- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 17 of 17
Thread: Ζωή & Ζώδια Φεβρουαρίου 2008
-
18-01-2008, 12:56 AM #11
Re: Ζωή & Ζώδια Φεβρουαρίου 2008
Καταρχάς,δεν είχα προκλητικό ύφος στην τελευταία πρόταση μου αλλά αν το πήρες έτσι συγνώμη.Κατα δεύτερον εννοείται ότι αν κάποιος δεν μπορεί να δημιουργήσει μία σχέση πρέπει να πάει σε κάποιον ειδικό και όχι σε κάποια κυρα κατίνα για να ρίξει κάποιον.Να τα βρεί πρώτα με τον εαυτό του.Αλλά όσον αφορά αυτά που σου είπα, είχαν σχέση με το άρθρο του περιοδικού ότι δεν έλεγε κάτι κακό,μπορείς να το δείς και σαν κάτι που απλά (ίσως) σου προσθέσει κάποια θετική ενέργεια ή σε βοηθήσει σε κάτι.Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει απόλυτα να στηριζόμαστε σε τέτοια πράγματα.Δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο.Παν μέτρο άριστον.Και εξάλλου είναι και στην παιδεία που διαθέτει ο κάθε ανθρωπος για να καταλάβει πως τα χρησιμοποιεί αυτά τα πράγματα.Εγώ προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ αλλά μαρέσει να διαβάζω για τέτοια πράγματα.Και το άρθρο του περιοδικού δεν έχει σκοπό να βλάψει κάποιον με αυτά που αναφέρει,αν τα κάνει.Αυτό ήθελα να πω.Τώρα το αν είναι κακά ή καλά είναι η προσωπική άποψη του καθένα.Εγώ δεν λέω ότι ειναι καλά 100%,αλλά αυτά που αναφέρονται στο άρθρο του περιοδικού κατά την γνώμη μου είναι ακίνδυνα.Τέλος δεν είπα ότι έχω εμπειρία ΜΟΝΟ εγώ και κανένας άλλος ή ότι κάποιος άλλος δεν μπορεί να έχει παράπανω από εμένα, αλλά από καταστάσεις που έχει τύχει να ακούσω΄,κατέθεσα ότι παραέξω υπάρχουν τα πραγματικά ματζούνια.Γιατί κατά την γνώμη μου ματζούνι δεν θεωρείται κάτι που φτιάχναν παλιά για να μην είναι άπιστοι οι άντρες.Σιγά βρε συ.Και είμαι 20 χρονών.Αυτά:embarrest
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
18-01-2008, 07:56 AM #12
Εγώ πάντως το άρθρο το βρήκα ενδιαφέρον Και επειδή λόγω δουλειάς διαβάζω όλο το περιοδικό έχω δει ότι σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις που έχει κάποια φόρμουλα αναφέρεται ότι ότι και να κάνεις πρέπει να έχεις αγνά κίνητρα και επιδιώξεις για να πετύχεις οτιδήποτε, διαφορετικά κάνεις μια τρύπα στο νερό. Τι σημαίνει αυτό για μένα? Οτι και να πετύχεις κάτι θα νομίζεις ότι το πέτυχες με τη φόρμουλα , ανεξαρτητα από το αν δουλεύουν αυτά τα πράγματα η όχι. Και μέσα εκεί μπαίνει και ο ψυχολογικός παράγοντας που σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση.
Πέρα όμως από αυτά όταν βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν δυνάμεις που μπορεί να τις βλέπεις αλλά υπάρχουν και δυνάμεις που μπορεί να τις βλέπεις μόνο από το αποτέλεσμα τους βρίσκω λογικό να προσπαθείς να τις ενεργοποιήσεις. Το ζήτημα είναι ποια είναι η ηθική σου, ποιοι είναι οι σκοποί σου από κει και πέρα και το κυριότερο τι μυαλό κουβαλάς γενικά :nuts:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-01-2008, 09:19 AM #13
Τον άντρα σου κεράτωνε και μάγια μη του κάνεις :toung:
(Για να δώσουμε πάσα και στο άρθρο περι απιστίας :nuts
-
18-01-2008, 12:27 PM #14
Τήλιο, μέντα, χαμομίλι, τσάι, φασκόμιλο κ.τ.λ., επιτρέπονται ή μπορεί να θεωρηθεί πολιτικά ανορθόδοξη η χρήση τους σε αφεψήματα???:worried: Ποινικοποίηση, ακόμα??!!
-
18-01-2008, 12:38 PM #15
Συμφωνώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και εγώ δεν πιστεύω στα ματζούνια , ακόμη και στο βιβλίο της Μεϊμαρίδη η ηρωίδα
ότι κατάφερε το έκανε μετά απο προσπάθεια..........................οτ αν χρειάσθηκε διάβασε έμαθε πράγματα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των κοινωνικών δεδομένων
-
18-01-2008, 12:50 PM #16
Πραγματι αναφερονται οι θεσεις και γι αυτο απορησα! Επειδη κοιταζοντας τους χαρτες δεν εβλεπα κατι να αντιστοιχει στην Αραχνη, ή ενα αγνωστο συμβολο τελος παντων που θα το ταυτιζα με τον αστεροειδη!
**Οσο για την κυρια Μεϊμαριδη και το σχολιο μου, εχω να πω, πως τα smilies τα χρησιμοποιουμε για να εκφρασουμε κατι. Και αυτο το εικονιδιο :toung: δεν χρειαζεται επεξηγηση: η εννοια του ειναι ολοφανερη!Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
20-02-2008, 02:33 PM #17
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΤΖΟΥΝΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΕΙΑ, ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ: "ΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΓΛΥΚΟ Ή ΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΙΝΑ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ!!"-ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ??
ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ... Κ Η DESTE ΒΓΑΙΝΕΙ!!!!
ΑΓΡΙΜΑΚΙ:dizzy::dizzy:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.