s
Τι αποκαλύπτει ο χάρτης επιστροφής της Αφροδίτης; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Re: Τι αποκαλύπτει ο χάρτης επιστροφής της Αφροδίτης;

Καταπληκτικό άρθρο! Είδα παρελθοντικές επιστροφές της Αφροδίτης και πράγματι "μιλάει" αυτός ο χάρτης! Εντυπωσιάστηκα, αφού δεν είχα ιδέα για επιστροφές άλλων πλανητών πλην των φώτων.
    Ευχαριστούμε πολύ! :bigsmile:

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by aktina View Post
    Καταπληκτικό άρθρο! Είδα παρελθοντικές επιστροφές της Αφροδίτης και πράγματι "μιλάει" αυτός ο χάρτης! Εντυπωσιάστηκα, αφού δεν είχα ιδέα για επιστροφές άλλων πλανητών πλην των φώτων.
    Ευχαριστούμε πολύ! :bigsmile:
    Αξίζει νομίζω να μας πεις μερικά πράγματα για την Αφροδίτη σου. Είναι κυβερνήτης γωνιακών οίκων στον γενέθλιο χάρτη; Βρίσκεται σε γωνιακό στον γενέθλιο; Κάνει όψεις από γενέθλια θέση; Αν ναι, οι πλανήτες με τους οποίους κάνει όψεις είναι γωνιακοί κυβερνήτες ή σε γωνιακούς οίκους;

Όσο περισσότερο σημαντική είναι η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο, τόσο πιο εμφανής και αντιληπτή είναι η επιρροή της επιστροφής της.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Το άρθρο είναι δουλειά της whisperer και μας έκανε όλους «άρχοντες!» Μπορείς να δεις στον γενέθλιο χάρτη σου την μοίρα και τα λεπτά της Αφροδίτης σου και μετά από τις αστρολογικές εφημερίδες να δεις πότε η τρανζιτ Αφροδίτη κάνει σύνοδο με την γενέθλια Αφροδίτη. Για να καταστρώσεις χάρτη όμως, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα όπου θα εισάγεις τα στοιχεία της μέρας, της χρονιάς που θέλεις και θα ψάξεις την ακριβή ώρα που οι μοίρα και τα λεπτά της Αφροδίτης είναι σε ακριβείας σύνοδο με την γενέθλιά σου. Αυτό είναι λίγο κουραστικό , αλλά αφού δεν έχουμε πρόγραμμα επιστροφής Αφροδίτης, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Αυτός ο χάρτης, θα είναι ο χάρτης της επιστροφής για την τρέχουσα χρονιά που επιλέγεις να δεις.
    Μετά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα της συναστρίας και βάζοντας το id του χάρτη επιστροφής με τον γενέθλιο χάρτη σου, θα έχεις και την σύγκριση χαρτών που θέλεις, ώστε να το δεις σε σχέση με τοβν γενέθλιο.

Ελπίζω να καταλάβατε…:bigsmile:

Σ ευχαριστω παρα πολυ!!! Νασαι καλα θα το προσπαθησω!!!
    Απο μια προχειρη ματια που εριξα η Γενεθλια Αφροδιτη μου κανει συνοδο στις ιδιες μοιρες στις 7-12-2011 Ελπιζω να ειμαι σωστη:weird:

Αξίζει νομίζω να μας πεις μερικά πράγματα για την Αφροδίτη σου. Είναι κυβερνήτης γωνιακών οίκων στον γενέθλιο χάρτη; Βρίσκεται σε γωνιακό στον γενέθλιο; Κάνει όψεις από γενέθλια θέση; Αν ναι, οι πλανήτες με τους οποίους κάνει όψεις είναι γωνιακοί κυβερνήτες ή σε γωνιακούς οίκους;

Όσο περισσότερο σημαντική είναι η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο, τόσο πιο εμφανής και αντιληπτή είναι η επιρροή της επιστροφής της.
    H Γενέθλια Αφροδίτη μου είναι στο Ζυγό και κυβερνάει τον 5ο. Ο Ταύρος είναι εμπεριεχόμενος στον 11ο. Κάνει σύνοδο με τον Ερμή στο Σκορπιο, που κυβερνά τον 4ο και όψη χιαστή με τη Σελήνη στον Ταύρο που είναι κυβερνήτης Ωροσκόπου.

Στο χάρτη τής επιστροφής η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο και το Μεσουράνημα και εξάγωνο με βόρειο δεσμό. Κάνει όμως αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Εκείνες τις μέρες ήρθε ένας έρωτας μεγάλος αλλά με πολλά εμπόδια. Επίσης και στον γενέθλιο ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με τον 4ο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Σε κάλυψα;

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by aktina View Post
    H Γενέθλια Αφροδίτη μου είναι στο Ζυγό και κυβερνάει τον 5ο. Ο Ταύρος είναι εμπεριεχόμενος στον 11ο. Κάνει σύνοδο με τον Ερμή στο Σκορπιο, που κυβερνά τον 4ο και όψη χιαστή με τη Σελήνη στον Ταύρο που είναι κυβερνήτης Ωροσκόπου.

Στο χάρτη τής επιστροφής η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο και το Μεσουράνημα και εξάγωνο με βόρειο δεσμό. Κάνει όμως αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Εκείνες τις μέρες ήρθε ένας έρωτας μεγάλος αλλά με πολλά εμπόδια. Επίσης και στον γενέθλιο ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με τον 4ο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Σε κάλυψα;
    Εντελώς!:bigsmile:

Ε τώρα τρώγομαι κι εγώ να σας τα πω!
    Η Αφροδίτη φέτος επέστρεψε στην ίδια γενέθλια μοίρα της, κατα την ηλιακή μου επιστροφή.
    (με συνόδους Δια, Ερμή,Αρη)

Η ίδια γενέθλια μοίρα είναι η 19 του Κριού, σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της επιστροφής.
    Καλά μέχρι εδώ?

Η μοίρα της Αφροδίτης και του ωροσκόπου επιστροφής, (19 κριού), είναι η ακμή του γενέθλιου ναδίρ μου!

Πριν σας πω,μαντέψτε τί συμβαίνει!:bigsmile:
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Ε τώρα τρώγομαι κι εγώ να σας τα πω!
    Η Αφροδίτη φέτος επέστρεψε στην ίδια γενέθλια μοίρα της, κατα την ηλιακή μου επιστροφή.
    (με συνόδους Δια, Ερμή,Αρη)

Η ίδια γενέθλια μοίρα είναι η 19 του Κριού, σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της επιστροφής.
    Καλά μέχρι εδώ?

Η μοίρα της Αφροδίτης και του ωροσκόπου επιστροφής, (19 κριού), είναι η ακμή του γενέθλιου ναδίρ μου!

Πριν σας πω,μαντέψτε τί συμβαίνει!:bigsmile:
    ........ ?

........ ?
    Ελα τωρα, εσύ είσαι αστέρι σ'αυτά!

Λίγη προσπάθεια!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Μαρία

Είσαι έγκυος???Τaurine!!!!!!!!!!!
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Είσαι έγκυος???Τaurine!!!!!!!!!!!
    Αμέσως εσύ! Μην σου ξεφύγει! χαχαχαχα

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)