- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 19 of 19
-
15-02-2012, 08:56 PM #11
Re: επιλεκτικη αστρολογια-δικαστικη υποθεση
Στα δικαστικά θέματα οι οίκοι που κοιτάμε είναι σταθεροί, ο αντίδικος είναι το 7ο είτε πρόκειται για το δημόσιο είτε για εταιρεία είτε για χώρα είτε για ιδιώτη. Ο 10ος οίκος είναι ο δικαστής. Αν κοιτάξουμε εμείς τον 10ο για δημόσιο αμέσως μπερδεύουμε τα πράγματα.
-
15-02-2012, 09:23 PM #12
Δηλαδή, κ. Μοζορα, σε ενα δικαστηριο, ειτε προκειται για εγκλημα κλοπης, ειτε για διαζυγιο, ειτε για βιασμο, ειτε για συνταξη, ολα τα βαζουμε σαν αντιδικο, αν καταλαβα καλα στον 7 οικο και δεν εξεταζουμε κατι αλλο σε σχεση με τη φυση του αντικειμενου της δικης..?
-
15-02-2012, 10:05 PM #13
Κατάλαβα τι ακριβως γίνεται, ήμουν σίγουρη πως τελικα δεν ειναι τόσο απλό.
Οπότε μάλλον είναι φρονιμότερο να επιλεχθεί μια διαφορετική ημερομηνία,αναφορικά με την αγωγή.
Τραβαει χρόνια η υπόθεση. Αρχικά, υπήρχε Κρονος στο 2ο, και ο αντίδικος ξεκινούσε ενέργειες στις εκλείψεις του Ιουλίου 2009 και 2010.Μεχρι ωρας, απορρίφθηκαν οι καταγγελίες και τις δυο φορές γιατί ειχε ψευδομάρτυρες που έπεσαν σε αντιφάσεις, και πειθαρχικά αθωώθηκα δις.
Εχω και γενεθλιο πλούτωνα στον 9ο, τι να κάνω η κακούργα?Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
15-02-2012, 10:52 PM #14
σας ευχαριστω για τις απαντησεις
οντως ειναι ενα περιπλοκο θεμα αφορα ενσταση προς το δημοσιο για υποθεση συνταξης.
ως σημαντικους οικους για την ερωτηση εθεσα 1ο (εγω) 7ο (το Δημοσιο) 9ο (η δικη, ο δικηγορος)
10 (ο δικαστης) 8ο (συνταξη) 2ο (τα εσοδα μου) και 4ο (το τελος της υποθεσης).
ο κυβερνητης του 4 ου οικου (σεληνη) κλεινει θετικα με εξαγωνο προς αφροδιτη (κυβερνητη ωροσκοπου) και με κληρο τυχης. Αφροδιτη παει να κανει συνοδο με κληρο τυχης. ο αντιδικοςΣκορπιος (Πλουτωνας) βρισκεται στον 9 ο οικο σε τριγωνο με ωροσκοπο και Δια, ενω ο κυβερνητης του 8ου οικου, ο Διας, πεφτει πανω στον ωροσκοπο. στον 10 οικο, τον οικο του δικαστη, ειναι τοποθετημενη η σεληνη που ευνοει τον κυβερνητη του ωροσκοπου Αφροδιτη, με οψη εξαγωνου. ο κυνερνητης ομως Κρονος ειναι αναδρομος.
αν καταλαβα καλα, θεωρειτε πως δεν πρεπει να λαβω σοβαρα τοσο τον 10ο οικο, οσο 1ο-4ο-2ο-9ο-7ο.
επειδη το θεμα αφορα ενσταση(συγνωμη που παρελειψα να το αναφερω) εξακολουθω να κοιτω τους παραπανω οικους η αλλαζει κατι?
-
15-02-2012, 11:30 PM #15
Καλησπέρα Τόνια μου,
Συμπληρωματικά προς την κ. Ζαχαριάδου και την κ. Μόζορα, αλλά και προς εσένα να προσθέσω
πως εκτός του ότι συμφωνώ και επαυξάνω, προσωπικά είμαι της άποψης, ακριβώς επειδή η κάθε δικαστική υπόθεση ενέχει τόσες διαφορετικές εκδοχές, διαδικαστικών και διοικητικών παραγόντων και πάει λέγοντας, προσωπικά προτιμώ να αποτανθώ σε έναν ικανό και άξιο δικηγόρο παρά να καθήσω να ασχοληθώ με το που είναι ο Κρόνος ή ο Δίας και οιοσδήποτε άλλος πλανητικός και ζωδιακός παράγοντας.
Δεν λέω, είναι ωραία και ενδιαφέρουσα σπαζοκεφαλιά. Αλλά έως εκεί και μη παρέκει. Επισημάνσεις αυτού του είδους θεωρώ όμως ότι πρέπει να πέφτουν στο τραπέζι έτσι ή αλλιώς όπως όμως πιστεύω πως για να κινηθεί κανείς εκ του ασφαλούς -εάν και εφόσον θέλει να ασχοληθεί με το θέμα - θα πρέπει να έχει και αρκετές γνώσεις αυτής της ενδιαφέρουσας αλλά εξίσου πολύ δύσκολης επιστήμης.
Φιλικά,
Χρυσάνθη
Χρυσάνθη
-
16-02-2012, 11:14 AM #16
ο καλος δικηγορος εξυπακουεται. και συμφωνω απολυτα οτι για να μπορεις να βγαλεις ενα σωστο συμπερασμα πρεπει να εισαι ΑΡΙΣΤΟΣ γνωστης της Αστρολογιας. σε αυτο συμφωνουμε. διαφωνω με αυτο που ειπατε οτι δεν θα καθισετε να ασχοληθειτε με το που ειναι ο Διας και ο Κρονος. προσωπικα, εγω θα ασχοληθω, και πολυ μαλιστα, με τις οποιες γνωσεις διαθετω. δεν θα αφησω τιποτα στην τυχη και ειδικα για ενα θεμα που αφορα επενδυση χρονου και κυριως χρηματος απο την πλευρα μου. αλλωστε αυτη ειναι και η χρησιμοτητα της Αστρολογιας. με σεβασμο και εκτιμηση παντα.
-
16-02-2012, 11:57 AM #17
Έτσι ακριβώς, Τόνια, ο αντίδικος είναι πάντα στον 7ο οίκο. Πολύ συχνά μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι η κατάσταση του 7ου και του κυβερνήτη του θα μας δείξει το είδος της δίκης, το αντικείμενό της δηλαδή, όπως και το αν ο αντίδικος είναι πραγματικά ένοχος ή όχι γι' αυτό που κατηγορείται.
Αν η δίκη αφορά αποζημίωση ή γενικά λεφτά τότε μπορούμε να κοιτάξουμε τον 8ο οίκο, τα λεφτά του αντίδικου, και αν αυτά έρχονται σε μας. Αυτό όμως μπορούμε να το δούμε και από τον 4ο οίκο, αν κερδίζουμε την δίκη ή όχι.
-
16-02-2012, 12:04 PM #18
Καλυψώ,
ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να δείχνει "αναθεώρηση" απόφασης, την ένσταση δηλαδή. Αυτό είναι μέσα στον συμβολισμό των ανάδρομων πλανητών στην ωριαία.
Οι όψεις προς τον κλήρο της τύχης δεν είναι τόσο δυνατές ενδείξεις όσο οι όψεις με πλανήτες. Είναι καλό που ο κυβερνήτης του 4ου κάνει θετική όψη με τον κυβερνήτη του 1ου και επίσης καλό ότι ο κυβερνήτης του 8ου πάει πάνω στον ωροσκόπο, αυτό δείχνει ότι λεφτά του αντίδικου έρχονται σε σένα. Σε περιπτώσεις αποζημίωσης ο κυβερνήτης του 8ου και οι θεμελιώδεις δυνάμεις του και οι όψεις του μας δείχνουν το ύψος του ποσού κι αν αυτό θα ικανοποιήσει το άτομο.
Καλό είναι όμως να κοιτάξεις και τις υποδοχές πέρα από τις όψεις γιατί κι αυτές είναι καθοριστικές.
-
16-02-2012, 03:45 PM #19
σε ευχαριστω πολυ πολυ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.