- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
Thread: Ωροσκόπος και η σημασία του
-
27-12-2007, 04:52 PM #11
Re: Ωροσκόπος και η σημασία του
Ακριβώς αυτή η εικόνα ταιριάζει στον ωροσκόπο! Το είπα πρόσφατα σε μαθήματα ψυχολογικής αστρολογίας. Είναι ό,τι πιο ταιριαστό για να γίνει κατανοητό.
Το ότι σε κάποιους αφυπνίζεται το στοιχείο αυτό νωρίτερα και σε άλλους λίγο αργότερα, εξαρτάται από το σύνολο ενός χάρτη.
χρόνια σας πολλά
Λίλιαν Σίμου
-
27-12-2007, 07:18 PM #12
εγω αισθανομαι κ τα τρια πολυ εντονα μεσα μου.και τον ηλιο στον αιγοκερω και τον ωροσκοπο στον κριο και την σεληνη στους διδυμους.δεν θα μπορουσα να πω οτι με χαρακτηριζει μονο ο ηλιος μου σαν ιδιοσυγκρασια..
-
27-12-2007, 08:12 PM #13
avrilllll, και τα τρία, δηλαδή Ήλιος, Ωροσκόπος και Σελήνη, συνθέτουν μαζί το τρίπτυχο της προσωπικότητας! Οπότε μη σου φαίνεται περίεργο :bigsmile:
-
30-12-2007, 04:10 PM #14
-
30-12-2007, 06:28 PM #15
Σίγουρα ένας Ήλιος είναι πιο δυνατός, ιδιαίτερα αν βρίσκεται και σε καλή θέση. Σίγουρα και ο Ωροσκόπος δίνει βασικά στοιχεία της προσωπικότητας και σίγουρα και η Σελήνη αναλύει πολλά για το πως διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας, τον ψυχισμό μας. Αυτό που τονίζουμε συνέχεια και μπορεί να καταντά κουραστικό (:embarrest) είναι ότι το σύνολο του χάρτη δίνει τις πληροφορίες για την προσωπικότητα του ατόμου. Ποτέ δεν εξετάζουμε μονάχα ένα σημείο, πλανήτη. Γι' αυτό και υπάρχει αυτή η ποικιλία χαρακτήρων. Εάν εξετάζαμε αυτόνομα συγκεκριμένα στοιχεία, τότε θα είμασταν όλοι ίδιοι. :embarrest
-
31-12-2007, 04:06 PM #16
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.