- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 63
Thread: Υπογραφές ή ανυπόγραφες;
-
21-04-2007, 09:38 AM #11
Re: Υπογραφές ή ανυπόγραφες;
Τα γιατί που μείναν πίσω
ρίζες βγάλαν μέσα στα όνειρα μου.
Όποιο μέλλον και να ζήσω
πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου.
Κι όλα αυτά που φοβάμαι...
Όλα αυτά που φοβάμαι είναι ακόμα εδώ.
Σαν κερί που λιώνει
Η αγάπη καίει και λυτρώνει
Ιερό και Μέκκα το χθες που κρύβει μια γυναίκα
Να σε δω να γελάς
Μου φτάνει απόψε για να ξαναρχίσω
Να πετάξω ψηλά
Να ανοίξω μόνη φτερά
Η ταχύτητα του χρόνου
στάχτη αφήνει πάνω στο κορμί μου
Ό,τι απέμεινε δικό μου
το 'χει πια ξεχάσει η αφή μου.
Κι όλα αυτά που φοβάμαι είναι ακόμα εδώ
Όποιο μέλλον και να αγγίξω
πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου.
Στίχοι Θάνος Παπανικολάου, μουσική Nickel Back, ερμηνεία ¶λκηστις ΠρωτοψάλτηΌποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
21-04-2007, 11:10 AM #12
Αλλάζω συχνά υπογραφές ανάλογα με την διάθεση μου αλλά και τα ερεθίσματα που λαμβάνω από γύρω μου!
Η αγαπημένη μου όμως είναι αυτή του Καλίλ Γκιμπράν,με τον οποίο "κόλλησα" όταν πρωτοδιάβασα ένα βιβλίο του.
Μου θυμίζει πώς τίποτε από όσα μας συμβαίνουν ή όσα πράττουμε δεν είναι μάταια καθώς πάντα από τα δύσκολα και μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε και εξελισσομαστε.Μου δίνει αισιοδοξία στις δύσκολες στιγμές!:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
21-04-2007, 01:14 PM #13
Η υπογραφή μου βρέθηκε μια μέρα μπροστά στα μάτια μου και την διάλεξα γιατί δείχνει με τον καλύτερο-κατά τη γνώμη μου τρόπο- την αξία των λαθών και του "θανάτου" του παλιού Εγώ μας.
Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Ταδε έφη Ζαρατούστρα
-
21-04-2007, 04:26 PM #14
Εγώ την έμπνευση για την υπογραφή μου την πήρα όταν διάβαζα σε ένα βιβλίο για τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου και πιστεύω ότι είναι μία έκφραση που με εκφράζει γενικότερα(πιστεύω ότι λίγο δύσκολα θα πάψω να το πιστεύω αυτό), ειδικά όταν περνάω δύσκολες στιγμές.. Και δίνει πολύ δύναμη όταν την λες!! Και έβαλα αυτή γιατί γενικά κάποιο σταθερό μοτό δεν έχω.. Συνέχεια,ίσως και κάθε μέρα όλο και κάτι άλλο με εντυπωσιάζει χιχιχι :
Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό...
Αξίζει να αναφέρω ένα από όλα αυτά που με είχαν εντυπωσιάσει όταν το άκουσα: "'Εκλαιγα γιατί δεν είχα παπούτσια, μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια..."I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
21-04-2007, 04:53 PM #15
Έχοντας και εγώ κάποια στοιχεία στον Σκορπιό κατανοώ απόλυτα γιατί σου αρέσει η παρούσα υπογραφή σου...:bigsmile:
-
21-04-2007, 05:12 PM #16
Είμαστε πολλές εδώ μέσα με έντονο Σκορπιό....το λοιπόν...ΦΟΒΟΥ :toung:
-
21-04-2007, 05:25 PM #17
-
21-04-2007, 05:57 PM #18
ααααα! Τότε πολύ χαίρομαι που υπάρχουν και άλλες...συναδέλφισες εδώ!!!! χιχιχιχιχι! Ζήτω ο σκορπιος!!!Verneigung
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
21-04-2007, 07:32 PM #19
Θα ηταν καλυτερα αμα στις υπογραφες επιτρεποταν να μπαινουν images οπως γινεται και σε καθε forum
-
21-04-2007, 08:00 PM #20
Ναι όντως, κάποτε υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Και μένα μου άρεσε. Αλλά φαντάζομαι αφαιρέθηκε για να μην φορτώνεται πολύ η σελίδα ώστε να κάνει περισσότερη ώρα να ανοίξει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.