- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 25
Thread: George Bush
-
24-10-2006, 10:55 AM #11
Re: George Bush
Καλημέρα
Δεν ξέρω για τον Alien εγώ πάντως προσπαθώ να είμαι όσο πιο κόσμιος γίνεται,αλλά να μην απαντώ πολιτικά σε θέματα που άπτονται πολιτικής μου είναι λίγο δύσκολο.Αν δω το χάρτη της Britney Spears δεν θα πολιτκολογήσω
αλλά αν δω του Παπαδόπουλου θα το κάνω Λογικό δεν είναι αυτό?????
Καλημέρα
-
24-10-2006, 11:45 AM #12
Δεν ξέρω για τον Alien εγώ πάντως προσπαθώ να είμαι όσο πιο κόσμιος γίνεται,αλλά να μην απαντώ πολιτικά σε θέματα που άπτονται πολιτικής μου είναι λίγο δύσκολο.Αν δω το χάρτη της Britney Spears δεν θα πολιτκολογήσω
αλλά αν δω του Παπαδόπουλου θα το κάνω Λογικό δεν είναι αυτό?????
Καλημέρα[/quote]
Εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο, ειλικρινα! Οταν ανακαλυψα το θεμα για τον Χιτλερ, ηδη ειχε γινει παρεμβαση απο τον διαχειριστη και ετσι δεν εδωσα συνεχεια παρ ολο που το ηθελα πολυ, και εξακολουθω να το θελω.
Υποθετω οτι οι αναλυσεις γενεθλιων χαρτων -ολοκληρωμενες ή οχι- τετοιων προσωπων, γινονται για να δουμε πως εδρασαν οι πλανητικες επιρροες. Τα μετεπειτα σχολια που αφορουν αλλα προσωπα των οποιων δεν παρουσιαζεται ο χαρτης, μας κανουν να ξεφευγουμε απο το θεμα.
Προσωπικα εχω πολλες ενστασεις για τον τροπο που εμπλεκεται ο Τσε Γκεβαρα, ή ο Μαρξ. Διαφωνω καθετα με τις αποψεις που εξεφρασαν πολλοι, οχι μονο o Alien.
Απλως ο Alien το συνεχισε και γι αυτο εκανα την "παρατηρηση".
Λογικο ειναι να κανεις πολιτικες παρατηρησεις για τον Παπαδοπουλο, οταν το θεμα ειναι ο Παπαδοπουλος, οχι για τον Μαρξ, τον Γκεβαρα, τον Μπους, τον Σταλιν ή οποιον αλλον.
Τελικα "επιτρεπεται" ή οχι;......Να ξερω για ετοιμαστω κι εγω για "μαχη"! -Κοσμια, εννοειται!
Καλημερα κι απο μενα :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
24-10-2006, 11:51 AM #13
Οι πολιτικές συζητήσεις απαγορευονται από τους όρους του σάιτ και όπως είπα πρίν το ίδιο ισχύει και για την κριτική προσώπων.
Σαφώς ξεφυγαμε από το θέμα.Οι αναλύσεις χαρτών διασήμων προσώπων προσφέρονται καθαρά για να δούμε πώς λειτουργεί η αστρολογία και όχι για να εκφέρουμε τα πολιτικά μας πιστευω.
Φιλικά,
φωτεινήεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
24-10-2006, 12:00 PM #14
Κριμα!!!!!!!
Γιατι ειχα αρχισει να ακονιζω δοντια, να ξυνω το χερι μου -το δεξι δυστυχως, διοτι γεννηθηκα αριστεροχειρη, αλλα στην εποχη μου αυτο σηκωνε ξυλο...-, να γυαλιζω την πανοπλια μου, να ελεγχω τα πολεμοφοδια, και ολα τα σχετικα!!... Φτου!, θα μου μεινει απωθημενο!!:toung: :toung:
rotest: fftopic:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
24-10-2006, 12:13 PM #15
Εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο, ειλικρινα! Οταν ανακαλυψα το θεμα για τον Χιτλερ, ηδη ειχε γινει παρεμβαση απο τον διαχειριστη και ετσι δεν εδωσα συνεχεια παρ ολο που το ηθελα πολυ, και εξακολουθω να το θελω.
Υποθετω οτι οι αναλυσεις γενεθλιων χαρτων -ολοκληρωμενες ή οχι- τετοιων προσωπων, γινονται για να δουμε πως εδρασαν οι πλανητικες επιρροες. Τα μετεπειτα σχολια που αφορουν αλλα προσωπα των οποιων δεν παρουσιαζεται ο χαρτης, μας κανουν να ξεφευγουμε απο το θεμα.
Προσωπικα εχω πολλες ενστασεις για τον τροπο που εμπλεκεται ο Τσε Γκεβαρα, ή ο Μαρξ. Διαφωνω καθετα με τις αποψεις που εξεφρασαν πολλοι, οχι μονο o Alien.
Απλως ο Alien το συνεχισε και γι αυτο εκανα την "παρατηρηση".
Λογικο ειναι να κανεις πολιτικες παρατηρησεις για τον Παπαδοπουλο, οταν το θεμα ειναι ο Παπαδοπουλος, οχι για τον Μαρξ, τον Γκεβαρα, τον Μπους, τον Σταλιν ή οποιον αλλον.
Τελικα "επιτρεπεται" ή οχι;......Να ξερω για ετοιμαστω κι εγω για "μαχη"! -Κοσμια, εννοειται!
Καλημερα κι απο μενα :bigsmile:[/QUOTE]
καλά το πως εμπλέκονται αυτά τα θέματα είναι γνωστό πια.!!!Ανετα μπορείς μιλόντας για Χίτλερ να πας και στον Μέγα Αλέξανδρο,και να σου πω κατι εγώ δεν το βρίσκω παράλογο αυτό.Γίνεται αμέσως συνειρμός εφόσον υπάρχει αρκετή φαιά ουσία.Να σου πω και κάτι άλλο.Οταν αναλύοντας ένα προσωπικό χάρτη σου λέει κάποιος ερευνητής οτι η όψη αυτή είναι όψη πολιτικού αρχηγού,και ανθρώπου με δημοτικότητα και ταυτόχρονα σου επισημαίνει οτι στον τάδε οίκο η συγκέντρωση πολλών πλανητών δίνουν "ωμότητα" σε αυτόν τον άνθρωπο,στην ουσία σου στρώνει έδαφος για να πολιτικολογήσεις.
Οπως και όταν (όπως είδα σε αστρολογικό περιοδικό) σου λέει οτι κάποιες όψεις στο χάρτη της Τζόντι Φόστερ της δίνουν "ιδιάζουσα σεξουαλικότητα",σε προκαλεί να μιλήσεις για σεξουαλικές ιδιαιτερότητες.
Εγώ δεν δέχομαι με τίποτα να μην μιλάω όταν ο άλλος μου στρώνει έδαφος....ΕΚΤΟΣ ΑΝ όλες αυτές οι αναλύσεις δεν έχουν σκοπό την συζήτηση αλλά να θαυμάσουμε τον τάδε αναλυτή και να πάμε και εμείς μετά με ραντεβού να μας φτιάξει και τον δικο μας χάρτη.
Φυσικά και συμφωνω με το μέτρο σε όλα , αλλά αν κάποιος μου πει βάλε λίγο νερό στο κρασί σου απο την στιγμή που δεν είμαι εριστικός και που η πολιτική αποψη μου προκύπτει απο την ίδια την ανάλυση του χάρτη, τότε και εγώ θα πω ΟΚ βάλτε και εσείς λίγο μέτρο στην διαφήμιση.
-
24-10-2006, 12:41 PM #16
Δεν είναι και τόσο εύκολο να παραμένεις στα (περι)ορισμένα πλαίσια της ερμηνείας του χάρτη, φαίνεται και από το αντίστοιχο θέμα του ταχυδακτυλουργού Κόπερφιλντ. Πιστεύω ότι θα βοηθούσε η ανάγνωση εκ παραλλήλου χαρτών και άλλων προσωπικοτήτων αντίστοιχου βεληνεκούς, έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης και επαλήθευσης των συμπερασμάτων. Όπως και να το κάνουμε, δεν είμαστε όλοι του ιδίου επιπέδου γνώστες της αστρολογίας, με επικεφαλής εμένα, οπότε το βάρος του συντονισμού επαφίεται στις πλάτες του δημιουργού του θέματος, νομίζω.
Ζωή & Ζώδια
Όπως πάνω, έτσι και κάτω
-
24-10-2006, 12:54 PM #17
-
24-10-2006, 02:26 PM #18
καλά το πως εμπλέκονται αυτά τα θέματα είναι γνωστό πια.!!!Ανετα μπορείς μιλόντας για Χίτλερ να πας και στον Μέγα Αλέξανδρο,και να σου πω κατι εγώ δεν το βρίσκω παράλογο αυτό.Γίνεται αμέσως συνειρμός εφόσον υπάρχει αρκετή φαιά ουσία.Να σου πω και κάτι άλλο.Οταν αναλύοντας ένα προσωπικό χάρτη σου λέει κάποιος ερευνητής οτι η όψη αυτή είναι όψη πολιτικού αρχηγού,και ανθρώπου με δημοτικότητα και ταυτόχρονα σου επισημαίνει οτι στον τάδε οίκο η συγκέντρωση πολλών πλανητών δίνουν "ωμότητα" σε αυτόν τον άνθρωπο,στην ουσία σου στρώνει έδαφος για να πολιτικολογήσεις.
Οπως και όταν (όπως είδα σε αστρολογικό περιοδικό) σου λέει οτι κάποιες όψεις στο χάρτη της Τζόντι Φόστερ της δίνουν "ιδιάζουσα σεξουαλικότητα",σε προκαλεί να μιλήσεις για σεξουαλικές ιδιαιτερότητες.
Εγώ δεν δέχομαι με τίποτα να μην μιλάω όταν ο άλλος μου στρώνει έδαφος....ΕΚΤΟΣ ΑΝ όλες αυτές οι αναλύσεις δεν έχουν σκοπό την συζήτηση αλλά να θαυμάσουμε τον τάδε αναλυτή και να πάμε και εμείς μετά με ραντεβού να μας φτιάξει και τον δικο μας χάρτη.
Φυσικά και συμφωνω με το μέτρο σε όλα , αλλά αν κάποιος μου πει βάλε λίγο νερό στο κρασί σου απο την στιγμή που δεν είμαι εριστικός και που η πολιτική αποψη μου προκύπτει απο την ίδια την ανάλυση του χάρτη, τότε και εγώ θα πω ΟΚ βάλτε και εσείς λίγο μέτρο στην διαφήμιση.[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεν γνωριζω με ποιο σκεπτικο δημοσιευτηκε το συγκεκριμενο αρθρο. Το ξαναδιαβασα πριν λιγο, και θα συμφωνησω με το "Ζωη και ζωδια" και την διακριτικη κριτικη που εκανε.
Πιθανον, ακριβως επειδη ουτε χαρτης δημοσιευθηκε, ουτε αναλυση εγινε στην πραγματικοτητα, ο σχολιασμος των μελων ηταν μηδενικος.
Ειδα επισης και τα σχολια που ξεκινησαν απο χθες... Θα μου επιτρεψεις να τα θεωρω ακομη ασχετα με το θεμα, και στην περιπτωση του πρωτου δικου σου "ακομψα".
Με την παρεα μας λεμε οτι θελουμε, και μπορουμε να εκφραζουμε την αποψη μας με οποιο τροπο επιθυμουμε. Ακομη και να βρισουμε, να καταραστουμε ή και να ευχηθουμε... με τον δικο σου τροπο... :toung:
Ομως στην ουσια εδω ειναι δημοσιο βημα και οσο κι αν μας δυσκολευει, οφειλουμε να σεβομαστε ακομη και την πιθανοτητα να υπαρχει μονο ενας, που θα αισθανοταν πολιτικα προσβεβλημενος απο κατι που διαβασε. Απο τον τροπο που εκφραστηκε μια γνωμη...
Το ξερω οτι ειναι μια συζητηση που μπορει να τραβηξει πολυ. Ειναι ομως και αρκετα ευαισθητος τομεας. Γι αυτο νομιζω πως θα ηταν λογικο, οταν δειχνουμε την συμπαθεια ή την αντιπαθεια μας σ αυτον τον τομεα να μην χανουμε το μετρο που καπου ανεφερες.
Τιποτε απο τα παραπανω δεν ειναι προσωπικη αιχμη, εκτος απο τον ορο "ακομψο" για ενα σχολιο σου.
φιλικα :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
24-10-2006, 02:42 PM #19
-
24-10-2006, 02:42 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.