- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 162
Thread: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
-
01-10-2005, 03:39 AM #11
Re: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
Αγαπητή madcat
Το θέμα σου το βαθμολόγησα με 5, εξαιρετικό !
Πράγματι, από τότε που χωρίστηκε το "ερμαφρόδιτο ον" σε δύο (κατά την παράδοση), όλοι οι άνθρωποι ψάχνουν το άλλο τους μισό για να νιώσουν ολοκληρωμένοι !
Προσωπικά, έχω βρει το άλλο μου μισό. Αν και τα αστρολογικά μας στοιχεία είναι διαφορετικά, το ποιο εντυπωσιακό είναι ότι έχουμε τον ίδιο Ωροσκόπο, στις ίδιες μοίρες, κατ' επέκταση, το ίδιο Μεσουράνημα και στις ίδιες μοίρες ! Επίσης, έχουμε κοινούς και τους Δεσμούς της Σελήνης μας !
Όλες οι απόψεις δεκτές !
Φιλικά
-
17-01-2006, 01:37 PM #12
Αγαπητή Madcat πιστεύω πως την βρήκα ,αλλά δυστυχώς ήρθε πολύ νωρίς κάποτε και μετά ξαναγύρισε πολύ αργά.Ο πρώτος άνθρωπος που ερωτεύτηκα όταν ήμουν έφηβη αλλά τότε άπειροι και οι δύο δεν το εκτιμήσαμε αρκετά. Σήμερα 25 χρόνια μετά ομολογώ ότι γνώρισα αρκετούς άντρες , παντρεύτηκα αλλά μόνο με εκείνον νιώθω ότι όταν τα βλέμματα μας συναντιούνται δεν χρειάζονται οι λέξεις.Με διαβάζει, τον διαβάζω και με αγγίζει στην ψυχή μου τόσο βαθιά που με φοβίζει.Όλα είναι θέμα χρόνου,σωστής χρονικής στιγμής για να δεις να καταλάβεις και να εκτιμήσεις ότι κάποια συναισθήματα έρχονται μόνο μία φορά στην ζωή μας.Είναι ένα κομμάτι μου αυστηρά προσωπικό που αν και με πονάει με κάνει να αισθάνομαι τυχερή που υπάρχει και ζωντανή γιατί αισθάνομαι...
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ.
-
17-01-2006, 01:41 PM #13
Εγώ δεν την έχω βρει ακόμη! Δεν έχω κάτι να πω πέρα ότι ... θα περιμένω!!! (εγώ και οι c-real ... ένα πράμα!!!):bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
17-01-2006, 03:02 PM #14
Με μεγάλη μου λύπη θα ομολογήσω οτι όχι απλα δεν την έχω βρει, αλλα ούτε και κατα προσέγγιση έχω αισθανθεί στη ζωή μου οτι υπάρχει έστω και....πτωχό υποκατάστατό της. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω αγαπήσει-ερωτευτεί-συμπαθήσει κάποια άτομα, δυστυχώς ποτέ δεν ένοιωσα οτι κάποιο απο αυτά είναι το άλλο μου μισό.
Υ.Γ. Μήπως τελικά είμαι μοναδική?????
-
18-01-2006, 12:31 AM #15
Διαβάζοντας τις απόψεις των παραπάνω, αναρωτιέμαι αν αυτό που λέμε "ταυτόχρονη πνευματική σύνδεση", όταν δηλαδή μιλάς με τον άλλο και σε προλαβαίνει ή τον προλαβαίνεις σ' αυτά που θες να πεις ή να πει αντίστοιχα, όταν μπορείς να καταλάβεις αν "κάτι τρέχει" ή όχι, όταν νιώθεις υπέροχα όταν μιλάς μαζί του...μήπως αυτό σημαίνει ότι έχεις βρει την αδελφή ψυχή σου;;; Γιατί αν είναι έτσι, την έχω βρει!!! Αν όχι, και πάλι δε με χαλάει καθόλου, απλά γνωρίζω έναν αξιόλογο άνθρωπο!
-
18-01-2006, 11:30 AM #16
Δεν μπορώ να καταλάβω αν την έχω βρει..
Δεν με πολυαπασχολεί όμως, διότι δεν πιστεύω ιδιαιτέρως στη θεωρία αυτή.
may..
-
18-01-2006, 12:29 PM #17
Δεν ξέρω αν έχω βρει την αδερφή ψυχή μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Γιατί αρκετές φορές στην ζωή μου έχω νοιώσει ότι με ορισμένους ανθρώπους με «συνδέει» κάτι παραπάνω, κάτι από πριν, χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω. Πιστεύω ωστόσο ότι όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν, που υπάρχουν και θα περάσουν από την ζωή μου δεν είναι τυχαίοι. Έχουν έρθει για κάποιο λόγο, για να μάθω κάτι μέσα από την σχέση μου μαζί τους. Όταν αυτό ολοκληρώνεται τότε φεύγουν από την ζωή μου. Ένα τρελό πράγμα αλλά δεν έχω κρατήσει παιδικές σχέσεις ή επαφές με πρώην συντρόφους.
Πάντως με των τωρινό μου σύντροφο νοιώθω ποιο έντονα από κάθε άλλη φορά ότι μας ενώνει κάτι πολύ παραπάνω….
-
18-01-2006, 01:40 PM #18
Πιστεύω οτι έχω βρει την αδερφή ψυχή και το κατάλαβα απο την πρώτη στιγμή οτι αυτός ο άνθρωπος είναι το άλλο μου μισό. Σαν να τον ήξερα χρόνια και να τον περίμενα να έρθει.
-
19-01-2006, 07:56 PM #19
Δεν ξέρω αν η αδελφή ψυχή ειναι ένα άτομο ή οι κατά καιρούς γνωριμίες που έχεις προλάβει να εμβαθύνεις και μπορεί να συναντήσεις το άτομο ύστερα απο πάρα πολύ καιρό και να νοιώθεις ότι δεν πέρασε όυτε μερα απο τν τελευταία φορά.Αν είναι έτσι τότε μου έχει συμβεί πολές φορές.Υπάρχει και ένα άτομο ξεχωριστό, που παρά τις διαφωνίες που έχουμε πολλές φορές εντούτοις υπάχει ψυχικό δέσιμο και επικοινωνούμε με τα μάτια και με τα μάτια της ψυχής.Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.
Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
19-01-2006, 08:33 PM #20
tin exo vri tin aderfi psixi alla distixos se lathos xrono mias kai oi dio eimaste allou...otan erthi loipon sth zoi mas ayth h psixi tha to katalaboume amesos! Tha aisthanthoume plirotita se olous tous tomis tis uparksis mas. To thema omos panta einai na erthi ti sosth ora:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.