- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 26
Thread: Βρείτε την ταυτότητά σας
-
10-06-2008, 05:43 PM #11
-
11-06-2008, 04:05 PM #12
Re: Βρείτε την ταυτότητά σας
Μ' αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες και η απλή γλώσσα
Ευχαριστούμε Valia!:bigsmile::bigsmile:
-
24-11-2008, 12:46 PM #13
Ωραιο το αρθρο και κατατοπιστικο.Εχω ομως μια απορια που μεχρι στιγμης δεν εχω βρει σχετικο αρθρο.Το μεσουρανημα τι ειναι και τι υποδηλωνει?Π.χ. εγω το εχω στον Υδροχοο,στο 10ο οικο.Ευχαριστω.
-
24-11-2008, 12:53 PM #14
Καλημέρα μπουκλα!
Το Μεσουράνημα είναι η ακμή του 10ου οίκου! Για να πάρεις μια ιδέα και για το συγκεκριμένο οίκο αλλά και για τους υπόλοιπους, ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο.:bigsmile:Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!
-
24-11-2008, 09:26 PM #15
Πολύ καλό !!! Ευχαριστώ
δεν πιστευω τιποτα δεν ελπιζω τιποτα ειμαι ελευθερος
-
24-11-2008, 10:59 PM #16
Συγνωμη παλι που επιμενω,αλλα παλι δε καταλαβα.Το τι αντιπροσωπευουν οι οικοι,ενταξει το καταλαβαινω.Αλλα το Μεσουρανημα,ειναι για παραδειγμα σε ολους ο 10ος οικος και εγω τυχαινει να το εχω στον Υδροχοο?Η θα μπορουσα να το ειχα π.χ. στον 3ο οικο και στον Καρκινο οπως εναν οποιονδηποτε πλανητη?Σ'αυτη τη περιπτωση το Μεσουρανημα θα σημαινει κατι αλλο περα απο τους οικους.
-
24-11-2008, 11:26 PM #17
Όλοι ο οίκοι έχουν ακμή σε κάποιο ζώδιο. Η ακμή του 10ου οίκου ή αλλιώς το Μεσουράνημα, σε σένα είναι στον Υδροχόο. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει Μεσουράνημα στη 15η μοίρα του Ταύρου, για παράδειγμα. Αυτό σημαίνει ότι ο δέκατος οίκος του Ωροσκοπίου του αρχίζει από αυτό το σημείο και τελειώνει στην ακμή του επόμενου, δηλαδή του 11ου.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή τώρα...Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!
-
25-11-2008, 06:53 PM #18
Οπως ο 1ος οικος ειναι ο ωροσκοπος.Απλα ο 10ος επειδη αντιπροσωπευει την εικονα μας προς τα εξω και ειναι σχεδον εξισου σημαντικος για την προσωπικοτητα μας λεγεται Μεσουρανημα.Σωστα?Πειτε μου οτι το καταλαβα!(επιτελους!!!)Ευχαρ ιστω πολυ.:nuts:!!!
-
25-11-2008, 07:21 PM #19
Καλησπερα,ο 10 οικος ειναι η καριερα μας, ειναι η κοινωνικη μας καταξιωση,η φημη μας, αυτο εννοουμε οταν λεμε εικονα προς τα εξω, ειναι ο πατερας μας. Ειναι το ζενιθ του ωροσκοπιου μας,δηλ. το ποσο ψηλα μπορει να φτασει ο καθενας στην ζωη του, το πεπρωμενο του,για αυτο και καποιοι,αστρολογοι τον θεωρουν και ως τον πιο σημαντικο οικο γιατι θεωρουν οτι ειναι τα παντα.
-
25-11-2008, 07:46 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.