- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
Thread: Γενεθλιος χαρτης-Συζυγος
-
18-01-2012, 03:00 AM #11
Re: Γενεθλιος χαρτης-Συζυγος
Εχω κι άλλα.Αρη στους Διδύμους(ωροσκόπος του συζύγου).
Και κείνος Αφροδίτη και Σελήνη στον Καρκίνο-δηλαδή στον ωροσκόπο μου.
Οπότε μπλέκονται και οι προσωπικοί πλανήτες τελικά..Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
18-01-2012, 10:22 PM #12
Μια υπενθύμιση για το ποια ζωδια θεωρουνται διπλά;;;;!!!!!!!!!!!!
-
19-01-2012, 12:51 AM #13
Αγαπητή Lena P,
ξεφευγω λιγο απο το θεμα του συζυγου, αλλα μπαινω στο ζητημα τι μπορω να δω σε ενα χαρτη, ενος αγνωστου: η ημερομηνια μαλλον ειναι του ετους 1981 ετσι...?
Λενα, θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:το ατομο ειναι κριος και εχει και ωροσκοπο κριο, μηπως εχει καποιο προβλημα υγειας...? (βλεπω 6 και 12 εμπεριεχομενα ζωδια, τη σεληνη στον 12 να τετραγωνιζεται απο τον ουρανο, τον ερμη στον 1 και σε αντιθεση με δια και τον ηλιο να προσβαλλεται απο κρονο και πλουτωνα και τον ουρανο, κυβερνητη 12 στον 8 οικο)
ρωταω κυριως γιατι θελω να δω κατα ποσο εχω μαθει να ερμηνευω σωστα! ευχαριστω πολυ!
Επισης βλεπω εχει και ενα ωραιο yod με κορυφη τον ηλιο!!!! μηπως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το χαρτη ως παραδειγμα στην αντιστοιχη ενοτητα με το yod, βοηθωντας μας με την επαληθευση σου, αν ξερεις το ατομο προσωπικα...?
-
19-01-2012, 01:30 AM #14
-
19-01-2012, 02:33 AM #15
Οι ημερομηνίες είναι του 1881 και 1882. Κατά τ' άλλα τυχαίες αλλά δίνουν ακριβώς το παράδειγμα (αυτό το τραβηγμένο από τα μαλλιά) που δίνει έμφαση στο επιχείρημά μου. Νομίζω..
Επίσης νομίζω πως οι ερμηνείες σου θα είναι πάντα καλύτερες από τις δικές μου - εγώ μόλις άρχισα
Με το θέμα των yods περιμένω το άρθρο της κας. Σπίγγου μιας και έχω τουλάχιστον 2 στον δικό μου χάρτη αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.