s
Βρείτε την ταυτότητά σας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 26
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Βρείτε την ταυτότητά σας

Quote Originally Posted by marakizz View Post
    to ar8ro einai pl aplo ki eukolo stn katanohsh.sugxarithria

...σε αντίθεση με τα γκρικλισ που δυσκολευόμαστε και να διαβάσουμε και να κατανοήσουμε. Γι αυτό σε παρακαλώ να τα αποφεύγεις.

Καλωσόρισες!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Μ' αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες και η απλή γλώσσα
    Ευχαριστούμε Valia!:bigsmile::bigsmile:

Ωραιο το αρθρο και κατατοπιστικο.Εχω ομως μια απορια που μεχρι στιγμης δεν εχω βρει σχετικο αρθρο.Το μεσουρανημα τι ειναι και τι υποδηλωνει?Π.χ. εγω το εχω στον Υδροχοο,στο 10ο οικο.Ευχαριστω.

Όνομα:
    Αγγέλα

Quote Originally Posted by μπουκλα View Post
    Ωραιο το αρθρο και κατατοπιστικο.Εχω ομως μια απορια που μεχρι στιγμης δεν εχω βρει σχετικο αρθρο.Το μεσουρανημα τι ειναι και τι υποδηλωνει?Π.χ. εγω το εχω στον Υδροχοο,στο 10ο οικο.Ευχαριστω.
    Καλημέρα μπουκλα!
    Το Μεσουράνημα είναι η ακμή του 10ου οίκου! Για να πάρεις μια ιδέα και για το συγκεκριμένο οίκο αλλά και για τους υπόλοιπους, ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο.:bigsmile:
    Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...

Σωκράτης

myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!

Όνομα:
    evazoe

Πολύ καλό !!! Ευχαριστώ
    δεν πιστευω τιποτα δεν ελπιζω τιποτα ειμαι ελευθερος

Συγνωμη παλι που επιμενω,αλλα παλι δε καταλαβα.Το τι αντιπροσωπευουν οι οικοι,ενταξει το καταλαβαινω.Αλλα το Μεσουρανημα,ειναι για παραδειγμα σε ολους ο 10ος οικος και εγω τυχαινει να το εχω στον Υδροχοο?Η θα μπορουσα να το ειχα π.χ. στον 3ο οικο και στον Καρκινο οπως εναν οποιονδηποτε πλανητη?Σ'αυτη τη περιπτωση το Μεσουρανημα θα σημαινει κατι αλλο περα απο τους οικους.

Όνομα:
    Αγγέλα

Συγνωμη παλι που επιμενω,αλλα παλι δε καταλαβα.Το τι αντιπροσωπευουν οι οικοι,ενταξει το καταλαβαινω.Αλλα το Μεσουρανημα,ειναι για παραδειγμα σε ολους ο 10ος οικος και εγω τυχαινει να το εχω στον Υδροχοο?Η θα μπορουσα να το ειχα π.χ. στον 3ο οικο και στον Καρκινο οπως εναν οποιονδηποτε πλανητη?Σ'αυτη τη περιπτωση το Μεσουρανημα θα σημαινει κατι αλλο περα απο τους οικους.
    Όλοι ο οίκοι έχουν ακμή σε κάποιο ζώδιο. Η ακμή του 10ου οίκου ή αλλιώς το Μεσουράνημα, σε σένα είναι στον Υδροχόο. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει Μεσουράνημα στη 15η μοίρα του Ταύρου, για παράδειγμα. Αυτό σημαίνει ότι ο δέκατος οίκος του Ωροσκοπίου του αρχίζει από αυτό το σημείο και τελειώνει στην ακμή του επόμενου, δηλαδή του 11ου.
    Ελπίζω να έγινα κατανοητή τώρα...
    Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...

Σωκράτης

myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!

Οπως ο 1ος οικος ειναι ο ωροσκοπος.Απλα ο 10ος επειδη αντιπροσωπευει την εικονα μας προς τα εξω και ειναι σχεδον εξισου σημαντικος για την προσωπικοτητα μας λεγεται Μεσουρανημα.Σωστα?Πειτε μου οτι το καταλαβα!(επιτελους!!!)Ευχαρ ιστω πολυ.:nuts:!!!

Όνομα:
    Τίνα

Οπως ο 1ος οικος ειναι ο ωροσκοπος.Απλα ο 10ος επειδη αντιπροσωπευει την εικονα μας προς τα εξω και ειναι σχεδον εξισου σημαντικος για την προσωπικοτητα μας λεγεται Μεσουρανημα.Σωστα?Πειτε μου οτι το καταλαβα!(επιτελους!!!)Ευχαρ ιστω πολυ.:nuts:!!!
    Καλησπερα,ο 10 οικος ειναι η καριερα μας, ειναι η κοινωνικη μας καταξιωση,η φημη μας, αυτο εννοουμε οταν λεμε εικονα προς τα εξω, ειναι ο πατερας μας. Ειναι το ζενιθ του ωροσκοπιου μας,δηλ. το ποσο ψηλα μπορει να φτασει ο καθενας στην ζωη του, το πεπρωμενο του,για αυτο και καποιοι,αστρολογοι τον θεωρουν και ως τον πιο σημαντικο οικο γιατι θεωρουν οτι ειναι τα παντα.

Όνομα:
    Δεσποινα

μπουκλιτσα ο 10ος με καλες οψεις δινει και μμμμμ...εναν καλο γαμο:bigsmile:

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)