s
Άρης στην Παρθένο...Ώρα για "εκκαθάριση" - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 35
    Quote Originally Posted by olgathi View Post
    καλησπέρα σας και από μένα
    Με ήλιο στην Παρθένο στον 4ο οίκο...νομίζω πως η πιο πάνω συζήτηση
    με επηρεάζει. Ποιος μπορεί όμως να μου πει τι γίνεται όταν ο Άρης μου
    είναι στον καρκίνο στον 1ο οίκο;
    Ευχαριστώ
    Ο Ήλιος σας πρέπει να βρίσκεται περίπου στις 17-18 μοίρες της Παρθένου. Ο Άρης θα διέλθει από τη γενέθλια θέση του Ήλιου στις 20-21 Δεκεμβρίου σε ευθεία φορά, 18-23 Φεβρουαρίου 2012 ανάδρομος και 6-10 Ιουνίου 2012 σε ευθεία φορά.

Ο Άρης το μεγαλύτερο διάστημα θα ενεργοποιεί θέματα του 4ου οίκου σας, ανάλογα βέβαια και με τις μοίρες της ακμής του 4ου. Με το γενέθλιο Άρη σας θα σχηματίσει όψη εξαγώνου πιθανόν και τρείς φορές ανάλογα με τις μοίρες που βρίσκεται αυτός.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Quote Originally Posted by olgathi View Post
    ο Κριός νομίζω πως είναι ακμή 11ου...
    Αν ο Λέων βρίσκεται στην ακμή του 3ου σας οίκου θα ενεργοποιήσει και θέματα επικοινωνίας, αδελφών, ...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Καλημερα σε ολους!Αυτη τη στιγμη ο αρης βρισκεται στον 2ο οικο μου στην παρθενο ο勤23.Κανει οψη τετραγωνου με τον ουρανο του 5ου γενεθλιου στον τοξοτη.Στον γενεθλιο χαρτη μου εχω την αφροδιτη απο τον 2ο σε τετραγωνο με ουρανο απο τον 5ο.Δηλαδη τωρα γινεται ενεργοποιηση της γενεθλιας αυτης προδιαγραφης που ανεφερα η χρειαζεται ενεργοποιηση απο καποιο αλλο ποιον ισχυρο πλανητη_?

Quote Originally Posted by mersini1 View Post
    Καλημερα σε ολους!Αυτη τη στιγμη ο αρης βρισκεται στον 2ο οικο μου στην παρθενο ο勤23.Κανει οψη τετραγωνου με τον ουρανο του 5ου γενεθλιου στον τοξοτη.Στον γενεθλιο χαρτη μου εχω την αφροδιτη απο τον 2ο σε τετραγωνο με ουρανο απο τον 5ο.Δηλαδη τωρα γινεται ενεργοποιηση της γενεθλιας αυτης προδιαγραφης που ανεφερα η χρειαζεται ενεργοποιηση απο καποιο αλλο ποιον ισχυρο πλανητη_?
    Όταν ο Άρης από διέλευση φτάνει στη γενέθλια θέση, λέμε ότι έχουμε επιστροφή Άρη. Σε σας αυτό πραγματοποιήθηκε στις 12/11/2011.

Η Επιστροφή Άρη είναι χρήσιμη για να προσδιορίσουμε το καλύτερο χρονικό διάστημα για νέα σχέδια και δραστηριότητες. Αν ο Άρης είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο χάρτη σας, είναι ακόμα πιο σοβαρή ένδειξη για νέα ξεκινήματα.

Το γενέθλιο τετράγωνο με τον Ουρανό ενεργοποιείται και είναι ένδειξη ότι θα χρειαστεί να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας για να κυλήσουν πιο ευνοϊκά οι καταστάσεις για σας.

Κωνσταντίνος Καβάφης

Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας. Αν ο Άρης είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο χάρτη σας, είναι ακόμα πιο σοβαρή ένδειξη για νέα ξεκινήματα.Η αληθεια ειναι οτι δεν βρισκεται σε καθολου καλη θεση.,ειναι σε πτωση.Η ακμη του 10ου ειναι ο κριος,αλλα ο κυβερνητης αρης βρισκεται στον 12ο οικο στον καρκινο.Επειδη βρισκεται στον 12ο οικο ο γενεθλιος αρης και τωρα απο διελευση ειναι στον 2ο οικο μου σε τετραγωνο με ουρανο του 5ου (κυβερναει τον 7ο οικο μου,ακμη υδροχοου)σε τι επιπεδο θα επηρεαστω?Dηλαδη θα με επηρεασει σαν αρης στον 12ο οικο σε σχεση με τον 5ο?

Quote Originally Posted by mersini1 View Post
    Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας. Αν ο Άρης είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο χάρτη σας, είναι ακόμα πιο σοβαρή ένδειξη για νέα ξεκινήματα.Η αληθεια ειναι οτι δεν βρισκεται σε καθολου καλη θεση.,ειναι σε πτωση.Η ακμη του 10ου ειναι ο κριος,αλλα ο κυβερνητης αρης βρισκεται στον 12ο οικο στον καρκινο.Επειδη βρισκεται στον 12ο οικο ο γενεθλιος αρης και τωρα απο διελευση ειναι στον 2ο οικο μου σε τετραγωνο με ουρανο του 5ου (κυβερναει τον 7ο οικο μου,ακμη υδροχοου)σε τι επιπεδο θα επηρεαστω?Dηλαδη θα με επηρεασει σαν αρης στον 12ο οικο σε σχεση με τον 5ο?
    Ο Άρης από διέλευση θα σχηματίσει εξάγωνο με τον γενέθλιο Άρη σας στο 12ο, όψη κάποιας "ευκαιρίας" στα επαγγελματικά σας με τη δική σας βεβαίως κινητοποίηση.

Η σύνοδος με την Αφροδίτη επηρεάζει περισσότερο τις σχέσεις σας.

Βέβαια θα ήταν καλό να τονίσουμε ότι από μία μεμονωμένη όψη δεν μπορούμε να συμπεράνουμε ότι κάτι σημαντικό θα προκύψει. Ίσως υπάρχουν περισσότερο σημαντικές όψεις και να αφήνουμε το δάσος και να επικεντρωνόμαστε στο δέντρο.

Εξίσου σημαντικό κατά τη γνώμη μου πάντα είναι το πόσο έχουμε ασχοληθεί με τις γενέθλιες όψεις μας , κατά πόσο τις κατανοούμε και πώς τις εκφράζουμε. Αν δεν έχει προηγηθεί αυτή η διαδικασία σε βάθος, δεν είμαστε σε θέση να μπούμε στο κεφάλαιο "προβλέψεις".

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    Έρρικα

Re: Άρης στην Παρθένο...Ώρα για "εκκαθάριση"

αχ αυτός ο άρης στην Παρθένο.... πώς θα τη βγάλουμε καθαρή μέχρι το καλοκαίρι δεν ξέρω

και σήμερα ειδικά που κάνει τετράγωνο ακριβείας με την αφροδίτη μου
    έπρεπε να έχω προμηθεύσει με κράνη τους γύρω μου
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Η πορεία του Άρη στην Παρθένο μπορεί να επαναφέρει τα θέματα που έθιξε ο Κρόνος για όσο διάστημα ήταν εκεί??(Ελπίζω η ερώτηση μου να μην είναι πολύ "άκυρη", αλλά είμαι ακόμα αρχάρια και μετά τον Κρόνο στην Παρθένο οι διελεύσεις από εκεί με φοβίζουν αρκετά ...)

Quote Originally Posted by sndidim View Post
    Η πορεία του Άρη στην Παρθένο μπορεί να επαναφέρει τα θέματα που έθιξε ο Κρόνος για όσο διάστημα ήταν εκεί??(Ελπίζω η ερώτηση μου να μην είναι πολύ "άκυρη", αλλά είμαι ακόμα αρχάρια και μετά τον Κρόνο στην Παρθένο οι διελεύσεις από εκεί με φοβίζουν αρκετά ...)
    Αν ο Κρόνος από τη διέλευσή του από την Παρθένο άγγιζε κάποιο ευαίσθητο σημείο του χάρτη σας, είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθεί και κάτι τώρα που περνά και ο Άρης, όχι όμως της ίδιας βαρύτητας , κατά τη γνώμη μου.

Κωνσταντίνος Καβάφης

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει ένα Ταυ Τετράγωνο στο χάρτη μου στα υπόλοιπα 3 μεταβλητά (Διδ - Τοξ - Ιχθ) ανάμεσα στον Ήλιο - Ουρανό - Δία (αντίστοιχα), το οποίο όπως καταλαβαίνω μάλλον ολοκληρώνεται/ενεργοποιείται (???) από τις διελεύσεις στην Παρθένο... Αυτό που σκέφτομαι και παρακαλώ να με διορθώσετε αν δεν το καταλαβαίνω σωστά είναι ότι ίσως σε όσους είχαν θιχθεί από τη διέλευση του Κρόνου, ο Άρης θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία να δείξουμε τα όσα μάθαμε από τη διέλευση του Κρόνου (δυναμικά βεβαίως) και να τα εκμεταλλευτούμε σε ένα βαθμό...Ίσως σαν ένα "κλείσιμο" σε αυτά τα θέματα?? Γι αυτό και συσχέτισα τις διελεύσεις αυτές.

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)