- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 53
Thread: Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου;
-
07-08-2008, 09:36 PM #11
Re: Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου;
Είναι Διαβαλκανικά αυτά. Ξέρεις, Τούρκοι, Σέρβοι, Ρουμάνοι... Ελλάς απούσα. Ματσεντόνια, ντεν γκνωρίζει!
-
07-08-2008, 09:48 PM #12
Διακρίνω εριστικές συμπεριφορές. ΚΑΙ κατά 99,9% ξέρω τα ονόματα σας :nuts:
Να γράφετε επώνυμα από τούδε.....
:toung:Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
07-08-2008, 10:01 PM #13
Περί εκδρομής....Ε ΟΧΙ να τραβάς την αγαπημένη σου στα συνέδριαα.(κι ας είναι και αστρολογίας)....ενώ κάλλιστα σε 3 μερούλες πάς, Φλωρεντία ή Πράγα ή Βουδαπέστη για παράδειγμα χαλαρότατα.Μετά το,φαί ρίχνεις και μια βόλτα αλά σάιτσήινγκ και καις τις θερμίδες
Εναλλακτικά, βρίσκεστε εξαιρετικά κοντά όπως είπε και το μαρουλάκι σε πανέμορφα νησάκια.:bigsmile:
Περί επιθέτων, υπομονή....προσεχώς που θα έχω δύο και θα τα αλλάζω αναλογα με την περίπτωση:toung:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
07-08-2008, 10:18 PM #14
-
08-08-2008, 07:51 AM #15
Δεν με προσέχεις, δεν με προσέχεις...
Τι θες να κάνω για να με προσέξεις;
Να μιλήσω επώνυμα;
Να σταματήσω την εριστική μου συμπεριφορά;
Να σου ζητήσω συγνώμη;
Να γίνω θυρωρός σε ομοσπονδία αστρολόγων;
Πες μου τι θες και θα το κάνω :nuts:
Αφού γράφω στην αρχή ότι έχουμε τονισμένους 9ο και 11ο! Θα μου πεις ότι και εκεί μπορούμε να διαφωτιστούμε μέσω συλλογικών διαδικασιών, αλλά η Φλωρεντία είναι ακριβή οι δε Πράγα και Βουδαπέστη έχουν τα "αβάδιστα στο χώρο σου" που δεν τα κάνει καθόλου κέφι η γυναίκα μου για τους ευνόητους λόγους που έχουν αναφερθεί σε άλλη ενότητα. Θα κλονιστεί ο γάμος μας και δεν έχουν και σουβλάκια :nuts:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
08-08-2008, 10:08 AM #16
Στις Γενικές συζητήσεις και off topic θεματα επιτρεπεται η εριστική συμπεριφορα και το καυστικό χιουμορ? Αν ναι, πες το μου να πω οτι εχω να πω, και θα ζητήσω μετα και συγνώμη επώνυμα!:toung: Τωρα απο ποιον απ'όλους θα την ζητήσω...δεν ξέρω.....:nuts:
-
08-08-2008, 11:25 AM #17
Καταθέσεις εκφράσεων συγνώμης ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ δικαιούται :nuts:
Ο ΜΕΓΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προστάτης των απανταχού κατατρεγμένων αστρολόγων, ο Ρομπέν των Συγκλινουσών!!!!
(αν και τώρα πρέπει να είναι αφοσιωμένος στα οργανωτικά/εκτελεστικά και παρουσίασης καθήκοντα του Πανδιαστημικού Συνεδρίου Αστροσυνταξιούχων που θα λάβει χώρα στον α' του Κενταύρου και στο οποίο θα συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες από τη Ρεντίνα Καρδίτσας, τον Ορχομενό Βοιωτίας, τον Μπλίκοξ της Ανδρομέδας, η ενδεκάδα της Γαλατά Σεράι και ο Μάρβιν, το μανιοκαταθλιπτικό ρομπότ.
Οπότε κάνε την καρδιά σου πέτρα και περίμενε 2 αστρικά έτη, γιατί τότε θα τελειώσουν όλα και θα μπορέσεις να εκφράσεις την ταπεινή σου συγνώμη )Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
08-08-2008, 12:27 PM #18
Πρόβλημα!!!!!!!
Αν επι δυο αστρικά ετη, θα πρεπει αναμένοντας να ειμαι καλό παιδί (), θα βάλω τουλάχιστον περι τα 15-20 κιλά....ιδίως μετα τα βιντεακια της Kia οπου βλέπω ψησταριά και όχι μόνο,θα κατσικώνομαι (σιγα μη με αποθάρρυναν οι φωτο των ευτραφών κυριών-μπρος στην απολαυση της μάσας....)! Και μετα όχι τιποτα αλλο.... θα πρέπει να παχύνω και τον αντρα μου :nuts:
-
08-08-2008, 12:38 PM #19
-
08-08-2008, 04:35 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.