα προφητειες!!!ΓΙΝΕΤΑΙ πολεμος μεσα μου μεταξυ του 3-2 και του 2-1 αυριο θα σας πω σιγουρα.παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι αυριο θα βγουμε στους δρομους.
Last edited by tabros; 21-06-2012 at 06:41 PM.
-
21-06-2012, 07:52 PM #17
Μακάρι!!! Οποιαδήποτε ομάδα κι αν κερδίζαμε θα χαιρόμουν αλλά θα χαρώ πολύ παραπάνω αν κερδίσουμε τη Γερμανία!!
-
21-06-2012, 08:25 PM #18
Παιδιά, χαλαρώστε λίγο αστρολογικό σάιτ είμαστε....η γυάλα λείπει μόνο!
-
22-06-2012, 11:30 AM #19
Σήμερα επιστρέφουμε στις οθόνες... Η Εθνική μας χρειάζεται και το βράδυ πρέπει να τα δώσουμε όλα...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
22-06-2012, 12:00 PM #20
Βάλτε ρε παιδιά το χάρτη γεγονότος του βραδυνού αγώνα της Εθνικής. Από δω που είμαι έχω διάφορα firewall και δε μπορώ να δημιουργήσω χάρτη.
21:45 ώρα Ελλάδας είναι ο αγώνας. Με συντεταγμένες Πολωνίας. Πόλη Gdansk. Τι διαφορά ώρας έχει τώρα το Gdansk για βγει σωστός ο χάρτης δεν ξέρω. Από ότι βλέπω το σύστημα του site φέρνει αυτόματα 2 ώρες, αλλά έχουν εκεί θερινή ώρα; Τι ώρα θα το δείξουν εκεί στις τηλεοράσεις;
Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος να ανοίξουμε ένα θέμα της προκοπής, ας προθυμοποιηθεί...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.