- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 49
Thread: ΦΛΕΡΤ-ΖΩΔΙΑ
-
08-07-2008, 12:37 PM #11
-
08-07-2008, 12:52 PM #12
-
08-07-2008, 04:10 PM #13
Re: ΦΛΕΡΤ-ΖΩΔΙΑ
η μεγαλυτερη ικανοτητα ενος Ζυγου ειναι να δημιουργει σωστες και αρμονικες σχεσεις με τους αλλους αλλωστε αυτο θεωρει οτι ειναι και το νοημα της ζωης μιας και ετσι επιβεβαιωνει το ρολο του οχι μονο απεναντι στον εαυτο του αλλα και στους αλλους...Αρα το φλερτ ειναι το εργαλειο να επιτυχει τον στοχο ζωης του...να μην ειναι καλος λοιπον???
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
08-07-2008, 04:12 PM #14
Προσωπικά θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με το Mητσάκο όσον αφορά το φλέρτ των Zυγών.. το έχω περάσει κ ξέρω... οι λοιπές εικόνες δεν ταιριάζουν σε Zυγό καθαρό, αλλά σε Zυγό που κάτι παίρνει από Σκορπιό.
Ειναι πάντως γεγονός ότι οι άντρες Zυγοί είναι απίστευτα γλυκείς, ευγενικοί και gentlemen.may..
-
08-07-2008, 04:48 PM #15
-
08-07-2008, 04:52 PM #16
κατά τη γνώμη μου ο Zυγός φλερτάρει με φινέτσα, ευγένια κ διπλωματία. O σκορπιός είναι πιο μαχητικός κ διεκδικητικός στο φλερτ. O Zυγός δεν θέλει να αδικεί κανέναν με την τελική του επιλογή γι'αυτό και χαρακτηρίζεται ως αναποφάσιστος και αργός. Θα διαλέξει το καλύτερο για εκείνον ανάμεσα από πολλά. Aντίθετα ο Σκορπίος δεν καταλαβαίνει κ πολλά.
(παρακαλω μην αρχίσετε τα "η κολλητή μου είναι Zυγός αλλά είναι απίστευτα μαχητική και προκλητική στο φλερτ")...may..
-
08-07-2008, 05:12 PM #17
Που να δεις τι συμβαίνει όταν έχει Κριό στον χάρτη.. Αρχίζουν να κοντράρονται οι διαφορές των δυο ζωδιών και όποιο καταφέρει επικρατεί (στο φλέρτ εννοώ). Βέβαια, τώρα που το σκέπτομαι, καμιά φορά βγαίνει και σε καλό αυτό γιατί σε πολλές περιπτώσεις αν δεν πιάσει το φλερτ του Ζυγού έχεις του Κριού και τούμπαλιν...:bigsmile::bigsmile:
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά
-
08-07-2008, 05:16 PM #18
Εγω παλι ειμαι Ταυρος και θεωρω οτι φλερταρω μαλλον διακριτικα....αν δεν εχω ομως δειγματα οτι το αντικειμενο του φλερτ(ατομο ειναι το σωστο αλλαμεχρι σημερα αντικειμενα μου εβγαιναν και δη κασπω....)θα υποκυψει...δεν φλερταρω καθολου η το κοβω!:toung:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
08-07-2008, 06:01 PM #19
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Μητσάκο σε ό,τι αφορά τους Ζυγούς, κυρίως τους άνδρες...οι γυναίκες μπορεί να συγκεντρώνουν τα άλλα χαρακτηριστικά περισσότερο...
Αν μιλάμε όμως για φλερτ, νομίζω πως τρία είναι τα ζώδια τοπ και όσοι βέβαια έχουν νευραλγικούς πλανήτες σ' αυτά.
¶ξονας Διδύμου Τοξότη και Υδροχόος!Μακραν οι πεταλουδίτσες του ζωδιακού...αυτοί φλερτάρουν για να φλερτάρουν!
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
08-07-2008, 06:47 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.