s
Θέσεις ενός πλανήτη στις τετραπλότητες - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Θέσεις ενός πλανήτη στις τετραπλότητες

Υπάρχει ένα πάρα πολύ ωραίο βιβλίο για όποιον ενδιαφέρεται που αναλύει πάρα πολύ όμορφα τη συμπεριφορά των στοιχείων... Λέγεται Ερωτική Αστρολογία, συγγραφέας είναι η Liz Green (η μία από τους συνιδρυτές του astro.com) και η έκδοση στα ελληνικά είναι από τον Πύρινο Κόσμο.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Ο ωροσκόπος παίζει ρόλο;Ειναι το μοναδικό στοιχείο που έχω σε ζώδιο του αέρα,όλοι οι άλλοι πλανήτες μου ειναι σε φωτιά-νερό και γή.Πάντως δεν έχω δυσκολία στην έφραση.Στο σχολείο έγραφα πάντα τις καλύττερες εκθέσεις και οι φίλοι μου απολαμβάνουν τη παρέα μου και το μπλά μπλά μου...
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή SONIA64

Σίγουρα ο Ωροσκόπος παίζει ρόλο και όσο μεγαλώνουμε, εκφραζόμαστε πιο συχνά με τα δικά του στοιχεία, παρά με αυτά του Ηλίου ή της Σελήνης μας. Επομένως, στη διαμόρφωση της προσωπικότητας, το στοιχείο του μετρά και μάλιστα αναπτύσσεται σταδιακά.

Για το θέμα της επικοινωνίας, παίζει ρόλο ο Ερμής και ο 3ος οίκος. Δεν άπτεται μόνο του στοιχείου του αέρα.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Πολύ όμορφο το άρθρο σας...και πολύ αντιπροσωπευτικό...έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι και συγκεκριμένα σε σχέση με τις παραγράφους που αναφέρονται στα άτομα με έλλεψη στοιχείων γης και πληθώρα στοιχείων φωτιάς...

αλλά ήθελα να ρωτήσω...στην κατάνομή των πλανητών στις τετραπλότητες...συμπεριλαμ άνονται και οι δεσμοί της Σελήνης, εκτός απο τον ωροσκόπο και τον MC...άρα μπορούμε να λάβουμε και εκείνους υπο όψην για να βγάλουμε συμπεράσματα για έναν χάρτη???

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Πολύ όμορφο το άρθρο σας...και πολύ αντιπροσωπευτικό...έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι και συγκεκριμένα σε σχέση με τις παραγράφους που αναφέρονται στα άτομα με έλλεψη στοιχείων γης και πληθώρα στοιχείων φωτιάς...

αλλά ήθελα να ρωτήσω...στην κατάνομή των πλανητών στις τετραπλότητες...συμπεριλαμ άνονται και οι δεσμοί της Σελήνης, εκτός απο τον ωροσκόπο και τον MC...άρα μπορούμε να λάβουμε και εκείνους υπο όψην για να βγάλουμε συμπεράσματα για έναν χάρτη???
    Όχι, νομίζω ότι είναι μόνο οι πλανήτες, και δεν συμπεριλαμβάνονται τα φώτα ή δευτερεύοντες πλανήτες :bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητά μέλη

Για την κατανομή των πλανητών, λαμβάνουμε υπ' όψη μόνο τους πλανήτες. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε μπορούμε να συμπεριλάβουμ ετον Ωροσκόπο, ή να δώσουμε το βάρος στον Ήλιο μας.
    Δεσμοί, πλανητοειδείς κλπ, δεν προσμετρώνται.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    ηλεκτρα

Οι πλανητες μου στον αστρικο ζωδιακο συμφωνουν πληρως με τα λεγομενα σας .
    Πολυ ωραιο αρθρο .
    Συγχαρητηρια !!!

ειναι αληθεια οτι βοηθουν οι ανοιχτοι χωροι, και τωρα που το διαβασα το προσεξα οτι λειτουργει σ εμενα το κακομοιρο. με ηλιου αρη συνοδο στο σκορπιο και ωροσκοπο κριο , ευτυχως για τους γυρω μου που δεν εχω αερα.... ποιος θα με μαζευε δεν ξερω ... ξερει το συμπαν τι κανει. πολυ ωραιο αρθρο και με συμβουλευτικο χαρακτηρα . μπραβο σου!!!!!!

πολύ καλό άρθρο και έχει δίκιο . θέλω να πω ότι έχω μηδενική τοποθέτηση σε ζώδια του αέρα και μονή τοποθέτηση σε ζώδια του νερού (Κρόνος σε ιχθύ ) , καταλάβατε τι ενορώ (χάλια) . η έκφραση μ είναι χάλια . ποτέ δεν μπορώ να πω αυτό που θέλω. ποτέ δεν μπορώ να εκφραστώ και πιστέψτε με είναι πολύ ενοχλητικό στην καθημερινή μου ζωή . για να το εκφραστώ θα πρέπει να νιώθω άνετα και να είμαι σίγουρη για το τι θέλω να πω και αυτό με δυσκολία ..... αλλά το καλλήτερο δεν το είπα είμαι ταύρος με ωροσκόπο λέων . (θέλω να σαγηνεύω και να τραβάω την προσοχή με την καλή την ενεια καθώς δεν είμαι ψώνιο) αλλά πως......????????? ξέχασα να ρωτήσω αν έχω ελπίδες να βελτιωθεί η έκφρασή μου...??? (έχω Ερμή ταύρο και 3ο οίκο ζυγό και σελήνη στον κριό ) :unsure:

Πολύ μου άρεσε αυτό το άρθρο, το διάβασα πολλές φορές και κατάφερα να κατανοήσω και εγώ κάτι για την αστρολογία. Βέβαια δεν καταστάλαξα ακόμη σε τι τύπο ανήκω, ίσως γιατί έχω πλανήτες και στα τέσσερα στοιχεία. Πάντως η μοναδική έκφραση που με αντιπροσωπεύει σε αυτό το άρθρο είναι η εξής: "Μπορεί οπωσδήποτε να είναι ένα πρόβλημα με πρωινό ξύπνημα!" που σημαίνει ότι μάλλον υπάρχει σχετική έλλειψη του στοιχείου της φωτιάς.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)