- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 74
Thread: Η γλώσσα του σώματος...
-
14-01-2007, 03:03 AM #11
Re: Η γλώσσα του σώματος...
1. Η γλώσσα του σώματος Allan Pease
2. Η ερωτική γλώσσα του σώματος David Cohen
Τα μάτια του υγρά γεμάτα πόθο κοιτούσαν βαθιά μεσa στα δικά μου.
Ήταν η στιγμή που οι ματιές ανταμώθηκαν και ο χρόνος σταμάτησε…
-
14-01-2007, 11:54 AM #12
-
14-01-2007, 05:31 PM #13
-
14-01-2007, 06:52 PM #14
-
04-02-2007, 08:15 PM #15
πολύ καλό και όχι μόνο για τους ερωτικους δεσμους μα και σε άλλους
-
05-02-2007, 10:43 PM #16
Έλαβα μέρος την προηγούμενη εβδομάδα σε μια σύσκεψη στην οποία ήταν εισηγητές ανώτερα στελέχη της επιχείρησης στην οποία εργάζομαι. Πέρα απο το πρακτικό και το άκρως ενδιαφέρον τμήμα της σύσκεψης, αυτό που παρατηρούσα με μεγάλο ενδιαφέρον ήταν οι αντιδράσεις των στελεχών όταν κάποια απο τα θέματα της εισήγησης τους έθιγε άμεσα.
Ήταν ορατότατη η ανησυχία τους όταν θίγονταν συμφέροντα που αφορούσαν είτε το προσωπικό τους, είτε τα αντικείμενα εργασίας τους, που εκ των πραγμάτων και λόγω ελλείψεως προσωπικού έπρεπε να γίνουν ανακατομές αντικειμένων και κάποιοι να αναλάβουν και επιπλέον αντικείμενα. Οι αντιδράσεις τους, για κάποιον που ήξερε αρκετά καλά την γλώσσα του σώματος, ήτο απο αστείες, μέχρι που μπορούσες να γκρεμίσεις την όποια εικόνα του δυνατού και του τολμηρού προισταμένου-τομεάρχη...
Χέρια σταυρωμένα, λες και κάποιος θα τα αποκολλούσε απο εκείνους, άλλοτε, ένας έντονος κνησμός στην μύτη, στο αυτί..., άλλοτε το βλέμμα -αυτό που ονομάζω εγώ- "της τρελλής αγελάδας", και άλλα σκηνικά παρόμοια.
Εκεί ξεχώριζαν οι γνώστες, οι τολμηροί, οι ευθυνόφοβοι, και βέβαια, με μεγάλη λύπη μου το λέω, και αυτοί που απλά....είδαν φως και μπήκαν!
Μπορείς πραγματικά να διαπιστώσεις πολλά μελετώντας αυτό που έχει να σου δηλώσει η γλώσσα του σώματος, και δυστυχώς δεν είναι πάντα τόσο ευχάριστα.Βυθισμένες πάντα, μέσα στο πυθάρι της ψυχής, αλήθειες που πονάνε, όμορφα κρυμμένα μυστικά, σε ανελέητο Παράδεισο...
-
06-02-2007, 11:17 PM #17
ωραια αλλά έχω μια απορία...
δύο άνθρωποι έχουν κάνει μόλις έρωτα και ο κύριος κάνει το τσιγαράκι του...μιλουν και συζητούν σαν 2 καλοί φιλοι και κατά διαστήματα ακουμπάει με τα δάχτυλα του το σώμα της, την αφήνει να ξαπλώσει στο στέρνο του χωρίς να την αγκαλιάσει απαραίτητα και στο τέλος τη συνομιλίας ξαπλώνει εκείνος στην κοιλιά της παντα καπνίζοντας κοιτώντας το ταβανι...
τώρα με συγχωρείτε...βοηθάει η γλώσσα του σώματος να βγάλεις νόημα;
εγώ ακόμα με την απορία είμαι τι στο καλό κάναμε εκείνη την ώρα...
-
09-02-2007, 02:00 PM #18
η γλώσσα του σώματος είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί καταλαβαίνεις πολλά περισσότερα πράγματα από όσα λένε τα λόγια...
δεν είναι τυχαίο άλλωστε που εταιρίες διοργανώνουν σεμινάρια για τους υπαλλήλους τους με αυτό το θέμα. πολλά τέτοια σεμινάρια διοργανώνουν οι τράπεζες και τους μαθαίνουν πράγματα για να μπορούν να αντιμετωπίζουν καλύτερα τους πελάτες. είχα δουλέψει σε τράπεζα για ένα διάστημα και εστίαζαν πολύ σε αυτό το θέμα. είχαν στείλει όλους τους υπαλλήλους τους να το παρακολουθήσουν υποχρεωτικά.
γενικά το σώμα λοιπόν μας δίνει μηνύματα για όλους τους τομείς.
ο ερωτικός τομέας βέβαια είναι ο πρώτος που κοιτούν οι περισσότεροι και εγώ φυσικά...
-
16-02-2007, 07:38 PM #19
Eνδιαφέρον...:wink2:
Είμαι ninja!!!
-
16-02-2007, 08:26 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.