s
Ηλιακή επιστροφή (Solar return) - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 73
    Όνομα:
    Γιάννης

Re: Ηλιακή επιστροφή (Solar return)

Αγαπητή Kostantina318
    Όπως ίσως θα έχεις καταλάβει στην αστρολογία ...όλα γίνονται ανεξάρτητα με το πόσο λειτουργούν. Προσωπικά δεν γνωρίζω τι μπορεί να καταδείξουν συγκρίσεις σαν αυτές που αναφέρεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να ...αυτοσχεδιάσεις.

Το μόνο που μπορώ να σου επισημάνω είναι το ότι αρκετές φορές το ζώδιο του ωροσκόπου της Ηλιακής επιστροφής έχει πραγματικό ...αντίκρισμα σε πρόσωπα, που κατά τη διάρκεια της χρονιάς παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή του ατόμου.Ενδεχομένως και στην ερωτική...
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Γιάννης Ριζόπουλος View Post
    Αγαπητή Kostantina318
    Όπως ίσως θα έχεις καταλάβει στην αστρολογία ...όλα γίνονται ανεξάρτητα με το πόσο λειτουργούν. Προσωπικά δεν γνωρίζω τι μπορεί να καταδείξουν συγκρίσεις σαν αυτές που αναφέρεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να ...αυτοσχεδιάσεις.

Το μόνο που μπορώ να σου επισημάνω είναι το ότι αρκετές φορές το ζώδιο του ωροσκόπου της Ηλιακής επιστροφής έχει πραγματικό ...αντίκρισμα σε πρόσωπα, που κατά τη διάρκεια της χρονιάς παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή του ατόμου.Ενδεχομένως και στην ερωτική...
    Να υποθέσω λοιπόν πως ο ωροσκόπος της ηλιακής επιστροφής ο οποίος ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη,θα με "οδηγήσει"σε φιλοσοφικές αναζητήσεις τρίτου τύπου με άλλους Τοξότες,ή άτομα με πλανήτες σ αυτά τα ζώδια αυτή τη χρονιά?:bigsmile:
    Και για να σοβαρευτώ και λίγο ,σ αυτή την περίπτωση που αναφέρετε,στις συναστρίες εξετάζουμε τις συνόδους κυρίως?γιατί νομίζω πως κάπου το έχω διαβάσει αυτό όσον αφορά στους χάρτες ηλιακής:embarrest
    Ευχαριστώ πολύ
    What goes around comes around

Όνομα:
    Γιάννης

σ αυτή την περίπτωση που αναφέρετε,στις συναστρίες εξετάζουμε τις συνόδους κυρίως?

Ναι, αλλά και τις όψεις των 24 μοιρών. Τις συνόδους δηλαδή των αστρικών με τις τροπικές θέσεις...:bigsmile:
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Καλησπέρα, είμαι καινούριο μέλος και έχω μπερδευτεί λίγο για το πού πρέπει να γράφω οπότε συγχωρέστε με και διορθώστε με αν κάνω λάθος. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθώ και εγώ να καταλάβω κάποια πράγματα για την ηλιακή επιστροφή. Κάπου είχα δει ένα ωραίο παράδειγμα ερμηνείας ενός ετήσιου χάρτη που τυχαία τον είχαν ονομάσει <Βασίλη>. Μπορεί κάποιος να μου πεί που βρίσκεται? Έχω ψάξει όλο το site και δεν το βρίσκω.

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο!!! Αλλά δεν βρίσκω πουθενά site που να μπορώ να βγάλω τον χάρτη της ηλιακής επιστροφής μου! Μήπως ξέρετε κανένα??????

Sagtaur καλησπέρα. Τον ετήσιο χάρτη σου μπορείς να τον υπολογίσεις και στο myhoroscope. Στην αρχική σελίδα μπαίνεις στο Δωρεάν ωροσκόπιο και επιλέγεις Χάρτης Ηλιακού Τόξου. Διαφορετικά επιλέγεις Γενέθλειος Χάρτης. Νομίζω ότι ειναι το ίδιο. Απλά στο ηλιακό Τόξο είναι κλαλύτερα γιατί επιλέγεις και την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει. :blink:Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος γιατί όσον αφορά την ηλιακή επιστροφή είμαι αρχάρια. Βέβαια αντί να βάλεις την χρονολογία γέννησής σου βάζεις την χρονολογία την οποία σε ενδιαφέρει και προσπαθείς να βρείς την ακριβή μοίρα στην οποία ήταν ο Ήλιος σου την στιγμή της γέννησής σου. Οπότε δημιουργείται ένας νέος χάρτης (συνηθως με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετικές θέσεις πλανητών), ο οποίος ισχύει από την ημέρα των γενεθλείων σου και για ένα έτος. Ελπίζω να σε κατατόπισα.

Quote Originally Posted by sagtaur View Post
    Πολύ ενδιαφέρον άρθρο!!! Αλλά δεν βρίσκω πουθενά site που να μπορώ να βγάλω τον χάρτη της ηλιακής επιστροφής μου! Μήπως ξέρετε κανένα??????
    Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγες μέρες (4-5), όταν θα αναρτηθεί από το myhoroscope και αυτός ο χάρτης :bigsmile:

FEOULINI , θα σου πρότεινα να δεις λίγο πιο καλά τις έννοιες "ηλιακό τόξο" και "ηλιακή επιστροφή", καθώς πρόκειται για δυο διαφορετικές μεθόδους:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Μητσάκο σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Αλήθεια τι διαφορά υπάρχει γιατί κι εγώ το έχω ακούσει από άλλους ότι είναι το ίδιο. Επίσης μήπως μπορείς να μου πείς πού βρίσκεται το παράδειγμα ερμηνείας ετήσιου χάρτη που προανέφερα παραπάνω? Αν ξέρεις φυσικά. Ελπίζω να μην μπέρδεψα τον Sagtaur πριν με αυτά που είπα. Προσπαθώ κι εγώ τι να κάνω:embarrest:toung:

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by FEOULINI View Post
    ..μήπως μπορείς να μου πείς πού βρίσκεται το παράδειγμα ερμηνείας ετήσιου χάρτη που προανέφερα παραπάνω? Αν ξέρεις φυσικά.:
    Διαβάστε εδώ:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by FEOULINI View Post
    Μητσάκο σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Αλήθεια τι διαφορά υπάρχει γιατί κι εγώ το έχω ακούσει από άλλους ότι είναι το ίδιο. Επίσης μήπως μπορείς να μου πείς πού βρίσκεται το παράδειγμα ερμηνείας ετήσιου χάρτη που προανέφερα παραπάνω? Αν ξέρεις φυσικά. Ελπίζω να μην μπέρδεψα τον Sagtaur πριν με αυτά που είπα. Προσπαθώ κι εγώ τι να κάνω:embarrest:toung:
    Στο ηλιακό τόξο μετράμε μια μέρα για κάθε χρόνο ζωής μας ξεκινώντας από την ημερομηνία γέννησής μας. Δηλαδή αν μας ενδιαφέρει να δούμε την χρονιά που γινόμαστε 21 χρόνων τότε μετράμε 21 μέρες από την ημερομηνία που γεννηθήκαμε. Για να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε αστρολογική εφημερίδα.

Όταν φτάσουμε στην χρονιά που μας ενδιαφέρει υπολογίζουμε την απόσταση που διάνυσε ο ήλιος (το τόξο δηλαδή) και αυτή την απόσταση την προσθέτουμε σε όλους τους πλανήτες και τις ακμές του γενέθλιου ωροσκοπίου. Όταν οι προχωρημένοι πλανήτες και ακμές σχηματίζουν όψεις με τους γενέθλιους πλανήτες μας δείχνουν σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν μέσα στην χρονιά εκείνη.

Τον χάρτη της ηλιακής επιστροφής τον καταστρώνουμε με την ημερομηνία και ώρα που ο ήλιος επιστρέφει ακριβώς στην γενέθλια θέση του την χρονιά που μας ενδιαφέρει. Η ηλιακή επιστροφή μας δείχνει το "χρώμα" της χρονιάς, τα σημαντικά αλλά και δευτερεύοντα γεγονότα καθώς και ψυχολογικές καταστάσεις που θα βιώσουμε.

Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread