s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 20 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 197
    Όνομα:
    cancerian

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

(Πολύ-)Αγαπημένη μου Τίνα,

ξέρω ότι θα με σκοτώσεις [ ] διαβάζοντας την δική μου ανάλυση και αυτό επειδή θα πάρω ως σημειοδότη του Χ, τον κυβερνήτη του 7ου.

Η ερωτούσα λοιπόν σημειοδοτείται από την Αφροδίτη και ο Χ από τον ανάδρομο Άρη. Η όψη της αντίθεσης έχει ήδη γίνει οπότε η απάντηση θα ήταν πως " Όχι, ο Χ δεν ενδιαφέρεται ". Αυτό βέβαια μπορούμε να το τεκμηριώσουμε μέσα από 3 ακόμα στοιχεία που μας δίνει ο χάρτης. Το πρώτο είναι το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του. Ο Χ κάνει πίσω. Το δεύτερο στοιχείο είναι πως ο Άρης δεν "βλέπει" από πουθενά την Αφροδίτη. Το ίδιο συμβαίνει και με την Αφροδίτη. Με βάση αυτά τα δεδομένα θα έλεγα πως ούτε εκείνη ενδιαφέρεται πραγματικά. Και το 3ο είναι πως και οι δυο πλανήτες είναι περιπλανώμενοι. Ωστόσο η Σελήνη της (σαν συν-σημειοδότης ) βλέπει τον Άρη από την τριπλότητα του. Επομένως αυτό θα μπορούσα να το εκλάβω περισσότερο ως μια επιβεβαίωση της γυναικείας της πλευράς και όχι σαν πραγματικό ενδιαφέρον προς εκείνον.

Βέβαια η ερώτηση περιέχει και ένα " ...που κολλάει και δεν κάνει κίνηση. " Ας το δούμε και αυτό. Τα κίνητρα θα φανούν στον Πίνακα των Θεμελιωδών. Ας δούμε τι μας λέει.

Μου κάνει πολύ εντύπωση κάτι. Κοιτώντας την Αφροδίτη στον Πίνακα την βλέπουμε να βρίσκεται στην κυβέρνηση και την τριπλότητα του Κρόνου. Προφανώς είναι κάποιος για τον οποίο είναι ξετρελαμένη. Το πραγματικό της ενδιαφέρον είναι ο Κρόνος και όχι ο Άρης. Το ίδιο συμβαίνει και με την Σελήνη της. Ο Κρόνος βρίσκεται σε καλύτερη δύναμη από τον Άρη.

Κοιτώντας τώρα τον Κρόνο, τον βλέπουμε επίσης να βρίσκεται υπό την κυβέρνηση της Αφροδίτης. Χμ... Αυτός ο Κρόνος για τον οποίο η Αφροδίτη κάνει σαν τρελή, έχει την ίδια "διάθεση" απέναντι στην Αφροδίτη.

Και τώρα το περίεργο : O Κρόνος και ο Άρης βρίσκονται ο ένας στην αδυναμία του άλλου. Ο Κρόνος μισεί τον Άρη όσο ο Άρης τον Κρόνο.

Νομίζω πως πρόκειται για σύντομο ένα ερωτικό τρίγωνο. Ο Χ κάνει πίσω γιατί βλέπει πως η ερωτούσα είναι με κάποιον άλλο.

Ελπίζω να έχω πέσει μέσα τουλάχιστο σε κάτι....

Όνομα:
    λιλλιαν

apo τα λιγα που ξερω κ να με συγχωρεετε που παιρνω μεροσ στη συζητηση γιατι ετυχε να προσπαθω να μαθαινω μονη μου αστρολογια κ εχω παρει ενα βιβλιο κ διαβαζω μονη μου βλεπω οτι ο κυβερνητησ 7ου αρησ βρισκετε στην αδυναμια τησ αφροδιτησ κυβερνητησ 1ου τησ κοπελασ το λιγοτερο που μπορω να πω δεν ενδιαφερετε για να μην πω αποστρεφετε αλλα κ οηλιοσ απτον πεμπτο δεν μου δειχνει κατι αρα ο κυριοσ δεν ενδιαφερετε καν αν το εψαχνα για μενα ουτε καν θα απασχολουσε γιατι θα καταλαβαινα οτι δεν ενδιαφερετε ετσι λιγο που διαβαζω απο το βιβλιο που εχω παρει του john frawley εχω καταφερει να βοηθαω τον εαυτο μου σε καθημερινα μου προβληματα αν κανω λαθοσ ζητω συγνωμη εγω ομωσ θα συνεχισω να διαβαζω για να μπορεσω να μαθω περισσοτερα

Όνομα:
    λιλλιαν

κα τινα θα ηθελα να σασ ρωτησω κατι θελω να δω αν θα νοικιαστει ενα σπιτι που εχω ξενοικιαστω πολυ καιρο ποιουσ οικουσ θα κοιταξω 1ο δικο μου κ 7ο και την απαντηση θα την παρω απο τον 2ο η τον 4ο αν θελετε μου απαντατε ευχαριστω πολυ

Κυρια Ζαχαριαδου θα ηθελα κι εγω να προσπαθησω να δωσω απαντηση στο ερωτημα! Εχοντας ηδη μια ιδεα απο τις υπολοιπες απαντησεις περι των σημειοδοτων θελω να προσθεσω πως παιρνω τον 5ο οικο για τον Χ(η κοπελα ρωτα γι'αυτον αρα "καποιο" ενδιαφερον τρεφει) ο Κρονος κυβερνα 9ο 10ο και 11ο οικο(σπουδες-καριερα-στοχοι)και βρισκεταιστον 6ο οικο σε τετραγωνο με τον σημειοδοτη της κοπελας(παιρνω την σεληνη) αρα και τριγωνο με τον σημειοδοτη του Χ.. αρα η κοπελα οντως κοιτα την δουλεια της και ο Χ εχει σχεση με αυτη(αφεντικο; πολλα υποσχομενη θεση εργασιας/κοινωνικη θεση σε τετραγωνο με την σεληνη συναισθηματικη πιεση(επιβαλλομενη , η οποια σεληνη(στον 2ο -χρηματα ,ασφαλεια) εχει αντιθεση με τον πλουτωνα (διογκωνει εμμονες, υπογεια σχεδια) και τριγωνο με την συνοδο ποσειδωνα/δια(ονειρα, ευκολα χρηματα, κοιμαται ορθια) , ο κυβερνητης του Χ -Ηλιος δειχνει οτι ο Χ κανει εφημερες (αρης αναδρομος) ερωτικες(αντιθεση αφροδιτη(συνοδος ηλιος)) κρυφες σχεσεις(κριος εμπεριεχομενος στον 12ο) αλλα για την συγκεκριμενη αφου 0 9ος ειναι ο 5ος του 5ου και εκει μεσα ειναι ο Ερμης με το βορειο δεσμο την βλεπει μονο φιλικα και ως μια πρακτικα(αιγοκερως)κοινωνι κη γνωριμια! Πως τα πηγα;;;;;

Όνομα:
    Τίνα

Γιάννη μου, δεν κινδυνεύεις να σε σκοτώσω, άλλωστε σου έχω αδυναμία και το ξέρεις, θα σε περιλάβω στο τέλος όμως .

λίλλιαν ο Άρης δεν βρίσκεται στην αδυναμία της Αφροδίτης αλλά στην κυριαρχία του Ήλιου.

Το σπίτι που θέλεις να νοικιάσεις θα το δεις από τον 4ο, πρόκειται για ακίνητο και τον ενοικιαστή θα τον δεις είτε από τον 6ο που σχετίζεται με τα ενοικιοστάσια είτε από τον 7ο.

bully το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δεν ισχύει, είναι ασύμβατο, για να το λαμβάναμε υπόψη μας ο Κρόνος θα έπρεπε να βρίσκεται στις 3 πρώτες μοίρες του Ζυγού, το ίδιο ισχύει για τον Πλούτωνα, η μόνη όψη που ισχύει είναι το τρίγωνο που θα γίνει με τον Δία που βρίσκεται στις 2 μοίρες των Ιχθύων. Έχεις μπερδέψει λίγο τις όψεις που εξετάζουμε στη γενέθλια αστρολογία, στην ωριαία τα μελετάμε λίγο διαφορετικά .

Όνομα:
    λιλλιαν

ευχαριστω πολυ για την απαντηση μαλλον μπερδευω το συνειρμο των σκεψεων που πρεπει να ψαχνω τι θα πρεπει να διαβασω κι αλλο

Όνομα:
    Λίντα

Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω το χάρτη παίρνοντας υπόψην όλους τους κανόνες της Ωριαίας αφού δεν τους γνωρίζω. Μένοντας όμως στα απλά, όπως είπε και η Τίνα, η απάντηση που έδωσα τείνει αρνητική. Δεν ενδιαφέρεται.
    Επειδή δεν έχουμε σχέση αλλά γνωριμία και φλερτ, πήρα τον Χ ως 5ο οίκο.
    Η Αφροδίτη, δείκτης της κοπέλας, είναι στην πτώση του Ήλιου και καμένη από τον Ήλιο. Είναι σε δύσκολη θέση.Έχει κάνει αντίθεση με Άρη κυ 12ου ( μυστικά, κρυφά θεματα?)
    Ο Ήλιος , δείκτης του Χ, είναι στην πτώση του και η πρώτη όψη που θα κάνει είναι η αντίθεση με τον Άρη στον 4ο, κυ.12ου της κοπέλας ,( δικό του 8ο) ενώ είπαμε ότι καίει την Αφροδίτη ( κοπέλα).
    Έχει ήδη σχηματίσει ( παρελθόν) τρίγωνο με Κρόνο, στην πτώση του Ηλίου και κυ. της Αφροδίτης ενώ κυ. δικό του 5ο,6ο,7ο.
    Με τον Ήλιο να καίει την Αφροδίτη δεν θα έλεγα ότι είναι θετικό σημάδι , ενώ το ίδιο θα έλεγα με τους δεικτες στα ζώδια που είναι .

Όνομα:
    Ελένη

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα για να γνωρίζουμε και καλύτερα την ωριαία και τους κανόνες της.
    Εγώ θα'παιρνα σαν σηματοδότη του άλλου τον Ηλιο σαν κυβερνήτη του 5ου είπαμε σύμφωνα με το άρθρο σας αφού δεν έχουν καν σχέση!
    Και βλέπω σε οίκο αδυναμίας στον 10ο σε εργασιακό χώρο βρίσκονται το ζευγάρι στην κυριαρχία του Κρόνου πιθανόν κανένας εργοδότης και των δύο!
    Ενδιαφέρον υπήρχε αλλά η Αφροδίτη απομακρύνεται και καμένη απ'τον Ηλιο το ίδιο και η Σελήνη αν την πάρουμε σαν συν-σηματοδότη χωρίς όψη με Αφροδίτη άρα αρνητικά τα αποτελέσματα.

Ενα ερώτημα που μου γεννήθηκε διαβάζοντας και τις άλλες απαντήσεις των παιδιών είναι του cancerian
    Ωστόσο η Σελήνη της (σαν συν-σημειοδότης ) βλέπει τον Άρη από την τριπλότητα του.
    Αυτό από που το βλέπουμε γιατί εγώ βλέπω ότι είναι σε ασύνδετα ζώδια Δίδυμοι και Λέων??
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Όνομα:
    Λίντα

Ξαναδιαwάζοντας το post του cancerian παρατήρησα και πάλι τον χάρτη. Πράγματι ο Κρόνος στο χάρτη παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι με τον Άρη στα ζώδια πτώσης ο ένας του άλλου, και η Αφροδίτη (κοπέλα) στο ζώδιο του Κρόνου/ Κρόνος στο ζώδιο Αφροδίτης. Μήπως η κοπέλα είχε κάποια σχέση με κάποιο μεγαλύτερο της άντρα ( Κρόνος), γιατί το τρίγωνο μεταξύ τους έχει γίνει ήδη. Μου μοιάζει μάλιστα σχετιζόμενος με τον επαγγελματικό της χώρο ( κυ,9ου,10ου και στον 6ο)

Επίσης, στον Άρη, αναρωτιέμαι αν μπορούμε να δώσουμε την έννοια της φυσικής έλξης μιας και η ερώτηση είναι '' με θέλει"? Ή μπορούμε να του αποδώσουμε τον ρόλο ενός νεότερου άνδρα και να τον πάρουμε συγκυwερνήτη του Ήλιου? Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ( δεν ξέρω, έχω πολλές απορίες), νομίζω ότι ισχύει η αντίθεση Αφροδίτης/Άρη και ο Άρης κυ.12ο που δείχνει πολλά.
    Ήθελε κάτι κρυφό η κοπέλα λόγω άλλης σχέσης?

Στα πολλά λάθη μου παρακαλώ , μήν δώσετε σημασία. Μιλάμε για πολύυυ αρχάρια...

Όνομα:
    Τίνα

Λϊντα μου, η Αφροδίτη δεν βρίσκεται στην πτώση του Ήλιου αλλά στην αδυναμία του.

Αριδήλη είσαι η μοναδική, αν δεν κάνω λάθος που έγραψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρα του, μπορείς να μας πεις πως κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα;

Αν πας στον χάρτη που υπάρχει στο άρθρο θα δεις τον πίνακα με τις θεμελιώδεις δυνάμεις. Αν πας στη Σελήνη θα δεις ότι βρίσκεται στη κυριαρχία των Διδύμων, στην έρση έξαρση του βορειου δεσμού, στην τριπλότητα του Κρόνου, στα όρια του Άρη, στα πρόσωπα του Ήλιου, στην αδυναμία του Δία και στην πτώση του νότιου δεσμού.

Παιδιά απλοποιείστε λίγο τον τρόπο σκέψης σας....πότε υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δυο ανθρώπους με βάση την ωριαία;

Page 2 of 20 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)