- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 22
-
01-04-2010, 06:42 PM #11
Re: Συζητηση για το αρθρο Γαμος.Πως ανιχνευται στον γενεθλιο χαρτη
Κοιτα.. μια σεληνη στον αιγοκαιρο δηλωνει μια ψυχολογικη αναγκη για σταθεροτητα.. και με ωροσκοπο ταυρο οπου θελει να δειχνει στους αλλους τον πιο σταθερο του εαυτο ...δεν εχεις προβλημα σταθεροτητας.. Επισης μια αφροδιτη στους Διδυμους στον 7 οικο δεν δηλωνει μονο, ασταθεια και σχεσεις χωρις συναισθηματισμο...αλλα μπορει να σημαινει οτι εισαι πολυ κοινωνικο ατομο και οτι βρισκεις ή ισως προσπαθεις να βρεις φιλους παντου...!παιζουν μεγαλο ρολο οι οψεις (οι οποιες μπορουν να αλλαξουν ισως και τελιως μερικες φορες τις ιδιοτητες του πλανητη στο συγκεκριμενο σημειο..αλλα και ο οικος για να δουμε ποιον τομεα της ζωης σου αγγιζει περισσοτερο..!
-
01-04-2010, 07:23 PM #12
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
Μια μικρή παρέμβαση, η άποψη μου είναι πως δεν υπάρχουν ζώδια τα οποία δεν είναι συναισθηματικά. Θεωρώ ότι κάποια είναι περισσότερο συναισθηματικά από κάποια άλλα ή αλλιώς, εκδηλώνουν τον συναισθηματισμό τους περισσότερο ή λιγότερο. Η Αφροδίτη στον Δίδυμο για παράδειγμα για να γίνει συναισθηματιική θα πρέπει ο σύντροφος να την "διεγείρει" πρώτα εγκεφαλικά γιατί αυτό, την ελκύει. Ο Αιγόκερως που ανάφερθηκε, για να γίνει συναισθηματικός θα πρέπει να έχει 'ενα σύντροφο που θα τον κάνει να νιώθει αγαπητός εξαιτίας, της ανασφάλειας που νιώθει. Εν ολίγοις ο συναισθηματισμός που έχει ο καθένας από εμάς εξαρτάται από τις ανάγκες μας και κατά πόσο καλύπτονται.
-
01-04-2010, 07:39 PM #13
Εχεις απολυτο δικιο!!Βεβαια επειδη ο Διδυμος ειναι παραδοσιακα το ζωδιο με τον λιγοτερο αισθηματισμο...και επειδη το χρησιμοποιησα σαν πλην....!!!!αλλα οντως εχεις δικιο!!
-
01-04-2010, 08:18 PM #14
τι να πωωω....δεν ξερω απο που να αρχισω με αυτον τον γενεθλιο και εχω χασει λιγο τον μπουσουλα:bigsmile:νομιζω εχω αλλη μια απορια....εγω εχω σελινη στον αιγοκαρω και ο φιλος μου εχει την αφροδιτη του.εμενα η αφροδιτη μου ειναι στους διδυμους και ο φιλος μου στη ακμη του εβδομου οικου εχει τους διδυμους.εχουμε και οι 2 τον ουρανο στον τοξοτη μονο που εμενα ειναι και στον οικο του γαμου και ο ωροσκοπος του επισης ειναι στον τοξοτη.αυτο δειχνει οτι υπαρχουν προοπτικες γαμου η εστω δειχνει οτι ειναι καλος συνδιασμος?:bigsmile:η μηπως οχι? πιστευω να μην γινομαι κουραστικη αλλα ειμαι λιγο ασχετη με ολα αυτα..:embarrest
-
01-04-2010, 08:25 PM #15
--------------------------------------------------------------------------------
τι να πωωω....δεν ξερω απο που να αρχισω με αυτον τον γενεθλιο και εχω χασει λιγο τον μπουσουλανομιζω εχω αλλη μια απορια....εγω εχω σελινη στον αιγοκαρω και ο φιλος μου εχει την αφροδιτη του.εμενα η αφροδιτη μου ειναι στους διδυμους και ο φιλος μου στη ακμη του εβδομου οικου εχει τους διδυμους.εχουμε και οι 2 τον ουρανο στον τοξοτη μονο που εμενα ειναι και στον οικο του γαμου και ο ωροσκοπος του επισης ειναι στον τοξοτη.αυτο δειχνει οτι υπαρχουν προοπτικες γαμου η εστω δειχνει οτι ειναι καλος συνδιασμος?η μηπως οχι? πιστευω να μην γινομαι κουραστικη αλλα ειμαι λιγο ασχετη με ολα αυτα..
-
02-04-2010, 09:55 AM #16
Μηπως θα μπορουσες να δωσεις ημερομηνια και ωρα γενησης..!?δικια σου και του φιλου σου!?
-
02-04-2010, 12:45 PM #17
η δικια μου ειναι 30-7-1985 και η δικια του 12-2-1982.σε ευχαριστω:bigsmile:
-
02-04-2010, 12:47 PM #18
-
02-04-2010, 12:48 PM #19
η ωρα γεννησης η δικια μου ειναι 1.20 το βραδυ και η δικια του 4.10 τα ξημερωματα
αθηνα και οι 2:bigsmile:
-
03-04-2010, 09:32 PM #20
Δεν πρεπει να εχετε μεγαλη επικοινωνια!!πρεπει να υπαρχουν αρκετοι καυγαδες και ενταση.. Λογο της αντιθεσης του Ερμη σου με τον Ηλιο του.(βεβαια ειναι ενας Ερμης στον 4 οικο σημαινει οτι ισως και να μαλωνεται και για το θεμα της σχεσης σας αλλα δεν ειμαι σιγουρος.....)Επισης εχετε ενα τριγωνο ποσειδωνα ερμη οπου σημαινει πως ισως και να του φαινεται και χαριτομενος ο τροπος που τσακωνεστε...!(ομως επειδη εχει σεληνη στον ζυγο δεν πρεπει να του αρεσουν και τοσο οι διαπληκτισμοι..)
Επισης εχετε ενα τετραγωνο στις σεληνες σας...!!που σημαινει οτι.. λογικα δεν καταλαβαινει ο ενας τις αναγκες του αλλου.....
Υπαρχει και ενα τριγωνο του Ηλιου σου με τον ουρανο του που παει να πει οτι υπαρχει ενα αρκετα μεγαλο δεσιμο και οτι μπορει να κατακρινει ή και να επικρινει τους φιλους σου εντονα και μπορει εσυ να δινεις μια μεγαλυτερη ενταση στην κοινωνικη του ζωη... (για αυτο δεν ειμαι σιγουρος).. επισης ενα οχι τοσο ισχυρο τριγωνο του Ηλιου του με την αφροδιτη σου....το θεμα ειναι ομως οτι δεν ξερω πως να το εξηγησω....και οι δυο πλανητες ειναι στον δευτερο οικο.....αρα ενισχυεται κατα καποιο το οικονομικο...ισως να τον προωθεις κατα καποιο τροπο σε καποια επενδυση οικονομικη, που ισως να εχει και καποια σχεση με την τεχνολογια..( αλλα δεν ειμαι σιγουρος ουτε γι'αυτο...)
Περιπου αυτα βλεπω.......Κοιτα μην φοβασαι για τον ουρανο σου που ειναι στον 7 οικο ,εχεις παρα πολλα στοιχεια που σε κανουν να θες εναν γαμο, μια δεσμευση και ενα σταθερο σπιτικο..!Επισης πρεπει να εχεις μια μικρη μανια με το γαμο....Αλλα μην τον πιεζεις...με σταθερα βηματακια θα φτασεται και πιστευω σε αυτο!!επισης καλο θα ηταν να αποφευγατε λιγο τις διαμαχες, ειμαι σιγουρος οτι αυτος αυτο προσπαθει, αλλα εσυ δεν πρεπει να επιμενεις...!
Δεν ειμαι και παρα πολυ σιγουρος για ολα αυτα...γιατι δεν εχω και πολυ μεγαλη εμπειρια στην συναστρια..για αυτο αν και καποιος αλλος μπορουσε να ψαξει λιγο και να με διορθωσει αν δει καποιο λαθος.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.