s
Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 29 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 282

Re: Τι θα διαλέγατε?

Μπα, εγώ μάλλον δεν επηρεάζομαι από το ζώδιο... Ότι και να μου λένε πως τα Καρκινάκια δεν ταιριάζουν με Λιονταράκια, εκεί εγώ!! Μάλλον, δεν είναι κ τόσο αξιόπιστος ο έλεγχος μόνο του ζωδίου Για παράδειγμα, εγώ με το Λιοντάρι που προανέφερα έχω διαφορά μόνο 7 μέρες!
    Πάντως, γενικά, αν ήξερα την ημερομηνία γέννησης και έβλεπα ότι ο αστρολογικός του χάρτης είναι πολύ "ξένος" για τα δικά μου γούστα, θα ήταν πιο εύκολο να χωρίσω μαζί του... Δηλαδή, δύσκολο να μην τα φτιάξεις με κάποιον λόγω του ζωδίου, αλλά εύκολο να χωρίσεις μαζί του! ("Μα είχατε τόσες αντιθέσεις, πώς να αντέξετε!!!"):toung:

τι λέτε πως αν σου έρθει η κεραμίδα δεν κοιτάς ζωδιο;το κοιτάζεις για να ξέρεις από που σου ήρθε!"πόθεν έσχες" οεο;

Καλή ερώτηση! Πάντα με προβλημάτιζε αυτό το θέμα. Και θα συμφωνήσω με όλους σε γενικές γραμμές και κυρίως με τη fillenia. Απλά, μεγαλώνοντας και μαζεύοντας εμπειρίες, βγάζει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα, με το περιθώριο πάντα του στατιστικού λάθους. Και όπως έχει ήδη αναφερθεί, δεν έχει νόημα να γενικεύουμε, με τη γνώση μόνο του ζωδίου. Είναι και η ...κακιά στιγμή που παίζει ρόλο. Εγώ θα έπρεπε να έχω σκοτώσει όλους τους Διδύμους και τους Καρκίνους που βλέπω μπροστά μου.

Όνομα:
    Ιουλία

Φωτεινούλα μου,

Έχω ακούσει πολλούς - ές που ουσιαστικά "κρέμονται" ή "εξαρτιόνται" από τι ζώδιο είναι ο ερωτικός σύντροφος για αυτό και ήθελα να μάθω την άποψή σας.

Πάντως, ήμουν απόλυτα σίγουρη για την απάντησή σου. Και εννοείται ότι συμφωνώ με τα ζώδια που ανέφερες μιας και τυγχάνει να είμαστε το ίδιο ζώδιο (δηλαδή έχουμε ίδια βάση).

Όνομα:
    Ιουλία

Συνεχίστε έτσι....
    Φαντάζομαι ότι καμία από τις 3 δεν είναι παντρεμένη έτσι;;;;; (ΚΑΙ ΟΥΤΕ προβλέπεται). Από την πολύ μελέτη των χαρτών θα ασπρίσει το μαλλί :toung:

Αγαπητέ Dell Piero,

Απλά, ακολουθούμε την κοινή σε όλους παροιμία "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" (κάπως έτσι γράφεται).

Και θα συμφωνήσω με την Αγγελική ότι ο γάμος δεν είναι αυτοσκοπός!!!
    Απλά, έχεις την ανάγκη να μοιράζεσαι συναισθήματα και "πράγματα" με τον άνθρωπό σου.

Όνομα:
    Φωτεινή

Πιστευω οτι τα ατομα που ουσιαστικα "κρεμονται"απο το ηλιακο ζωδιο και μονο,δεν ξέρουν απο αστρολογια!
    Εχουμε δει στην πραξη οι περισσοτεροι, οτι οι παραγοντες που συνθετουν τον χαρακτηρα ενος ανθρωπου ειναι απειροι και μαλιστα ξεφευγουν και απο τα ορια της τεχνης της αστρολογιας.
    Διοτι το περιβαλλον,οι γονεις,οι φιλοι,οι συγκυριες,"βγαζουν"κατι διαφορετικο στον καθένα μας!

Παντως μοιραια και μιλωντας παντα προσωπικα ,αφου εχω ασχοληθει με το θέμα και παρολο που ειμαι αρχαρια,εξεταζω γενεθλιο,περισσοτερο για να αποκτησω στατιστικη εμπειρια,αλλα και για να επαληθευσω αν αυτα που βλεπω και ζω,αποτυπωνονται και στον χάρτη!Ενω ταυτοχρονα θεωρω οτι βοηθαει να κατανοησω καποιες συμπεριφορες(και την δικη μου βεβαια)!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κυριακή

Καλημερα σας!
    Πολυ θα ηθελα να τολμουσα να ρωτω το ζωδιο, για να εχω εναν γενικο χαρτη πλευσης, αλλα οταν ερωτευομαι καποιον, ντρεπομαι να ρωτησω!!
    Το οτι θελω να μαθαινω το ζωδιο του, εχει να κανει κυριως με αρκετες ατυχεις περιστασεις που με οδηγησαν να ειμαι πολυ επιφυλακτικη [για να μην πω απορριπτικη], απεναντι στους ανδρες Τοξοτες με εντονο Σκορπιο!! Παρ' οτι ξερω οτι το ηλιακο ζωδιο, δεν λεει και πολλα [κρινω και απο τον εαυτο μου], ωστοσο ...πως να το κανουμε... οι Τοξοτες, μου προκαλουν ενα ειδος αλλεργιας, ως ερωτικοι συντροφοι τουλαχιστον!

Όνομα:
    Ιουλία

Πολυ θα ηθελα να τολμουσα να ρωτω το ζωδιο, για να εχω εναν γενικο χαρτη πλευσης, αλλα οταν ερωτευομαι καποιον, ντρεπομαι να ρωτησω!!

Εάν δεν μπορείς να ρωτήσεις "τι ζώδιο είναι" ρώτα πότε γεννήθηκε. Είναι πολύ πιο εύκολο!!

Όνομα:
    Κυριακή

Εχω ειδικοτητα στο να με δυσκολευουντα απλα και τα ευκολα, καλη μου!!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Ενδιαφέρον το θεματάκι αυτό!
    Ομολογώ πως ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλω να μαθαίνω για ένα άτομο είναι το ζώδιο του. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν με ενδιαφέρει καθόλου ή δεν κατσουφιάζω όταν μαθαίνω ότι είναι σε ζώδιο που δεν ταιριάζει με το δικό μου. Αλλά αυτό είναι σχετικά επιφανειακό, γιατί σημασία έχουν και τα υπόλοιπα στοιχεία πέραν του ζωδίου. Μπορεί εκείνη την στιγμή να έρχεται ένα συναίσθημα λύπης :sad2: αλλά δεν τα παρατάω γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί μία σχέση:bigsmile: ! Αν βέβαια στην πορεία επιβεβαιωθεί η ασυμβατότητα των ζωδίων, απλά θα μας έρχεται στο μυαλό η γνωστή φράση "και το ξερα από την αρχή ότι δεν πάει αυτή η σχέση"!:toung:

Page 2 of 29 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)