s
Εθνικές Εκλογές 17 Ιουνίου 2012- Οι χάρτες των Πρωταγωνιστών - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 25
    Όνομα:
    Δημήτρης

Re: Εθνικές Εκλογές 17 Ιουνίου 2012- Οι χάρτες των Πρωταγωνιστών

Quote Originally Posted by jupiterios View Post
    Παντως στο πρωτο τμημα διακρινω μια ξεκαθαρη τοποθετηση των γραφοντων,

Επειδή συμμετείχα στο πρώτο τμήμα του άρθρου, θα ήθελα να πω δυο λόγια σχετικά με την ξεκάθαρη τοποθέτηση που λες. Καταρχήν δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το λες σαν μομφή ή σαν έπαινο γιατί κάπου τα έχουμε μπερδέψει τα πράγματα.

Λοιπόν, αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο Α.Τσίπρας είναι ο πρωταγωνιστής της περιόδου. Προσοχή, δεν λέω ότι είναι θετικός πρωταγωνιστής, πολύ περισσότερο δεν λέω ότι θα είναι ο νικητής ή ο σωτήρας της Ελλάδας. Αλλά και μόνο το γεγονός πως ασχολείται όλος αυτός ο κόσμος μαζί του (εντός και εκτός συνόρων) τον κάνει αυτόματα πρωταγωνιστή.

Αυτός ο ρόλος φαίνεται αστρολογικά από τη σχέση των γενέθλιων πλανητών του με τον χάρτη των εκλογών. Αλλά ως εκεί. Αν κάποιος περιμένει να διαβάσει ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός δεν θα μπούμε σε τέτοια διαδικασία.

Αν θες τη γνώμη μου, αυτό που είπαμε στις τόσες αναλύσεις είναι ότι θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας 2, 3 ή περισσοτέρων κομμάτων. Στην περίπτωση αυτή όμως είναι δύσκολο τα υπόλοιπα κόμματα να συμφωνήσουν στο να γίνει πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ενός από τα κόμματα. Θα είναι τεράστια υπέρβαση για τα πολιτικά μας δεδομένα. Αυτό θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας όταν κοιτάμε τους χάρτες πολιτικών. Μπορεί δηλαδή κάποιος να είναι ο νικητής αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνει και πρωθυπουργός.

φιλε Atrapos
    συμφωνω με τη τοποθετηση σου οτι ο πρωταγωνιστης δεν ειναι απαραιτητα και ο νικητης των εκλογων. Τα πραγματα στην πολιτικη σκηνη της Ελλαδας εχουν γινει τοσο περιπλοκα πλεον ωστε δεν αποκλειεται να δεις το δευτερο κομμα να κυβερνα και το πρωτο στην αντιπολιτευση. Φυσικα στο ποστ μου δεν υπηρξε ουδεμια υποννοια μομφης, απεναντιας ξεκαθαρα κατεθεσα επαινους για ΟΛΟΥΣ τους γραφοντες.

κυρια Μοζορα,
    απο προσωπικη πειρα ξερω οτι μπορουν να συναχθουν ακριβεις προβλεψεις και χωρις γνωση Ωροσκοπου. Αυτη η μανιακη προσηλωση του συγχρονου αστρολογου στην ακριβεια της θεσης του ASC, MC, σεληνης σε επιπεδο λεπτου της μοιρας δεν πρεπει να μας μαρμαρωνει ουτε να μας σφραγιζει το στομα. Οπως προανεφερα, σε παλαιοτερους αιωνες γινονταν επιτυχεις προβλεψεις επισης (ισως μαλιστα σε μεγαλυτερη συχνοτητα απο σημερα) απο τους τοτε αστρολογους χωρις να ειναι γνωστη η ωρα γεννησης.

Η γνωμη μου ειναι οτι
    "ασφαλη προβλεψη" δεν ονομαζουμε αυτην που εμπλεκει σωνει και καλα ακριβη ASC, MC, σεληνη, αλλά μια προβλεψη που επαληθευεται απο πολυαριθμες ενδειξεις και απο διαφορες τεχνικες ταυτοχρονα, που ολες δινουν το ιδιο νοημα. Εστω και αν σε αυτες δεν εμπλεκεται καν ο Ωροσκοπος.... Η ακριβεια στην ωρα γεννησης απλα διευκολυνει την προβλεπτικη διαδικασια αλλά δεν ειναι μονοδρομος! Θα μπορουσε κανεις να χρησιμοποιησει και αλλες τεχνικες (παλιες και νεες) που δεν απαιτουν ακριβεια γενεθλιου ωροσκοπου και να λαβει σαφεις ενδειξεις: κατευθυνσεις, ωριαια αστρολογια, χρονοκρατοριες κλπ.

Οσον αφορα τις οικοθεσιες και τις κυβερνησεις στην Προγνωστικη Αστρολογια δεν τις εμπιστευομαι καθολου.
    Θεωρω οτι αφενος φλυαρουν ασκοπως περιπλεκοντας την συνθετικη κριση του αστρολογου οδηγοντας συχνοτατα σε συμπερασματικα αδιεξοδα. Αφετερου, καλυπτουν τοσο ευρεια γκαμα πιθανοτητων που ο,τι και να συμβει τελικα, παντα θα υπαρχει μια κυβερνηση για να το επιβεβαιωνει! Και να μην μιλησω για τα δεκαδες συστηματα οικοθεσιας που δινουν την δυνατοτητα οταν το ενα δεν μας βγαινει, να χρησιμοποιουμε καποιο αλλο συστημα που ισως ταιριαζει καλυτερα!

Ολοι μας ξερουμε οτι τετοια αστρολογικα τρικ χρησιμοποιουνται στην αστρολογια συχνα οταν δεν βγαινει η προβλεψη. Και ακομα καλυτερα ξερουμε οτι στις περιπτωσεις αγνωστης ωρας γεννησης, οταν η προβλεψη δεν επαληθευεται, ο αστρολογος εχει ετοιμο αλλοθι: "ε, μωρε τι περιμενεις οταν δεν εχουμε ακριβη ωροσκοπο;"

Νομιζω οτι πιο τιμιο θα ηταν ο αστρολογος που θεωρει την ακριβεια του Ωροσκοπου ως το απαν σε μια προβλεψη να μην μπαινει ΚΑΝ στη διαδικασια προβλεψης οταν δεν γνωριζει ακριβη ωρα. Κατι σαν τους αφορισμους του Lilly που δεν αγγιζε καν το ωριαιο θεμα οποτε ετρεχαν καποιες αρνητικες προυποθεσεις.

Καταληγω επαναλαμβανοντας τη θεση μου οτι δεν θεωρω οτι η ακριβης θεση ASC, MC, Σεληνης είναι το ΑΠΑΝ στην Προγνωστικη Αστρολογια. Ναι μεν βοηθουν κατα πολυ για πιο ασφαλη συμπερασματα αλλά δεν ειναι ο μονος τροπος προς αυτα. Αλλωστε, ποσες φορες δεν αποτυχαμε στην προβλεψη μας παροτι γνωριζαμε ακριβη θεση Ωροσκοπου;

Ακομα και στο δικο μου ωροσκοπιο (που το εχω περασει απο rectification) υπαρχουν φορες που η προβλεψη απλα δεν βγαινει!... Μαλιστα τολμω να πω οτι οταν οι τεχνικες εδιναν σωστες προβλεψεις στη δικη μου ζωη, λιγοτερες ηταν οι φορες που εμπλεκονταν ASC και MC. Ακομα και οταν εμπλεκονται ομως, το γεγονος παντα μπορει να ειδωθει και απο αλλες ενδειξεις, ασχετες απο την ακριβη θεση ASC και MC.

Αυτα τα ....ολιγα, και ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ!....

3. Re: Εθνικές Εκλογές 17 Ιουνίου 2012- Οι χάρτες των Πρωταγωνιστών

Quote Originally Posted by jupiterios View Post
    φιλε Atrapos
    συμφωνω με τη τοποθετηση σου οτι ο πρωταγωνιστης δεν ειναι απαραιτητα και ο νικητης των εκλογων. Τα πραγματα στην πολιτικη σκηνη της Ελλαδας εχουν γινει τοσο περιπλοκα πλεον ωστε δεν αποκλειεται να δεις το δευτερο κομμα να κυβερνα και το πρωτο στην αντιπολιτευση. Φυσικα στο ποστ μου δεν υπηρξε ουδεμια υποννοια μομφης, απεναντιας ξεκαθαρα κατεθεσα επαινους για ΟΛΟΥΣ τους γραφοντες.

κυρια Μοζορα,
    απο προσωπικη πειρα ξερω οτι μπορουν να συναχθουν ακριβεις προβλεψεις και χωρις γνωση Ωροσκοπου. Αυτη η μανιακη προσηλωση του συγχρονου αστρολογου στην ακριβεια της θεσης του ASC, MC, σεληνης σε επιπεδο λεπτου της μοιρας δεν πρεπει να μας μαρμαρωνει ουτε να μας σφραγιζει το στομα. Οπως προανεφερα, σε παλαιοτερους αιωνες γινονταν επιτυχεις προβλεψεις επισης (ισως μαλιστα σε μεγαλυτερη συχνοτητα απο σημερα) απο τους τοτε αστρολογους χωρις να ειναι γνωστη η ωρα γεννησης.

Η γνωμη μου ειναι οτι
    "ασφαλη προβλεψη" δεν ονομαζουμε αυτην που εμπλεκει σωνει και καλα ακριβη ASC, MC, σεληνη, αλλά μια προβλεψη που επαληθευεται απο πολυαριθμες ενδειξεις και απο διαφορες τεχνικες ταυτοχρονα, που ολες δινουν το ιδιο νοημα. Εστω και αν σε αυτες δεν εμπλεκεται καν ο Ωροσκοπος.... Η ακριβεια στην ωρα γεννησης απλα διευκολυνει την προβλεπτικη διαδικασια αλλά δεν ειναι μονοδρομος! Θα μπορουσε κανεις να χρησιμοποιησει και αλλες τεχνικες (παλιες και νεες) που δεν απαιτουν ακριβεια γενεθλιου ωροσκοπου και να λαβει σαφεις ενδειξεις: κατευθυνσεις, ωριαια αστρολογια, χρονοκρατοριες κλπ.

Οσον αφορα τις οικοθεσιες και τις κυβερνησεις στην Προγνωστικη Αστρολογια δεν τις εμπιστευομαι καθολου.
    Θεωρω οτι αφενος φλυαρουν ασκοπως περιπλεκοντας την συνθετικη κριση του αστρολογου οδηγοντας συχνοτατα σε συμπερασματικα αδιεξοδα. Αφετερου, καλυπτουν τοσο ευρεια γκαμα πιθανοτητων που ο,τι και να συμβει τελικα, παντα θα υπαρχει μια κυβερνηση για να το επιβεβαιωνει! Και να μην μιλησω για τα δεκαδες συστηματα οικοθεσιας που δινουν την δυνατοτητα οταν το ενα δεν μας βγαινει, να χρησιμοποιουμε καποιο αλλο συστημα που ισως ταιριαζει καλυτερα!

Ολοι μας ξερουμε οτι τετοια αστρολογικα τρικ χρησιμοποιουνται στην αστρολογια συχνα οταν δεν βγαινει η προβλεψη. Και ακομα καλυτερα ξερουμε οτι στις περιπτωσεις αγνωστης ωρας γεννησης, οταν η προβλεψη δεν επαληθευεται, ο αστρολογος εχει ετοιμο αλλοθι: "ε, μωρε τι περιμενεις οταν δεν εχουμε ακριβη ωροσκοπο;"

Νομιζω οτι πιο τιμιο θα ηταν ο αστρολογος που θεωρει την ακριβεια του Ωροσκοπου ως το απαν σε μια προβλεψη να μην μπαινει ΚΑΝ στη διαδικασια προβλεψης οταν δεν γνωριζει ακριβη ωρα. Κατι σαν τους αφορισμους του Lilly που δεν αγγιζε καν το ωριαιο θεμα οποτε ετρεχαν καποιες αρνητικες προυποθεσεις.

Καταληγω επαναλαμβανοντας τη θεση μου οτι δεν θεωρω οτι η ακριβης θεση ASC, MC, Σεληνης είναι το ΑΠΑΝ στην Προγνωστικη Αστρολογια. Ναι μεν βοηθουν κατα πολυ για πιο ασφαλη συμπερασματα αλλά δεν ειναι ο μονος τροπος προς αυτα. Αλλωστε, ποσες φορες δεν αποτυχαμε στην προβλεψη μας παροτι γνωριζαμε ακριβη θεση Ωροσκοπου;

Ακομα και στο δικο μου ωροσκοπιο (που το εχω περασει απο rectification) υπαρχουν φορες που η προβλεψη απλα δεν βγαινει!... Μαλιστα τολμω να πω οτι οταν οι τεχνικες εδιναν σωστες προβλεψεις στη δικη μου ζωη, λιγοτερες ηταν οι φορες που εμπλεκονταν ASC και MC. Ακομα και οταν εμπλεκονται ομως, το γεγονος παντα μπορει να ειδωθει και απο αλλες ενδειξεις, ασχετες απο την ακριβη θεση ASC και MC.

Αυτα τα ....ολιγα, και ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ!....

Συμφωνώ απόλυτα.

Όνομα:
    Λίντα

Εμένα πάλι, αν και απόλυτα σεβαστές οι παραπάνω απόψεις, δε με βρίσκουν σύμφωνη.

Για εμένα η ασφαλής πρόβλεψη είναι εκείνη που κάνει ένας αστρολόγος παίρνοντας υπόψην του όλα τα δεδομένα συμπεριλαμβανομένων ΑSC, MC και ακριβής θέση Σελήνης. Προσωπικά, θα το θεωρούσα ως δείγμα σοβαρότητας και ευθύνης του αστρολόγου και όχι ως οτιδήποτε άλλο.

ξέρω ότι είμαι off topic, αλλά δεν ξέρω που να γράψω?? μήπως μπορούμε να δούμε τι το περίεργο έχει η σημερινή μέρα με τόσες φωτιές αλλά και προβλήματα στην θάλασσα?? (δεν ξέρω εάν επιτρέπεται να δώσω λινκ από άλλο σάιτ με λεπτομέρειες για το "νήσος χίος" και το highspeed 5)..

θα ήταν ενδιαφέρον..

θα ευχόμουν να είχα τη δυνατότητα να το ξεκινήσω σαν θέμα, αλλά δεν την έχω, οπότε θα ήθελα να παρακολουθήσω εσάς που γνωρίζεται, εάν βέβαια έχετε χρόνο κ διάθεση για κάτι τέτοιο..

ευχαριστώ!!

Αγαπητέ Jupiterios,

τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αν κατείχες τέτοιες τεχνικές ασφαλούς πρόγνωσης χωρίς ακριβή στοιχεία δεν θα μας αράδιαζες θεωρητική κριτική αλλά θα μας έγραφες κατευθείαν τις ασφαλείς προβλέψεις σου για τις εκλογές. Στην θεωρία είναι εύκολο να κρίνουμε και ο καθένας μπορεί να το κάνει.

Παρόλα αυτά, εμάς τους αστρολόγους του σάιτ γράφοντας αυτά τα άρθρα δεν μας ενδιέφερε και τόσο να κάνουμε δημόσια προβλέψεις αλλά περισσότερο να περιγράψουμε τις γενικότερες τάσεις και το κλίμα των ημερών μας. Θεωρήσαμε ότι αυτό είναι πιο χρήσιμο και εποικοδομητικό. Δεν θέλουμε να θεωρηθεί ότι κάνουμε προπαγάνδα ούτε και να θεωρηθεί ότι μεροληπτούμε υπέρ του ενός ή του άλλου κόμματος ή προσώπου. Ακόμα και πράγματα που έχουμε δει καθαρά, τα παρουσιάσαμε απαλά ως τάσεις και ενδείξεις ακριβώς γι' αυτό τον λόγο.

Καλημερα σε ολους!

φιλη Lindaf
    Το ιδιο πραγμα νομιζω λεμε. Οτι δηλαδη σε ενα χαρτη τα κορυφαια γεγονοτα ζωης φαινονται απο πολλες και διαφορετικες ενδειξεις, περαν του Αξονα ASC/MC. Οντως θα εδειχνε υπευθυνοτητα και σοβαροτητα να τα λαβουμε ΟΛΑ υποψιν μας. Αν ομως δεν γνωριζαμε με ακριβεια, τι θα επρεπε ενας σοβαρος και υπευθυνος αστρολογος να πραξει; Να προχωρησει σε προβλεψη με τα άλλα στοιχεια-δεδομενα που διαθετει ή να τα παρατησει εξηγωντας στον ενδιαφερομενο οτι ειναι παρακινδυνευμενο να βγαλει συμπερασματα;

κυρια Μοζορα
    Δυστυχως δεν εχω ασχοληθει με τους χαρτες των Σαμαρα/Τσιπρα. ΔΕΝ εκρινα ως σωστα ή λαθος τα συμπερασματα των τριων σας για να μου καταλογιζετε οτι ασκησα κριτικη στις προβλεψεις σας. Στο φορουμ μπηκα μονο για να τοποθετηθω θεωρητικα στο γενικοτερο θεμα της ακριβειας της ωρας γεννησης, και ΔΕΝ με ενδιεφερε να δωσω προβλεψεις για την τυχη των 2 πολιτικων. Ειναι αυτο off topic; θα σωπασω.

Αν λοιπον εδω πρεπει να γραφω μονο για προβλεψεις εκλογων, τοτε ακριβως για να αποφυγω κι εγω κατηγοριες προπαγανδας, θα σκεφτομουν να δωσω τις εκτιμησεις μου πατωντας στο χαρτη της Ελλαδας γενικα, και στις τρεχουσες αστρολογικες οψεις που δινουν ενδειξεις-τασεις. Το να αποφανθω μεσα απο χαρτη συγκεκριμενου προσωπου δεν μπορει παρα να με εξαναγκασει να δωσω και συγκεκριμενη ετυμηγορια, με κινδυνο να φανω οτι μεροληπτω υπερ ή κατα.

Τα ερωτηματα που υπονοουνται απο τα προηγουμενα ποστ μου ειναι:
    Υπαρχει Προβλεψη χωρις ακριβη Ωροσκοπο; Εγω πιστευω πως σαφεστατα ναι. Το εχει αποδειξει η ιστορια αλλά και η αστρολογικη πρακτικη που λεει οτι για τα κορυφαια γεγονοτα ζωης υπαρχουν πλειστες ισχυρες ενδειξεις περαν του Αξονα ASC/MC.
    Η ακριβεια του Ωροσκοπου δινει παντα ασφαλεις προβλέψεις; Εγω πιστευω πως οχι απαραιτητα... Και με ακριβεια ωρας, παλι γινονται λαθη σε προβλεψεις...

Όνομα:
    Λίντα

Αγαπητέ jupiterios,

αν πράγματι θεωρείς ότι λέμε το ίδιο πράγμα θα σου πρότεινα να ξαναδιαwάσεις το post μου. Η υπευθυνότητα και η σοwαρότητα στον αστρολόγο έγκειται στο να μην δίνει παρακινδυνευμένες προwλέψεις. Χωρίς πλήρη και ακριwέστατα στοιχεία κάτι τέτοιο είναι κάτι παραπάνω από πιθανόν.

Πώς λοιπόν ένας αστρολόγος χωρίς όλα τα δεδομένα στη διάθεση του να προχωρήσει σε ασφαλή πρόwλεψη?Εσύ ίσως το θεωρείς σοwαρότητα και επαγγελματισμό. Εγώ καθόλου...
    Αντίθετα, μπορούν να λεχθούν κάποια άλλα πράγματα τα οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση και ελέχθησαν
    Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητή και να κλείσει το θέμα

Όνομα:
    Βασίλης

Παιδιά, μερικές φορές η πραγματικότητα δεν είναι ερμηνεύσιμη με τα συμβατικά κριτήρια των αστρολόγων. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεις ποιος θα νικήσει, γιατί απλούστατα νίκησαν κι οι δύο. Γιατί, μία διαφορά 1/2 μονάδας δεν μπορεί να θεωρηθεί ήττα για κανέναν, από τη στιγμή που και οι δύο ανέβασαν ποσοστά πάνω από 10 μονάδες. Μερικές φορές πρέπει απλά να περιμένουμε την πραγματικότητα, και τότε αυτό που στην πρόβλεψη δε φαινόταν ξεκάθαρο, γίνεται πλέον ξεκάθαρο.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Αγαπητη Lindaf τωρα που το διευκρινησες σε κατανοησα καλυτερα.

Οποτε, στο ερωτημα που σου εθεσα πιο πανω "Αν ομως δεν γνωριζαμε με ακριβεια (την μοιρα ωροσκοπου), τι θα επρεπε ενας σοβαρος και υπευθυνος αστρολογος να πραξει; Να προχωρησει σε προβλεψη με τα άλλα στοιχεια-δεδομενα που διαθετει ή να τα παρατησει εξηγωντας στον ενδιαφερομενο οτι ειναι παρακινδυνευμενο να βγαλει συμπερασματα;" απαντας ξακαθαρα οτι πρεπει να ΜΗΝ προχωρησει σε προβλεψη. Ελπιζω να μην παρανοησα παλι το νοημα σου.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)