- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 181
Thread: Η ΕΥΤΥΧΙΑ
-
10-06-2008, 02:28 PM #11
Re: Η ΕΥΤΥΧΙΑ
Αγαπητέ μου Βασίλη έχεις δίκιο.
Κι εμένα δε μου αρέσει ο τρόπος που έγραψα, αλλά ήταν μόνιμο το bold μου και δε μπόρεσα να δημοσιεύσω διαφορετικά..
Ισως αν μπορέσει κάποιος διαχειριστής να το αφαιρέσει και να είναι το κείμενό μου απλό..
Θα προσπαθήσω κι εγώ να το διορθώσω..
Σ΄ευχαριστώ!
"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
10-06-2008, 03:11 PM #12
Σόφη το θέμα σου έχει μια πολύ γλυκιά ρομαντική προσέγγιση, εμένα προσωπικά μου άρεσε.. καλό είναι να θυμόμαστε...θετικά... και να ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει, εξάλλου η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα, εξαρτάται βέβαια απο ποιά οπτική γωνία το βλέπεις.
Τα λάθη μας, οι δυσκολίες όπως έχει αναφερθεί ήδη, μας κάνουν να εκτιμήσουμε την ευτυχία σωστά.
Καλή μας αναζήτηση λοιπόν...:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
10-06-2008, 03:34 PM #13
Ίσως θεωρήθηκα "ροζ συννεφάκι" με τις απόψεις μου για την ευτυχία. Μη νομίζετε πως όλα στη ζωή μου ήταν ή είναι ρόδινα. Πέρασα δύσκολες καταστάσεις και περνάω ακόμα.
Όμως όλες αυτές οι δυσκολίες και τα λάθη μου, μ΄έκαναν να συνειδητοποιήσω και να χαρώ, τις μικρές όμορφες στιγμές μου, να παίρνω δύναμη απ΄αυτές και να χαμογελάω.
Αγάπησα τη χαρά μου, το χαμόγελό μου, τις ικανότητές μου, τα λάθη μου, τα πάθη μου, τις αδυναμίες μου, τις υπερβολές μου... Χωρίς όλα αυτά δε θα ήμουν εγώ, αλλά κάποια άλλη..
Και είναι τέλειο!!
Με αγάπη
Σόφη"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
10-06-2008, 04:00 PM #14
Η ευτυχια ειναι πραγμα απλο και λιτοδιαιτο, για να το καταλαβεις ομως χρειαζεται μια καρδια απλη και λιτοδιαιτη.Οπως εγραψε ο Καζαντζακης.
Use it before lose it ''May West''
-
15-06-2008, 03:25 AM #15
η ευτυχια ειναι το πιο απλο και ταυτοχρονα συνθετο πραγμα στη ζωη μας
το μονο σιγουρο ειναι οτι για να το νιωσεις πρεπει να εισαι ελευθερος, ερωτευμενος και να εχεις θετικη ενεργεια
νομιζω, ισως, μπορει γιατι τι γινετε οταν ολοι οι αλλοι ειναι αρνητικοι εε;αυριο ξημερωνει μια αλλη μερα
-
18-06-2008, 01:37 PM #16
Θα κάνω μία άλλη προσέγγιση...
Εχετε σκεφτεί ποτέ αν η ευτυχία που αναζητούμε δεν είναι δική μας;
Αν αυτό που εμείς θεωρούμε ευτυχία τελικά είναι δημιούργημα πεποιθήσεων, επιθυμιών και ιδεών που άλλοι μας έχουν περάσει και το λένε "ευτυχία";
Μήπως τελικά η δική μας ευτυχία βρίσκεται κάπου καταχωνιασμένη βαθιά στην ψυχή μας και απλά δεν την έχουμε ανακαλύψει ακόμα;
:worried::worried:
-
18-06-2008, 02:32 PM #17
Πράγματι, αυτό είναι μία πιθανότητα. Γιατί συνήθως δεν ξέρουμε ποιο κομμάτι μας είμαστε εμείς οι ίδιοι και ποιο οι επιδράσεις άλλων στο ψυχισμό μας. Ζούμε τη ζωή άλλων και κηνυγάμε τα ιδανικά άλλων. Η ευτυχία απαιτεί να ξέρουμε ποιος είναι ο εαυτός μας πρώτα από όλα. Αλλιώς είναι μία κατάσταση ταύτισης και ονείρου.
ΥΓ: Βέβαια - για να είμαστε ειλικρινής - σε αυτή την κατάσταση ταύτισης κανείς συνήθως αισθάνεται απέραντα ευτυχισμένος.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-06-2008, 08:24 PM #18
Εγώ το σκέφτομαι ως εξής: η ευτυχία είναι στιγμές και βρίσκεται μερικές φορές τόσο κοντά μας αλλά δεν την αντιλαμβανόμαστε λόγω άγχους,ρουτίνας ή απλά επειδή νομίζουμε πως δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι εξαιτίας προβλημάτων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε!
Αν κάθε μέρα, όσο άσχημα κι αν μας έχει πάει, βρίσκουμε κάτι να χαιρόμαστε και να σκεφτόμαστε θετικά,θα γίνουμε ευτυχισμένοι...δεν μπορεί!
Γιατί περνάει ο καιρός,τα προβλήματα δρομολογούνται κάποια στιγμή και μένουμε να κοιτάμε το χρόνο που χάσαμε ενώ θα μπορούσαμε να τον εκμεταλλευτούμε για να νιώθουμε καλά!
Βασικά,πιστεύω πολύ στην προσαρμογή.Αν προσαρμοζόμαστε σε ό,τι μας τυχαίνει (καλό ή κακό) χωρίς γκρίνια και μεμψιμοιρία τότε η ευτυχία είναι δεδομένη!
Και φυσικά:"Carpe diem" (άδραξε τη μέρα) που έλεγαν και στον "Κύκλο των χαμένων ποιητών"!:bigsmile:
-
18-06-2008, 09:11 PM #19
κάθε πρωι αν,για ένα λεπτό,καθόμαστε και βλέπαμε το θαύμα της ανατολής
θα είμαστε ευτυχισμένοι
αλλά...........................καθόμασ ε;
-
19-06-2008, 01:31 AM #20
Ευτυχία είναι, το νερό που τρέχει, το χιόνι που πέφτει, η λάσπη απ τη βροχή, η φουρτουνιασμένη θάλασσα, η ανατολή του ήλιου, το ηλιοβασίλεμα, ένας χωρισμός, ένα χαστούκι, ένα πέσιμο, ένα χτύπημα, η γέννηση ενός παιδιού,το οικονομικό ολίσθημα και τόσα άλλα που μας συμβαίνουν στη ζωή..
Γιατί αν δε μας συνέβαιναν, δε θα γνωρίζαμε τη γαλήνη, τη χαρά, τον πόνο, τις αντοχές μας, τη δύναμη της ψυχής μας...
Δε θα γνωρίζαμε λίγο λίγο τον εαυτό μας.. Και το να προσπαθούμε να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, είναι η μεγαλύτερη ευτυχία!
Με αγάπη
Σόφη"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.