- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
-
05-12-2007, 05:06 PM #11
Re: Περί Πλούτωνα στον Αιγόκερο και πολιτικών επιρροών
Και αυτό που είχε γράψει ο Παίζης για το 2012 έχει κάποια στοιχεί και κολλάει και με τις γενικότερες εξελίξεις
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
09-12-2007, 03:39 PM #12
Re: Περί Πλούτωνα στον Αιγόκερο και πολιτικών επιρροών
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
10-12-2007, 10:43 PM #13
-
09-04-2013, 02:44 PM #14
Re: Ουρανόγραμμα Δεκεμβρίου 2007
Καλησπέρα σας! μάλλον γράφω σε λάθος σημείο αλλά έψαξα για σχετική ανάρτηση και δεν βρήκα κάποια που να μου δίνει δυνατότητα να απαντήσω.. συγχωρέστε με για αυτό... Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνετε όταν ο διελαύνων Πλούτωνας κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο. Το ρωτώ γιατί λίγο καιρό πρίν ο Πλούτωνας έκανε αντίθεση ακριβείας με τον ωροσκόπο μου και εκείνη την ημέρα έχασα την αδερφή μου.. τώρα είναι ανάδρομος και θα περάσει και πάλι από τις ίδιες μοίρες (10 μοίρες και 39΄) και μετά θα ξαναπεράσει ως ορθόδρομος πάλι... Ξέρω πως τα πάντα στην αστρολογία είναι συνδυασμοί.. αλλά υπάρχει περίπτωση η επανάληψη όψης να φέρει και τα ίδια αποτελέσματα;; η ημερομηνία γέννησής μου είναι 20/4/1973 ώρα 10:00 το πρωί Χαλκίδα. Ελπίζω να μην καταχράστηκα την φιλοξενία σας.. σας ευχαριστώ πολύ.
-
09-04-2013, 11:08 PM #15
Καλησπέρα Μελμορ,
Επικοινώνησε μαζί μου με ιδιωτικό μήνυμα στην δική μου θυρίδα.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
,Last edited by Χρυσάνθη Σπίγγου; 09-04-2013 at 11:26 PM.
-
11-04-2013, 12:02 AM #16
Και εγω ωροσκοπο καρκινο στις τελευταιες μοιρες και πολλους πλανητες στα παρορμητικα και οταν θα μπει και ο κρονος στον αιγοκερω ασ'τα να πανε!!ελπιζω η συνοδος του δια με τον ωροσκοπο να σωσει τιποτα....κουραγιο...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.