s
Και εγένετο... φάρμα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 48

Re: Και εγένετο... φάρμα

Όντως όπως λέει και ο Δείμων η επαφή με την τεχνολογία δεν ειναι ακίνδυνη... το αντίθετο μάλιστα. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν εχουν όλη την κριτική σκέψη να ξεχωρίσουν τα χλωρά από τα ξερά και ακόμα λιγότεροι έχουν τις απαιτούμενες αντιστάσεις σε κύματα "μαζοποίησης" που τίποτα δεν εχουν να τους προσφέρουν! Από την άλλη όμως δεν υπάρχει και τρόπος να ανακοπεί αυτό το κυμα. Γιατί σαφώς και δεν είναι λύση η λογοκρισία του διαδικτύου και "λαμπρό" παράδειγμα αποτελεί η Κίνα με τα τόσα προβλήματα που εχει επιπλέον δημιουργήσει. :weird:
    ¶ρα μάλλον εχουμε να κάνουμε με επιδημία που πρεπει να κάνει τον κύκλο της....

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Όντως όπως λέει και ο Δείμων η επαφή με την τεχνολογία δεν ειναι ακίνδυνη... το αντίθετο μάλιστα. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν εχουν όλη την κριτική σκέψη να ξεχωρίσουν τα χλωρά από τα ξερά και ακόμα λιγότεροι έχουν τις απαιτούμενες αντιστάσεις σε κύματα "μαζοποίησης" που τίποτα δεν εχουν να τους προσφέρουν! Από την άλλη όμως δεν υπάρχει και τρόπος να ανακοπεί αυτό το κυμα. Γιατί σαφώς και δεν είναι λύση η λογοκρισία του διαδικτύου και "λαμπρό" παράδειγμα αποτελεί η Κίνα με τα τόσα προβλήματα που εχει επιπλέον δημιουργήσει. :weird:
    ¶ρα μάλλον εχουμε να κάνουμε με επιδημία που πρεπει να κάνει τον κύκλο της....
    Γεια σου, Αγγελική μου.

Μην φοβάσαι... Ποσειδώνας στον Υδροχόο είναι, θα περάσει!! Μαζική εικονική κοινωνικοποίηση μέσω τεχνολογίας! Έχει και τα καλά της όμως γιατί στο επόμενο πέρασμα του Ποσειδώνα από τον Υδροχόο ίσως μάθουμε να επικοινωνούμε... αστρικά!!

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Γεια σου, Αγγελική μου.

Μην φοβάσαι... Ποσειδώνας στον Υδροχόο είναι, θα περάσει!! Μαζική εικονική κοινωνικοποίηση μέσω τεχνολογίας! Έχει και τα καλά της όμως γιατί στο επόμενο πέρασμα του Ποσειδώνα από τον Υδροχόο ίσως μάθουμε να επικοινωνούμε... αστρικά!!
    Εγώ πάντως αυτή την εποχή περιμένω:nuts:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Γεια σου, Αγγελική μου.

Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι πως κανένα ωφελος δεν κερδίζεται χωρίς θύματα... και εδώ προβλέπονται πολλά θυματα... σκέψου οτι ήδη εχουν πεθάνει άτομα μπροστά σε οθόνη υπολογιστή μόνο και μόνο επειδη για 5 μέρες δεν σηκώθηκαν ουτε για νερο....

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι πως κανένα ωφελος δεν κερδίζεται χωρίς θύματα... και εδώ προβλέπονται πολλά θυματα... σκέψου οτι ήδη εχουν πεθάνει άτομα μπροστά σε οθόνη υπολογιστή μόνο και μόνο επειδη για 5 μέρες δεν σηκώθηκαν ουτε για νερο....
    Ναι, πραγματικά. Αρκετοί ψυχολόγοι άρχισαν τώρα να ειδικεύονται σ' αυτό το θέμα και έχουν δημιουργηθεί σε πολλές χώρες ομάδες απεξάρτησης από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Οι ομάδες αυτές λειτουργούν όπως και οι ομάδες απεξάρτησης από τα ναρκωτικά. Οι περισσότεροι φυσικά που χρειάζονται τέτοια βοήθεια είναι οι έφηβοι και μπαίνουν σ' αυτή την διαδικασία απεξάρτησης με πρωτοβουλία των γονέων τους. Είναι χιλιάδες αυτά τα παιδιά σ' όλο τον κόσμο.

Αν δεν είναι αυτό Ποσειδώνας στον Υδροχόο σ' όλο το μεγαλείο του τότε τι είναι;

Όνομα:
    Σωκράτης

Αυτά τα "μαζικά" να σε υποψιάζουν λιγουλάκι. Και αυτές οι έξεις (δεν γράψω εθισμοί γιατί είναι υπερβολικό).

Και μέσα σε αυτό το "μαζικό να περιμένεις τις γνωστές και χαρακτηριστικές φράσεις ανθρώπων που πίνουν ή παίρνουν ναρκωτικές ουσίες... "Το ελέγχω".... "Ότι ώρα θέλω το σταματάω" ή άλλες παρόμοιες ποσειδώνιες εκφράσεις "το κάνω συνειδητά μωρέ", ή "μου χάλασε ο υπολογιστής και δεν πρόλαβα να παραδώσω την εργασία μου, παρόλα αυτά χρησιμοποιώ του φίλου μου για να........ μαζέψω προκούλες και να χτίσω το κοτέτσι μου" :toung:

"Η ψυχολογία της μάζας" και μάλιστα με αρωγό τον Υδροχόο μόνο καλό δεν ακούγεται

Γεια σου, Αγγελική μου.

De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Το ανάθεμα σε όλο αυτό ειναι πως ένας ναρκομανής χρήζει ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και θεωρείται ασθενής. Δεν μπορώ όμως να θεωρήσω ασθενη έναν ιντερνετ-εξαρτημένο. Υπάρχουν ενα σωρό τρόποι για έναν γονιό να ελέγξει το παιδί του όσον αφορά το διαδικτυο και όμως βλέπεις οι γονείς να απαξιουν να ασχοληθούν. Ακόμα και σε αυτά νοοτροπία ωχαδερφισμου... και μετά κλασικά διακίνηση προσωπικών πληροφοριών με διάφορους αποδέκτες που αποσκοπεί σε τι? Στο να μάθει ο άλλος με ποιον έχει σχέση ο τάδε? Συνηθως οι τεχνολογικές έεξελιξεις όταν ερχονται δεν ειναι όλοι έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσουν σωστά...

Καλησπέρα σε όλους!!
    Θύματα ενός συστήματος σε πλήρη παρακμή είναι οι εξαρτημένοι. Και πως να μην είναι, όταν δεχόμασε καθημερινά τόση βία. Μόνο οι κόρνες των αυτοκινήτων, οι φωνές και η κίνηση μπορούν άνετα να μας χαλάσουν τη μέρα. Δεν συζητώ για την τηλεόραση!!!!, όπου η βλακεία έχει απενοχοποιηθεί και έχει αναχθεί σε τοτέμ.
    Κανείς δεν μιλάει για την έλλειψη παιδείας. Γιατί παιδεία ίσον γνώση και η γνώση είναι το κληροδότημα του παρελθόντος και η παρακαταθήκη του μέλλοντος.
    Το πόβλημα στη σημερινή εποχή είναι η έλλειψη αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων. Έχει δομηθεί ένα τέτοιο σύστημα όπου συνθλίβει κάθε τέτοια ανθρώπινη προσπάθεια. Γι΄αυτό και υπάρχει η αίσθηση της μοναξιάς και της απομόνωσης.
    Αυτά, σας κουρασα
    Ααα, επί τη ευκαιρία: Ακούστε τον κυρ Παντελή με τον Πάνο Τζαβέλλα

Όνομα:
    Δεσποινα

ΣΚΡ σταυλο κανουμε με τις προκες χιχιχι!!:bigsmile:

Καλε το εταιρο μου ημιση εγινε θαυμαστης του myhoroscope:nuts::bigsmile:
    ουαου!!!!!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by atrium View Post
    Καλησπέρα σε όλους!!
    Θύματα ενός συστήματος σε πλήρη παρακμή είναι οι εξαρτημένοι. Και πως να μην είναι, όταν δεχόμασε καθημερινά τόση βία. Μόνο οι κόρνες των αυτοκινήτων, οι φωνές και η κίνηση μπορούν άνετα να μας χαλάσουν τη μέρα. Δεν συζητώ για την τηλεόραση!!!!, όπου η βλακεία έχει απενοχοποιηθεί και έχει αναχθεί σε τοτέμ.
    Κανείς δεν μιλάει για την έλλειψη παιδείας. Γιατί παιδεία ίσον γνώση και η γνώση είναι το κληροδότημα του παρελθόντος και η παρακαταθήκη του μέλλοντος.
    Το πόβλημα στη σημερινή εποχή είναι η έλλειψη αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων. Έχει δομηθεί ένα τέτοιο σύστημα όπου συνθλίβει κάθε τέτοια ανθρώπινη προσπάθεια. Γι΄αυτό και υπάρχει η αίσθηση της μοναξιάς και της απομόνωσης.
    Αυτά, σας κουρασα
    Ααα, επί τη ευκαιρία: Ακούστε τον κυρ Παντελή με τον Πάνο Τζαβέλλα
    Ενταξει τωρα δεν φταιει το ιντερνετ η'' το φεις-μπουκ
    για αυτα που λες ..
    αλλο το ενα αλλο το αλλο
    μυααλο στο κεφαλι χρειαζετε στο να ξερεις πως να διαχειρηστεις την ζωη σου.

φιλικα:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)