- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 80
Thread: Το τετράγωνο του Ποσειδώνα
-
30-05-2011, 02:43 AM #11
Re: Το τετράγωνο του Ποσειδώνα
Συγκλονιστική η αποκάλυψή σου και την διάβασα απνευστί! Πραγματικά εξαιρετικό δείγμα Ποσειδώνιας επίθεσης και πιστεύω ότι η πίκρα και η απογοήτευση είναι μεγάλη.
Ωστόσο tuorine, δώσε βάση στα λόγια ενός Ιχθύ με Ποσειδώνα σε όψη με Ήλιο\Σελήνη\ωροσκόπο (Ιχθύ του θανατά!). Είναι καλύτερο ο εχθρός να είναι έξω σου, να είναι κάποιος, να είναι κάτι, να είναι γύρω σου. Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί, θα πονέσεις, θα σοκαριστείς και γρήγορα όλα θα αποκατασταθούν, με όποιο κόστος βεβαίως.
Όταν ο εχθρός είναι μέσα σου και ο εχθρός είσαι εσύ… Τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Εκεί οι πληγές αφήνουν άσχημα σημάδια και το κόστος είναι ανυπολόγιστο. Εκεί το σοκ και ο πόνος ισούται με θάνατο ψυχής! Πένθος! Αυτές οι πληγές πονάνε κάθε που αλλάζει ο καιρός, έτσι, για να θυμάσαι ότι σου άφησαν κουσούρι. Εκεί καταλαβαίνεις ότι για να γλυτώσεις πρέπει να απομακρυνθείς από τον ίδιο σου τον εαυτό.
Γίνεται; Όχι! Και εδώ δεν έχει φιλολογικά πασαλείμματα του τύπου η αστρολογία βοηθάει να δουλέψεις με τον εαυτό σου και άλλα τέτοια χαριτωμένα και πολιτισμένα.
Όταν ο Ποσειδώνας περισσεύει στον χάρτη, περισσεύει και η πίκρα! Σετάκι πάνε αυτά. Αν είσαι τυχερός και σου φέρνει και έμπνευση να το ξοδεύεις κάπου, καλώς. Αν όχι… Μένεις με την πίκρα σου ανέκφραστη. Πίκρα!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
30-05-2011, 02:45 AM #12
Αγαπητε Νικο, διαβασα και ξαναδιαβασα το post σου. Σηκωθηκα, ξανακαθησα, εκανα δυο τσιγαρα, διαβασα την απαντηση της Κατιας και σκεφτηκα <μακαρι να εχεις παρακολουθησει ολα τα θεματα που ανοιγουν τα μελη σχετικα με τον Ποσειδωνα>.
Κυβερνητης του 3ου οικου μου, που ομως βρισκεται στον 2ο και συνεχιζει την διαβρωση του, αυτην που ξεκινησε στο περασμα του απο τον Υδροχοο, πριν απο αιωνες, γιατι ετσι μου φαινεται αυτη η 12ετια. Τοτε συναντησε το γενεθλιο κρονο μου κι ενεργοποιησε το γενεθλιο τετραγωνο.
Περιμενω με τα χρονια την συναντηση του με το γενεθλιο Δια και την αντιθεση του με την συνοδο ηλιο-πλουτωνα στον 8ο.
Η Κατια μιλησε για κομπο στον λαιμο. Εγω θα μιλησω για πνευματικο ιλιγγο, για διαλυση ολων των σταθερων της μεχρι τοτε ζωης μου, για την απομυθοποιηση των παντων.
Ο πονος απεραντος, οπως ακριβως περιγραφεις κι εσυ.
Να που ειμαστε ομως εδω και συζηταμε, και θα ημουν αχαριστη, αν δεν ελεγα πως μεσα σ αυτα τα χρονια δεν βιωσα χαρες, δεν αισθανθηκα την αγαπη των δικων μου ανθρωπων, δεν σημειωσα επαγγελματικη επιτυχια.
Ειναι ομως σαν να εχει κλαπει ανεπιστρεπτι, ενα μεγαλο κομματι του αυθορμητισμου, η διαθεση για πολυ μεγαλη χαρα, η διαθεση για πολυ μεγαλες αλλαγες, οι πολυ μεγαλες ελπιδες, κατι που μεχρι τοτε ηταν αυτονοητο.
Ναι, να εισαι σιγουρος οτι σε νοιωθω κι εγω ως τα μυχια της ψυχης μου. Υπαρχει ομως και κατι σημαντικο κατα την γνωμη μου. Επειδη οι ιχθεις ειναι μεταβλητο ζωδιο, ελπιζω η επιδραση του στα γεγονοτα, να μην ειναι τοσο καθοριστικη, οπως κατα την διελευση του απο τον Υδροχοο, που ανηκει στα σταθερα.
:bigsmile: Επισης ελπιζω και σ ενα <αξιωμα>, που ειχα διαβασει, στο ξεκινημα μου στον κοσμο της αστρολογιας. Ο κυβερνητης πλανητης ενος ζωδιου, δεν μπορει να κανει κακο, οταν διερχεται απο το ζωδιο αυτο.:bigsmile:
-
30-05-2011, 02:52 AM #13
Σ' ευχαριστώ πολύ Ταυρινάκι κυρίως για την τελευταία σου παράγραφο/συμβουλή. Τυχαίνει να είμαι πολύ ''ενοχικός'' τύπος τελικά.
Συμβαίνουν 2 πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να ''ξεκολλήσω'': Επειδή έκανα κάποιες ''αταξίες'' κατα τη διάρκεια της σχέσης, πρώτον δεν με συγχώρεσε ποτέ και δεύτερον δεν μπορώ εγώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν είμαι 'θολωμένος' από τον Ποσειδώνα αλλά ήταν η καλύτερή μου σχέση με έντονα αισθήματα αγάπης (τα 5 χρόνια που κράτησε περίπου) και από επιπολαιότητες ''έβγαλα μόνος μου τα μάτια μου'' και το σημαντικότερο πλήγωσα τον άνθρωπό μου (έχει και ακριβές γενέθλιο τετράγωνο Ποσειδώνα-Ήλιου), οπότε καταλαβαίνεις πόσο πληγώθηκε. Κι αυτό είναι δυσβάσταχτο να το βιώνω, γι αυτό δεν συγχωρώ τον εαυτό μου. Ίσως αν περάσει η επιρροή του Ποσειδώνα να μπορέσω να τα δω διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα και να το θέλω απλά δεν μπορώ. Ο χρόνος ίσως είναι το καλύτερο γιατρικό. Καρτερικά...περιμένω. Και το κυριότερο είναι ότι το Σύμπαν ''γνωρίζει'' γιατί με έβαλε σ΄αυτή τη διαδικασία...
-
30-05-2011, 02:53 AM #14
¶παιχτοι οι εξωκρόνιοι.....
Νίκο, αυτή την "περίφημη" σύνοδο Δία/Ποσειδώνα κι εγώ την έχω στον 5ο οίκο. Από όσο θυμάμαι μια ζωή απογοητευμένη ήμουν στα αισθηματικά μου, ενώ σε θέματα παιδιών ένα από τα πολλά που μου έφερε ήταν μια αποβολή σε δίδυμο κύηση. Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη σύνοδο για την οποία έχω διαβάσει εξαιρετικά σχόλια από πολλούς αστρολόγους και σημειωτέον πως αυτή η όψη στηρίζει ολόκληρο το ωροσκόπιο μου, ένα κατ' άλλα "χτυπημένο" ωροσκόπιο, αφού τριγωνίζει τον Ήλιο μου.
Το κλειδί για τον Ποσειδώνα, ειδικά όταν έχει πέσει κάποιος τόσο χαμηλά, είναι να μην περιμένει τίποτα. Όσο περισσότερο προσπαθείς να σηκωθείς, τόσο περισσότερο σε ρίχνει, άσχετα αν έστω και για λίγο σου "χάριζει" την ψευδαίσθηση", πως μπορεί και να έχεις σηκωθεί. Όσοι δεχεστε (δεχόμαστε) την επιρροή του, βιώστε τον πόνο και τη θλίψη, όχι γιατί θα γίνετε περισσότερο δυνατοί (άλλωστε αυτό είναι δουλειά του Κρόνου και του Πλούτωνα) αλλά γιατί αυτό ζητά ο πλανήτης, να αφεθείτε, να παραπλανηθείτε. Μόνο τότε και με κάποιο μαγικό τρόπο ο Ποσειδώνας θα σας ανεβάσει, ενώ για τη γενιά των 40 και κάτι, κάντε υπομονή έως τα 42 και κάτι περίπου, που ο Ουρανός θα κάνει αντίθεση με το γενέθλιο Ουρανό σας.
Προσωπικά, παρόλη τη θολούρα και τα λάθη μου, προσεύχομαι να είμαι γερή να βιώσω αυτές τις καθοριστικές όψεις για τη ζωή ενός ανθρώπου και ν' ανακαλύψω ιδίοις όμμασι τις αστρολογικές θεωρίες που ακουώ, διαβάζω και μεταδίδω μέσα από την αστρολογική μου γνώση.
-
30-05-2011, 02:54 AM #15
Ταυρινα μου επαθα σοκ μ αυτη την ιστορια. Κοριτσακι μου, ευχομαι να μην εχασες μεσα σου, την εμπιστοσυνη στον ορο φιλια.
-
30-05-2011, 02:56 AM #16
Κάτια έχεις δίκιο, ο εαυτός μας ειναι πολύ επικίνδυνος εχθρός, δεδομένου πως είναι ο πρώτος οικοδεσπότης που καλωσορίζει την πλάνη και τη θλίψη και λέει "περάστε".
Βέβαια, η άποψή μου είναι πως από ένα σημείο και μέτα, όσο περνούν τα χρόνια, είμαστε πιό ικανοί και ώριμοι να ελέγχουμε εαυτόν, όσο και αν αυτό μας κοστίζει.
Στην προκειμένη περίπτωση, κινδύνεψε η δουλειά μου, κινδύνεψα να μπώ "φυλακή", κινδύνεψε η αξιοπρέπειά μου και το ήθος μου. Κινδύνεψα γενικώς να χαρακτηριστώ, και αυτό είναι κάτι που πάντα φοβόμουν με Ουρανό στο 10ο. Και ακριβώς επειδή ο εχθρός ήταν "ξένος", με ξάφνιασε και δεν είχα περιθώρια να αντιδράσω. Σε περίπτωση που ο εχθρός ήταν ο ίδιος μου ο εαυτός, πίστεψέ με θα ήξερα πολύ καλά πως να τον επαναφέρω στην τάξη,πως να τον σοφρωνίσω και πως να τον ανταμείψω.
Εχουν περάσει 5 χρόνια και ακόμη κάποιοι αργόσχολοι περίεργοι με ρωτούν τί συνέβη τότε...
Αυτό δεν το αντέχει ούτε ο ¶ρης μου στον Κριό στον 3ο, ούτε ο Ουρανός μου στο Σκορπιό στο 10ο...Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
30-05-2011, 02:58 AM #17
-
30-05-2011, 03:00 AM #18
Σ' ευχαριστώ Έφη. Τελικά υπάρχουν κι άλλοι ''Ποσειδώνιοι'' τύποι που ξενιχτούν ... κι ονειρεύονται. Μου δίνεις κουράγιο κι εσύ αλλά και άλλοι εδώ μέσα. Και το χρειάζομαι τόσο πολύ, πίστεψέ με.
Να είσαι καλά...
-
30-05-2011, 03:01 AM #19
Νίκο, κάποτε είχες δώσει τις ημερομηνίες (δικές σου και της κοπέλας). Όταν τις κοίταξα είχε πλέον κλειδώσει το θέμα που είχες ανοίξει (και δικαίως , γιατί καταλαβαίνεις ότι ήταν οι κανονισμοί τέτοιοι) και είχα σκεφτεί ότι κάτι είχες κάνει για το οποίο ήσουν υπόλογος. Με τόσο Ποσειδώνα στον χάρτη σου, ήταν επόμενο εδώ που τα λέμε.
Το ποστ αυτό όμως, είναι για να σου πω μπράβο που είχες το θάρρος να το πεις! Και κάτι ακόμα. Η επιστροφή είναι από δύσκολη ως ανέφικτη φίλε μου. Δυστυχώς.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
30-05-2011, 03:02 AM #20
Νικο, για το <κολλημα>, τσεκαρε τον πλουτωνα.
Μιλαει η πειρα.......:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.