- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 13 of 13
Thread: Οι τέσσερις όψεις του Ερμή
-
07-08-2011, 10:54 AM #11
Re: Οι τέσσερις όψεις του Ερμή
Δημήτρη ευχαριστώ για την απάντηση.
Τις μέρες αυτές που ο Ερμής είναι πάλι ανάδρομος από 3/8/2011 έως και 27/8/2011, ο κόσμος πάλι ασχολείται με τα κλασσικά.... έλλειψη επικοινωνίας, αστοχία επικοινωνίας και ευκαιρία για κλείσιμο παλαιών υποθέσεων. Ψάνοντας τι άλλο έχει γραφτεί για τον Ερμή έφτασα και σε αυτό το άρθρο και με εξίταρε.
Λοιπόν αν δεν κάνω λάθος ο ανάδρομος Ερμής αυτής της Φάσης είναι Επιμηθέας.
Προσπαθώ να σκεφτώ πώς μπορεί να επιρρεάσει τους ανθρώπους πράγματι......Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
08-08-2011, 10:24 AM #12
και γω λιγακι μπερδευτηκα...μαλλον θα φταει ο αναδρομος ερμησ....
εγω εχω ηλιο στις 00.09 διδυμων κια ερμη στις 16.55 ταυρου..
λογικα πρεπει να ειναι η τεταρτη περιπτωση σωστα??διορθωστε με αν το καταλαβα λαθος..!
-
08-08-2011, 10:32 AM #13
Λάθος κατάλαβες Στέλλα (μου). Προσπάθησα να το εξηγήσω με τους δείκτες του ρολογιού αλλά μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Για να το πούμε διαφορετικά όταν ο Ήλιος προπορεύεται στον Ζωδιακό (δηλαδή να είναι στους Διδύμους και ο Ερμής στον Ταύρο, όπως σε σένα) τότε ο Ερμής είναι Προμηθέας. Όταν προπορεύεται ο Ερμής είναι Επιμηθέας.
Αυτή την περίοδο ο Ερμής είναι Επιμηθέας μέχρι τη σύνοδο με τον Ήλιο. Μετά τη σύνοδο θα εξακολουθεί την ανάδρομη κίνηση αλλά θα είναι πια Προμηθέας, ξεκινώντας τον καινούργιο κύκλο του.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.