- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 152
Thread: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
-
06-10-2007, 02:40 PM #11
Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύες
-
06-10-2007, 02:44 PM #12
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
06-10-2007, 02:44 PM #13
Με τις γυναίκες του ζωδίου τα πάω σχετικά καλά!
Τους άνδρες του βαριέμαι αφόρηταI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
06-10-2007, 02:56 PM #14
quote :
Να άλλος ένας Παρθένος που αγαπάει τα ψαρια και αντιλαμβάνεται τα προσόντα μας
Μάλλον επειδή είσαι Αργοναύτης ε? :bigsmile:
Ναι, σωστά, στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Και το σύνθημα του Μπρετόν που κατά τύχη έχω από χθες τα λέει όλα για την άποψή μου για την ζωή. Είναι ψεύτικη, όλα είναι επίπλαστα κατά βάθος. Κάποτε κάποιος είπε σ'ένα φίλο μου ''α καλά, εσείς οι Ιχθείς νομίζω ότι ζείτε σε άλλο πλανήτη'', κι εκείνος του απάντησε ''ναι, και είμαστε δυστυχισμένοι που και σεις δεν πάτε να ζήσετε εκεί απ'όπου εμείς ήρθαμε να μας αδειάσετε τη γωνιά και να καθαρίσει ο πλανήτης''. 'Εχουν ένα αφοπλιστικό αυθόρμητο ''γιατί όχι'' για τα πάντα οι Ιχθείς. Ανοιχτοί σε κάθε τι, όπως η θάλασσα, γι'αυτό και επιρεπείς στην εκμετάλευση από άλλους. Καταρχήν αυτός ο άξονας Παρθένου/Ιχθύων συμβολίζει την Οικολογία, διατροφή, υγεία, θέματα περιβαλλοντικής συνείδησης, αγάπη για τα ζώα (άρα και για τον άνθρωπο), τη φύση κοκ. Παροχές υπηρεσιών, αυτοθυσία, φιλανθρωπία, μια χαρά άνθρωποι. Θα πάνε στον παράδεισο. (τα ευρώ για τα καλά λόγια μου τα στέλνεις μετά με επιταγή παρακαλώ).
-
06-10-2007, 03:15 PM #15
Παρακαλώ την γλωσσολόγα της ομάδας μας να μελετήσει τα ποστ. Δεν είμαι ειδικός αλλά μια άσχημη αίσθηση λαμβάνω από τα γραφόμενα "τα ψαράκια" "αυτά" "τα"...
Μήπως σημαίνει κάτι που δεν γράφεται το ζώδιων των Ιχθύων; Μήπως αντιμετωπίζεται συγκαταβατικά ή/και ρατσιστικά; Μήπως φοβούνται οι συμμετέχοντες να αποκαλύψουν αλήθειες; :toung:De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
06-10-2007, 03:17 PM #16
-
06-10-2007, 03:43 PM #17
Ιχθύες,ε;
Φοβάμαι πως θα με μισήσεις αγαπητή μου friary...:unsure:
Για καλλιτέχνες ομολογώ πως είναι πρώτοι.Η αστείρευτη φαντασία στην δημιουργική διέξοδό της.Κατά τα άλλα,για κάποιο λόγο που δεν έχω προσδιορίσει ακόμα,ισχύει αυτό που λέει ο κόσμος "δεν την παλεύουν".Το καλό είναι πως οι άντρες έχουν μάλλον ωραίο παρουσιαστικό(ΑΧΧΧχχχχ ναι το ομολογώ!!:embarrest ) αλλά κατά τα άλλα δεν πάνε καθόλου καλά.Ειδικά μερικές γυναίκες ιχθείς είναι για πολλές μπάτσες κατά κοινή ομολογία.¶σε που αυτό το τόσο ήρεμο και χαμογελαστό και συμπονετικο και με φιλική διάθεση όλες τις ώρες σε προβληματίζει.Εμένα ειδικά με προβληματίζει πολύ καθώς αφενός συνήθως είμαι ήρεμη μεν κατσούφα και αγενής δε,αφετέρου έχω ακούσει κάποιες εμπειρίες ατόμων από Ιχθείς και γι αυτό προσέχουμε για να έχουμε.Καλύτερα να μην τους δίνετε πολύ θάρρος.Στο κάτω κάτω,ο χειρότερος εχθρός πρόσωπο αγίου έχει.Επίσης,ένα τσούρμο πολιτικοί (συμφωνα πάντα με τα βιογραφικά της βουλής)έχουν άρη στους ιχθείς.Αυτό κάτι πρέπει να μας λέει.
Ουφ,βαρέθηκα.Προτιμώ να ασχολούμαι με τα καρκινάκια,είναι λίγο σαν σεληνιασμένα αλλά αξιολάτρευτα
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
06-10-2007, 03:53 PM #18
Aν υπάρξει απώλεια editor θα σου ζητήσω τα ρέστα Λευκή
Κατα τ' άλλα ΧΩΣΕ. Με τρόπο όμως. Ναι μεν καλοί, αλλά.... αν όμως παίξει και Ερμής εκεί.... :toung:De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
06-10-2007, 04:08 PM #19
Με την παρότρυνσή σας,πάντα,και την υποψία σας:bigsmile:
Ααα,όλα κι όλα.Κάποτε πρέπει να καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα αυτό το σαθρό οικοδόμημα περί τελειότητας των ιχθύων και ψυχικής συμπόνοιας που δείχνουν και όλα τα συναφή.Εγώ δεν έχωσα καθόλου.Αναμένω εναγωνίως συγκεκριμένο ποστ :toung:
Όσο για τον ερμή στους ιχθείς,ας μην το ισοπεδώνουμε όλα.Νομίζω πως είναι κάπως παθητικός.Ο άρης όμως...:scared:
Προσωπικά όταν δω ιχθύ,τον βρίζω όλη μέρα.:toung:Το κακό είναι ότι ναι μεν γκρινιάζουν ,απ την άλλη δε ,δεν αρνούνται τίποτα απ όσα τους λες.Ακόμα και όταν τους λες ύπουλους.Απλά σε κοιτάν λοξά και σου λένε "Δε ξαναμιλάω μαζί σου!Είσαι επικίνδυνη!!".Το βασικό είναι να μην τους αφήνεις περιθώρια,που στη θάλασσα υπάρχουν άπειρα.Τους φυλακίζεις σ ενα δίχτυ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο:toung:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
06-10-2007, 04:14 PM #20
έχω γιο ιχθυς με ορωσκόπο καρκίνο περιτό να σας πω κούκλο και όχι γιατι είναι γιός μου καλό παιδι με πολύ καλή καρδιά παρασιρεται γιατί δεν θέλει να χαλά χατίρι σε κανένα έχει έντονα ξεσπάσματα διαίσθηση τρομερή είναι παραπονιάρης φιλότημος και τους πουμπάρη με τοχαμογελό τους όλους σκανδαλιάρης λίγο ψεύτης.............και όποιον αγαπα τον προσέχει πάρα πολύ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.