s
Για τον 5ο και 7ο οίκο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 215

Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Quote Originally Posted by christies View Post
    Καλησπέρα σας!
    Πάντα είχα κι εγω απορίες για τον 7ο και 5ο οίκο. επειδή γνωρίζω ελάχιστα για τις όψεις και τις ακμές :embarrest , θα θελα κι εγώ να καταλαβω τι γίνεται που έχω τον Κριό στον 7ο και τον Δια στον 7ο, ενώ στον 5ο μόνο την λιλιθ.

ευχαριστώ προκαταβολικά
    christie

Το να είναι η ακμή του 7ου οίκου στον Κριό υποδηλώνει ένα εξαιρετικά δυναμικό άτομο στην προσέγγιση τόσο συνεργατών όσο και συντρόφων. Είναι άτομο αυθόρμητο και έντονα δραστήριο που ωστόσο δύσκολα μένει σταθερό σε μια σχέση παρά μόνο αν ικανοποιεί την ανάγκη του για συνεχή δράση. Δεν του αρέσει η ρουτίνα και η ηρεμία. Αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και του αρέσει να ρισκάρει (κάποιες φορές ανεξέλεγκτα). Βαριέται εύκολα!
    Ο Δίας στον 7ο οίκο δείχνει ένα άτομο γενναιόδωρο, που θέλει να μαθαίνει μονίμως νέα πράγματα και να μοιράζεται την αγάπη του για ταξίδια με το σύντροφο του. Το άτομο δεν επαναπαύεται μέχρι να βρεί αυτόν που θεωρεί κατάλληλο για σύντροφο του. Κάποια δύσκολη όψη του Δία αυτού όμως μπορεί να κάνει το άτομο να εξωτερικεύσει συναισθήματα αδιαφορίας προς το σύντροφο του.

Για την Λίλιθ δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν έχω φτάσει ακόμα σε σημείο να την εξετάζω.
    Ελπίζω, όμως, να βοήθησα κάπως

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by christies View Post
    Καλησπέρα σας!
    Πάντα είχα κι εγω απορίες για τον 7ο και 5ο οίκο. επειδή γνωρίζω ελάχιστα για τις όψεις και τις ακμές :embarrest , θα θελα κι εγώ να καταλαβω τι γίνεται που έχω τον Κριό στον 7ο και τον Δια στον 7ο, ενώ στον 5ο μόνο την λιλιθ.

ευχαριστώ προκαταβολικά
    christie
    Θα ήθελα και εγώ να προσθέσω με τις γνώσεις που έχω, ότι η θέση του Δία στον έβδομο οίκο είναι πολύ καλή και μπορεί να σου φέρει ιδιαίτερη τύχη σε γάμο και σχέσεις.Βέβαια πρέπει να κοιτάξουμε και άλλα πράγματα στον χάρτη για να είναι 100% σίγουρο αυτό,αλλά μία γενική τάση πιστεύω ότι θα την έχεις!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

γεία σας
    η ακμή του 5ο μου οίκου βρίσκεται στον κριό 1.31 και δεν έχω κανένα πλανήτη εκεί.μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει?

Quote Originally Posted by saramara View Post
    γεία σας
    η ακμή του 5ο μου οίκου βρίσκεται στον κριό 1.31 και δεν έχω κανένα πλανήτη εκεί.μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει?
    Θα πρέπει να εξετάσεις τον κυβερνήτη του 5ου οίκου σου, δηλ. εν προκειμένω τον ¶ρη και τι όψεις κάνει με άλλους πλανήτες.

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Θα πρέπει να εξετάσεις τον κυβερνήτη του 5ου οίκου σου, δηλ. εν προκειμένω τον ¶ρη και τι όψεις κάνει με άλλους πλανήτες.
    ο άρης βρίσκεται στον 12ο οίκο στο ζώδιο του σκορπιού.και κάνει σύνοδο με τον Ουρανού 9.48 και τον Ωροσκόπο AS(σκορπιός) 6.03

ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΕΧΩ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΩΝ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΟΝ 2ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΣΤΟΝ 2ο ΞΑΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ....

Για σας,εγω εχω στον 5ο οικο το Καρκινο αλλα κανενα πλανητη εκει.Πρεπει να κοιταξω δλδ της Πλανητες που τον κυβερνουν?Τη Σεληνη και σε εξαρση ο Διας?Εχω τη Σεληνη και το Δια στον Υδροχοο.Και η Σεληνη ειναι σε συζυγια με το Δια 4º και παλι η Σεληνη ειναι με συζυγια με την Αφροδιτη 7º.Τι σημαινει αυτο,ξερεται?Ευχαρηστω για το χρωνο σας.

Quote Originally Posted by gluka View Post
    Για σας,εγω εχω στον 5ο οικο το Καρκινο αλλα κανενα πλανητη εκει.Πρεπει να κοιταξω δλδ της Πλανητες που τον κυβερνουν?Τη Σεληνη και σε εξαρση ο Διας?Εχω τη Σεληνη και το Δια στον Υδροχοο.Και η Σεληνη ειναι σε συζυγια με το Δια 4º και παλι η Σεληνη ειναι με συζυγια με την Αφροδιτη 7º.Τι σημαινει αυτο,ξερεται?Ευχαρηστω για το χρωνο σας.
    Εάν η ακμή του 5ου σου είναι στον Καρκίνο, τοτε κυβερνήτης του είναι μόνο η Σελήνη. Ο Δίας προφανώς βρίσκεται απλά στον ίδιο οίκο που είναι η Σελήνη σου, αν κατάλαβα σωστά. Η Σελήνη λοιπόν στον Υδροχόο, δίνει ένα άτομο συναισθηματικά απρόβλεπτο, μιας και η φύση του Υδροχόου είναι τέτοια, αφού τον κυβερνά ο Ουρανός, που είναι ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών και του απρόβλεπτου. Κάνει το άτομο ανεξάρτητο, που δεν επιθυμεί πολλές δεσμεύσεις και που τείνει περισσότερο προς την φιλία παρά στην πιο οικεία σχέση.

Ο Δίας στον Υδροχόο κάνει στο άτομο ανεκτικό και οραματιστή με τάσεις επέκτασης της εκκεντρικότητάς του. Είπαμε, Υδροχόος και Ουρανός είναι υπεύθυνοι γι' αυτό ενώ ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης, δίνει τον υπέρ, την επέκταση.

Η σύνοδος που σχηματίζει ο Δίας με την Σελήνη δίνει την ανάγκη για αφθονία που χρειάζεται το άτομο, καθώς επίσης δέιχνει και την γενναιωδορία του και την αισιόδοξη φύση του. Ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Σελήνης δείχνει πόσο το άτομο έχει ανάγκη για δημιουργία, πόσο ανάγκη έχει να αποκτήσει ένα προσωπικό του μέρος. Κάνει το άτομο κοινωνικό, ευχάριστο, τρυφερό, στοργικό, ιδιαίτερα στις σχέσεις του με την οικογένεια και το σπίτι καθώς και με μια τάση προς τις τέχνες, όπου μπορει να ξεδιπλώσει το δημιουργικό του ταλέντο.

Quote Originally Posted by saramara View Post
    ο άρης βρίσκεται στον 12ο οίκο στο ζώδιο του σκορπιού.και κάνει σύνοδο με τον Ουρανού 9.48 και τον Ωροσκόπο AS(σκορπιός) 6.03
    Έχεις έναν δυνατό ¶ρη, ο οποίος βρίσκεται στον Σκορπιό, στο ζώδιο που είναι σε κυριαρχία, δηλαδή στο ζώδιο που εκφράζει απόλυτα όλες του τις ιδιότητες. Χρωματίζει με τις ιδιότητές του τον Ωροσκόπο σου αλλά και το γεγονός ότι κάνει σύνοδο και με τον Ουρανό, κάνει το άτομο να έχει αρκετά ισχυρή θέληση, να είναι ενεργητικότατο και δραστήριο με υπέρμετρο ενθουσιασμό ενώ επίσης το ενδιαφέρει περισσότερο το άτομό του. Μην ξεχνάς όμως ότι ο 12ος σχετίζεται με την μυστικότητα, με οτιδήποτε είναι κρυφό, το υποσυνείδητο, την απομόνωση, το κάρμα. Επομένως, το άτομο μπορεί συχνά να αποζητά την μοναξιά του έτσι ώστε να επιστρέψει πιο ενεργό. Η σύνοδος αυτή κάνει το άτομο να αποζητά την ανάγκη για ικανοποίηση των προσωπικών του θέλω.

εγω εχω τον 7ο στον υδροχοο. κ εκει ειναι κ ο κρονος μου.κακο αυτο.:sad2:
    συγκεκριμενα ειναι στις 17 42 μοιρες του υδροχοου κ κανει τετραγωνο με πλουτωνα
    κ εξαγωνο με μεσουρανημα.ποσο κακο εινα αυτο?:worried:
    επισης εχω κ λιλιθ στον 7ο.:worried:

χαααααααλιαααααα

Page 2 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)