- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 27
-
18-06-2012, 01:41 AM #11
Re: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ: Ο ΑΞΟΝΑΣ MC – IC ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ
δεν εννοω να σε κανει να παψεις να αγαπς τον πατερα σου η να παψει να σου λειπει η παρουσια του(αυτο παντα ια συμβαινει)...εννοω αν βρεθηκε καποιος μεχρι σημερα(εστω ενας ηλικιακα μεγαλυτερος συντροφος η καποιος υπευθυνος/ωριμος που θα ενιωσες ασφαλεια μαζι του) ωστε να απαλυνει καπως τον πονο σου, καλύπτοντας με καποιο τροπο το κενο μεσα σου...οσο γινεται αυτο βεβαια...
-
18-06-2012, 01:46 AM #12
Δυστυχως οχι αλλα ελπιζω να βρεθει.Εννοειται πως εχω ανθρωπους που τους λατρευω αλλα αυτο το κενο δε προκειται να καλυφθει,παντως αν κανεις καποια ερευνα για 4-10 μπορεις να με ρωτησεις οτι θες.
-
18-06-2012, 01:59 AM #13
Ναι καλη η ιδεα σου!Θα ηταν χρησιμο να μου εδινες στοιχεια φιλων σου να τα συγκρινα(και δει αναμεσα σε αδερφια)
Θελω Σεληνη,ηλιο,4ο,10ο
σε ευχαριστω!
και επειδη σε καταλαβαινω πως νιωθεις...πραγματικα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να βρεθει ο ανθρωπος που θα απαλυνει την ψυχουλα σου και θα σου δωσει ελπιδα και οραμα για μια καλυτερη ζωη.
-
18-06-2012, 02:27 AM #14
Σ ευχαριστω να σαι καλα θα σου στειλω μνμ τα στοιχεια των αδερφων μου.
-
18-06-2012, 06:50 AM #15
δυστυχως δε μπορω να λαβω προσωπικα μηνυματα, παταω εκει και μου γραφει
"Fatal error: Unsupported operand types in ****"
(den kserw ti mperdema ginetai).γι'αυτο-αν δε σε πειραζει-γραψε μου τα στοιχεια στο e-mail μου: kinkycat_love@yahoo.gr
kai pali eyxaristw!
-
18-06-2012, 12:54 PM #16
Αυτά τα προβλήματα καλό είναι να αναφέρονται στη διαχείριση του φόρουμ για να τα διορθώνει.
Δοκίμασε πάλιDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
18-06-2012, 01:24 PM #17
Για να αποσαφηνίσουμε κάποια πράγματα πριν προχωρήσετε τη συζήτηση σας, ο 4ος οίκος δείχνει την οικογενειακή μας κατάσταση, άρα και του δυο γονείς και κυρίως τη μητέρα λόγω του ότι σχετίζεται ο οίκος με το ζώδιο της Καρκίνου και την μητέρα.
Ο 10ος οίκος δείχνει τον γονέα που ασκεί περισσότερη επιρροή στη ζωή μας που συνήθως είναι ο πατέρας. Από εκεί και ύστερα αν η μητέρα είναι αυτή που ασκεί έντονη επιρροή (θετική ή αρνητική) αυτή θα φανεί στον 10ο οίκο. Αν για παράδειγμα είχαμε τον χάρτη κάποιου που δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα του και βλέπαμε ένα Δία μέσα στον 10ο, τι θα λέγαμε;; Τι καλή σχέση έχεις με τον πατέρα σου;
Επίσης καλό είναι να αποφεύγετε να μιλάτε για θανάτους και όλα τα συναφή για ευνόητους λόγους.
Καλή συνέχεια στη συζήτηση σας.
-
18-06-2012, 01:27 PM #18
ναι Σωκρατη εχεις δικιο...απλα το αμελησα κι εγω!
σε ευχαριστω παντως!ενταξει!διορθωθηκε το θεμα.
Υ.Γ: εχω στειλει και ενα μηνυμα στη διαχειριση του σαιτ(προταση συνεργασιας), αλλα ακομα δε μου εχετε/εχουν απαντησει ή δεν το πηρα εγω το μηνυμα λογω του προβληματος που ειχα.
περιμενω με ανυπομονησια την απαντηση...αχ Σωκρατη , εχω φρικαρει κι εγω με αυτη τη ζορικη οικονομικα κατασταση και ψαχνω πηγες εσοδων ή τουλαχιστον να κανω κατι δημιοργικο κι ας ειναι και δωρεαν στην αρχη, μπας και νιωσω χρησιμη!
φιλια!
με εκτιμηση
Μαρια Γ.Last edited by kinky_skorpina; 18-06-2012 at 02:41 PM.
-
18-06-2012, 03:24 PM #19
Επομένως, από ότι κατάλαβα ο 10ος οίκος δείχνει είτε τον πατέρα είτε την μητέρα μας(ανάλογα με την επιρροή που έχουμε δεχτεί)...Και όταν κάποιος έχει Δία στον 10ο οίκο δείχνει την καλή του σχέση με τον γονέα που του άσκησε μεγαλύτερη επιρροή
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε μέσα από το ζώδιο της σελήνης (ή και της Αφροδίτης) μας κάποιος να αναγνωρίσει το ζώδιο της μητέρας μας; Και αν υπάρχει και κάτι αντίστοιχο και για τον πατέρα;
-
18-06-2012, 04:02 PM #20
Καλησπέρα.
Ο Δίας από μόνος του στον άξονα 4/10 δεν είναι απολυτο πως δείχνει την καλή σχέση με το γονιό.
Υπάρχουν χάρτες που έχω δεί με Δία στον 4ο, και επιβεβαιωθηκε πως το άτομο του χάρτη ήταν απλώς.... λίγο επιπόλαιο και ανίκανο να αναλάβει ευθύνες και να προχωρήσει μόνο του στη ζωή. Ο Δίας του ήταν σε πτώση και έκανε δύσκολες όψεις με Αρη/Σελήνη.
Επίσης, έχω δει Δία στο 10ο (Υδροχόος)σε χάρτη και το άτομο προερχόταν από διαλυμένη οικογένεια με ναυτικό πατέρα.
Οι πληροφορίες για μια πιο "ασφαλή" ανάλυση του εν λόγω άξονα, προέρχονται κυρίως από την κατάσταση των κυβερνητών των οίκων αυτών,τις όψεις με τις ακμές τους, και μετά τις όψεις με τους εμπεριεχόμενους και λοιπούς πλανήτες.
Ενας Δίας πάντως ή μια Αφροδίτη στον άξονα αυτό δεν υπόσχονται από μόνοι τους τα καλύτερα.
Για τη μητέρα μας, σαφως και η σελήνη θα δείξει πολλές πληροφορίες, όχι μόνο για το ζώδιό της, αλλά κυρίως για το πως βιώσαμε την αγάπη της ή την αδιαφορία της, τη στοργη της, την αποδοχή της ή όχι, το κουράγιο της, τη δύναμή της κλπ.
Για παράδειγμα αν η σελήνη σου είναι στον Κριό και στον 4ο οίκο, τότε πολύ πιθανόν η μαμά να είναι υπερδραστήρια, οξύθυμη, προστατευτική,δυναμική κλπ. Το πως εισέπρατες εσύ τη συμπεριφορά της μητέρας σου, θα φανεί από το τι όψεις κάνει η σελήνη με τον κυβερνήτη του 4ου οίκου (Αρης).
Ομοίως και για το 10ο οίκο.
Θα κοιτάς πάντα τον κυβερνήτη και τις όψεις που κάνει με τον Ήλιο (πατέρας), αλλά και άλλους πλανήτες και σημεία.
Βέβαια, δεν αποκλείεται να βρεις πολλά "στοιχεία" της μαμάς στο 10ο και του μπαμπά στον 4ο.Αρκετες φορές συμβαίνει.
Υ.Γ : Δίνουμε σημασία στην παρουσία του Ερμή σε αυτό τον άξονα.
Η κατάστασή του θα μας δώσει πολλές πληροφορίες για το είδος της επικοινωνία που είχαμε με τους γονείς μας.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.