- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
-
08-05-2006, 01:03 AM #11
Re: Μεγάλο Τετράγωνο και συμμετέχοντες πλανήτες
Μπράβο μου να ζήσω να με χαίρομαι! Με 2 τερτράγωνα Σελήνη-Ουρανός και Κρόνος-Ποσειδώνας συμπεραίνω οτι έκτός του οτι είμαι ανοργάνωτη ειμαί και στην κοσμάρα μου. Το οτι ειμαι ζυγός με ωροσκόπο σκορπιο και σελήνη στον υδροχοο να φανταστώ οτι δεν βοηθάει τα πράγματα. Μόνο μη μου πείτε οτι λογω αφηρημάδας απαντάω και σε λάθος link. καμία θεραπεία δεν υπάρχει? Κάτι βρε παιδί για ομαλή προσγείωση στην πραγματικότητα..... help!
-
17-10-2008, 12:36 AM #12
Παίζουν μόνο πλανήτες ή και το μεσουράνημα ή ωροσκόπος;
-
28-10-2008, 12:01 AM #13
ακόμη οταν συμμετέχουν οι Σεληνιακοί Δεσμοί στο Μεγάλο Τετράγωνο και ενεργοποιούνται απο την αντίθεση Ουρανού - Κρόνου, αυτό τι μπορεί να σημαίνει
-
08-02-2009, 02:08 PM #14
Πολύ καλημέρα σας!:bigsmile:
Θα ήθελα αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στην ερμηνεία ενός κοσμικού σταυρού. Έχει ως εξής:
Ήλιος τετράγωνο Σελήνη
Σελήνη τετράγωνο Κρόνος Ήλιος αντίθεση Κρόνος
Κρόνος τετράγωνο Πλούτωνας Σελήνη αντίθεση Πλούτωνας
Πλούτωνας τετράγωνο Ήλιος
Ήλιος στον Ζυγό, Σελήνη στον Αιγόκερω (29η μοίρα), Κρόνος στον Κριό (28η μοίρα), Πλούτωνας στον Λέων (στη 2η μοίρα).
Οικοθεσία δεν υπάρχει λόγω άγνωστης ώρας.
Έχει την ίδια ισχύ ένας τέτοιος μεγάλος σχηματισμός αν οι πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια διαφορετικής φύσης, όχι απαραίτητα παρορμητικής όλα στην προκειμένη? επειδή είναι στις τελευταίες μοίρες κάποιων ζωδίων και στην αρχή άλλου.
Ένα μεγάλο τετράγωνο μπορεί να φέρει μεγάλες δυσκολίες σε έναν άνθρωπο? Αλλά παρόλα αυτά μέσα απο τις αντιθέσεις μπορεί να τον αφυπνίσει και να τον ωθήσει στην προσπάθεια να τις ξεπεράσει ή μπορεί και να μη γίνει ποτέ αυτό ?
Τώρα στη δεδομένη περίπτωση, ρίχνοντας έτσι μια ματιά μου βγάζει μια εσωτερική πάλη στο άτομο στο τι θέλει να κάνει και αν μπορεί να το κάνει, έναν ατομισμό και έναν περιορισμό απο τον κρόνο που του δημιουργεί ανασφάλειες και το κλείνει στο καβούκι του περισσότερο μιας και έχουμε να κάνουμε με σελήνη στον αιγόκερω, η οποία είναι ήδη κλειστή απο μόνη της (ίσως κολλήματα και αναστολές και μια ιδιαίτερα γειωμένη προσωπικότητα, ρεαλιστική). Εμπόδια και δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων του και δεδομένη την πολύ σκληρή εργασία με το τετράγωνο του κρόνου στον πλούτωνα ,αλλά μια δύναμη και έντονη θέληση να τα ξεπεράσει όλα αυτά και να τα καταφέρει με το τετράγωνο πλούτωνα ήλιου.
Βέβαια αναρωτιέμαι μήπως όλα αυτά καταδεικνύουν κάποιον αρκετά κλειστό, ξεροκέφαλο ίσως, με εμμονή στα δικά του πιστεύω άνθρωπο που λόγω ανασφαλειών μπορεί να μην καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες.
Λάθος?
Ο συγκεκριμένος σταυρός κανονικά θα έπρεπε να περιλαμβάνει όλα τα παρορμητικά ζώδια και να καταδεικνύει δυναμισμό και ενεργητικότητα. όμως με τον Πλούτωνα στον Λέων και τον Κρόνο στον Κριό χάνει τη δυναμική και την ισχύ του?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.