s
Θα μας κρίνουν ένοχους για έγκλημα που σκεφτήκαμε; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Re: Θα μας κρίνουν ένοχους για έγκλημα που σκεφτήκαμε;

Μα πώς γίνεται να ελέγχουν και τη σκέψη μας για να εφαρμόσουν κάτι τέτοιο;;; :worried:
    Πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο απορώ ποιος θα μείνει εκτός φυλακής...:toung:

Πολλά λένε...αλλά μέχρι να γίνουν ....
    Πάντως αμφιβάλλω πολύ για την ψήφιση ενός τέτοιου νόμου.

Αν φτασουμε σε αυτό το σημείο.....Ελπίζω να μη ζω μέχρι τότε για να ζήσω κάτι τέτοιο!!!:blink:

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by midheavens View Post
    ¶κουσα στις ειδήσεις που σκέφτονται οι κυβερνήσεις να εφαρμόσουν νόμο για να συλλαμβάνουν ανθρώπους επειδή σκέφτηκαν να διαπράξουν κάποιο έγκλημα. Κάτι ανάλογο με την ταινία Minority Report δηλαδή.
    Στο Minorιty report χρησιμοποιουσαν 3 πανισχυρους τηλεπαθητικους αναρωτιεμαι πως θα το εφαρμοσουν στην πραγματικοτητα ??

Σοβαρα τωρα...στο Αμερικα ας κανουν οτι θελουν στην Ελλαδα μονο να μην ισχυσει

Όνομα:
    Διονυσία

αν το κάνουν πρέπει νε φτιάξουν πολλές φυλάκες και να ταίζουν πολύ κόσμο δεν νομίζω να τους συνφέρη οικονομικά οπότε...............

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτά τα σενάρια είναι επιστημονικής φαντασιας όταν:

1. Διανύουμε την εποχή του Υδροχόου (είπα να το ρίξω λίγο στο αστρολογικό ε??!), κατέχοντας τεχνολογικές εφευρέσεις που δεν μπορουμε να ελέγξουμε ακόμα (δεν έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργαστηρικές έρευνες), για να κριθεί το ποσοστό καταλληλότητάς τους για χρήση απο τον άνθρωπο, ή απλά η καταλληλότητά τους για το περιβάλλον (κινητά, HAARP, φάρμακα με αμφίβολες παρενέργειες, μεταλλαγμένα τρόφιμα, κλονοποιημένα ζώα κτλ.)...με αποτέλεσμα να γινόμαστε εμείς πειραματόζωα...
    2. Το Σύνταγμα αναθεωρείται για να ταιριάζει περισσοτερο με τα Ευρωπαικά πρότυπα...και ίσως αργότερα και με αυτά της παγκοσμιοποίησης.
    3. 'Οταν γίνονται έρευνες για την αποκωδικοποίηση της σκέψης/πρόθεσης ενός ανθρώπινου πειραματόζωου (ψάχνοντας στο internet, για ειδήσεις πάνω στην ιατρική έρευνα, είναι έυκολο να βρεί κανείς πηγές)...έχω υπόψη μου δύο πηγές στα Ελληνικά...η μια εξαφανίστηκε (??!)
    4. Όταν έχουν εισαχθεί τα πρώτα τσίπς (όχι πατατοτσίπς), στο σώμα του ανθρώπου για να αποθηκεύονται πληροφορείες για το ιατρικό του ιστορικό...ξέρετε τι χωριτικότητα έχουν αυτές οι καινούριες συσκευές???!!
    5. Όταν η παιδεία αγγίζει την εκπαίδευση/εξειδίκευση και υποβαθμίζεται...τι άλλο εκτός απο το τελευταίο...

Αυτά μου έρχονται τώρα πάνω στη σύγχησή μου...

Αυτοί που θα μας κρίνουν ένοχους για κάτι τέτοιο ας κρίνουν πρώτα τους ίδιους έαυτους τους. Πιστεύω οτι θα πάνε οι ίδιοι τους ισόβια και όχι μόνο ο απλός κόσμος.

Όνομα:
    Κορίνα

Α καλά... :weird:
    Μου φαίνεται ότι δεν εχουν με τι να σχοληθουν και το ριξανε στο science fiction.

Quote Originally Posted by staray View Post
    Αυτοί που θα μας κρίνουν ένοχους για κάτι τέτοιο ας κρίνουν πρώτα τους ίδιους έαυτους τους. Πιστεύω οτι θα πάνε οι ίδιοι τους ισόβια και όχι μόνο ο απλός κόσμος.
    Δεν ξέρω κατά πόσο θα κριθούμε όλοι ένοχοι και θα καταλήξουμε στη φυλακή...ή απλά θα περιοριστούμε μέσω του φόβου για να μην καταλήξουμε εκεί...και το δεύτερο μέσο χειραγώγησης και "σοφρονισμού" θα λεγόταν...

Quote Originally Posted by laziali View Post
    Α καλά... :weird:
    Μου φαίνεται ότι δεν εχουν με τι να σχοληθουν και το ριξανε στο science fiction.
    Κάποιος βλέπει μόνο λουλουδάκια???

Όνομα:
    Κυριακή

Καλημερα σας.
    Αυτο το θεμα τεθηκε ως δυνατοτητα ή και πιθανοτητα στο μελλον, εξαιτιας των ερευνων για τον ανθρωπινο εγκεφαλο και την λειτουργια του. Υποτιθεται λοιπον οτι εχουν ηδη καταφερει να αποκωδικοποιησουν την ανθρωπινη σκεψη ως εγκςφαλικη λειτουργια.
    Δεν εχω ιδεα αν οντως οι κυβερνησεις "σκεφτονται" να ποινικοποιησουν την σκεψη!
    Το αρθρο που διαβασα εγω σε ειδησεογραφικη ιστοσελιδα, εκανε, οτι κανουν ολοι οσοι μας "ενημερωνουν" πλεον! Εναν αχταρμα απο γεγονοτα, εικασιες, υποθεσεις και καταστροφολογια!!
    Δεν μπορω να αποκλεισω τιποτα. Αναρωτιεμαι ομως με την φτωχη μου λογικη: Πες οτι πραγματι μπορουν ν αποκωδικοποιησουν την προθεση η την επιθυμια για τελεση αδικηματος. Θα πρεπει να το κανουν την στιγμη που υφισταται η σκεψη, γιατι δεν εχω διαβασει ποτε οτι οι σκεψεις αποθηκευονται καπου.
    Φανταστειτε λοιπον, να παρακολουθουν την σκεψη εκατομμυριων ανθρωπων ταυτοχρονα, τι εχει να γινει!!!! Ποτε να επεξεργασοτυν τα δεδομενα; Ποιον να πρωτοσυλλαβουν; Αν το σκεφτειτε λιγο, θα εχετε κι αλλα ερωτηματα...
    Και ολα αυτα για ποιον λογο; Τι θα εχουν να κερδισουν; Περισσοτερο ελεγχο;
    Αυτο κατορθωνεται με πιο ευκολους τροπους, και εχει αποδειχθει στην πραξη, αν κοιταξει λιγο κανεις την ιστορια του 2ου αι.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)