s
[Συζήτηση] Σεξουαλικές Φαντασιώσεις - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 82

Re: Σεξουαλικές Φαντασιώσεις

Ισως αυτο να βοηθούσε, αλλα η ερωτηση του μελους ηταν καπως ασαφής.

Σαδισμός και αστρολογία
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by altec37 View Post
    Μια οψη Αρη 4γωνο Πλουτωνα πιστευω πως θα ειχε μια δοση bdsm
    Ακόμη και ενα γιοντ Ηλιου-Ποσειδωνα-Πλούτωνα, με συμμετοχή 8ου και Σκορπιού "λενε" πολλά για αυτό Σπυρακο. Αν μπορεί καποιος από τη διαχείριση να αναζητήσει το γενεθλιο χαρτη του Μαρκήσιου ντε Σαντ ή του Λεοπόλδου Μαζοχ, θα είχε ενδιαφερον. Εχω την εντυπωση πως υπαρχει καπου στο αρχείο.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Εχω την εντυπωση πως υπαρχει καπου στο αρχείο.
    ναι taurine, είχες ξεκινήσει και μια συζήτηση παλαιότερα Απορία για ωροσκόπια διασήμων

Ο χάρτης του de Sade υπάρχει και στην αστρολογική βάση δεδομένων, σύντομα θα μπει και του Masoch

Marquis de Sade - Horoscope and natal charts of celebrities. Famous people database

Να σου ζήσει η κορούλα σου

Ευπειθώς αναφέρω... πουριτανή.

Όχι λόγω γαλουχίας. Όχι λόγω συγκυριών. Σίγουρα όχι λόγω θρησκείας... Καθαρά Και Αποκλειστικά Λόγω Internet.
    Χρησιμοποιώ αυτό το 'διαόλι' κοντά στα 20 χρόνια και ίσως επειδή ήμουν 'τυχερή' δεν έμπλεξα όσο άλλοι σε ό,τι θέμα αφορούσε την εφηβική μου ηλικία.

Είναι λογικό άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτό το μέσο επιφανειακά* να θεωρούν μια προσπάθεια προστασίας παιδιών ως ψευδοπουριτανισμό.

Η γνώμη μου όμως είναι πως, ακόμη και ψευδο-πουριτανισμός να είναι στο βάθος του, πάλι προς κέρδος και όφελος απροστάτευτων ψυχών είναι. Νομίζετε πως το πάω μακριά, το ξέρω. Κάποια στιγμή όμως θα τύχει να διαβάσετε ή ακούσετε και εσείς μέρος αυτών που έχω τύχει να συναντήσω και ίσως με θυμηθείτε.

Προσέχω ιδιαίτερα όταν αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να με διαβάζουν έφηβοι. Υπάρχουν άπειροι τρόποι να στοχοποιηθεί ένα παιδί. Δε θα ήθελα να συμβάλω στο "άπειροι+1"...

Ο κίνδυνος είναι σαν τον αέρα. Επειδή δεν τον βλέπεις, δε σημαίνει πως δεν υπάρχει...

Λένα,
    υποψήφια για Black Hole

*Επιφανειακά == Δεν έτυχε να συναντήσουν την άσχημη όψη του internet

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    ναι taurine, είχες ξεκινήσει και μια συζήτηση παλαιότερα Απορία για ωροσκόπια διασήμων

Ο χάρτης του de Sade υπάρχει και στην αστρολογική βάση δεδομένων, σύντομα θα μπει και του Masoch

Marquis de Sade - Horoscope and natal charts of celebrities. Famous people database

Να σου ζήσει η κορούλα σου

Ευχαριστω πολύ!
    Τελικα καλά το θυμόμουν!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

h selhnh stous ix8eis einai sigoura periergh. opws epishs kai kakes opseis afrodiths ploutwna isws k poseidwna. also, take a look at your lilith!

Οι διαστροφές δεν είναι ένα πράγμα που μπορούμε να αποδώσουμε σ' ένα πλανήτη και τις όψεις του. Υπάρχουν πολλών ειδών διαστροφές: σαδομαζοχισμός, φετιχισμός, παιδεραστία, επιδειξιομανία, ηδονοβλεψία κ.λπ. Κάθε είδος διαστροφής φαίνεται από διαφορετικά αστρολογικά στοιχεία.

Οι φαντασιώσεις, στην ψυχολογία, θεωρούνται εντελώς φυσιολογικές, αποτελούν κατά κάποιο τρόπο την "κινητήρια δύναμη" στην ερωτική μας ζωή και σχετίζονται με το τι μας αρέσει στον έρωτα. Πιστεύω ότι οι φαντασιώσεις αυτές σχετίζονται με τον Άρη, δηλαδή ανάλογα με την κατάσταση του Άρη μας είναι και το είδος των φαντασιώσεων μας και το τι μας ελκύει ερωτικά.

Υπάρχουν όμως και φαντασιώσεις που αφορούν διαστροφές. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν κάνουν πράξη τις διαστροφές τους αλλά τις βιώνουν στις φαντασιώσεις τους. Ανάλογα με το είδος της διαστροφής που περιλαμβάνουν αυτές οι φαντασιώσεις είναι και τα αστρολογικά στοιχεία που τις υποδηλώνουν.

Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κάτια

Κοραλλία συμφωνώ μαζί σου απόλυτα και μάλιστα το διατύπωσες ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου. Νομίζω κι εγώ ότι το είδος των φαντασιώσεων που περιέχουν διαστροφές περιγράφεται από σχετικές όψεις και είναι αυτό που μπορούμε να ανιχνεύσουμε αστρολογικά.
    Κάποτε πίστευα κι εγώ πως οι όψεις αυτές σχετίζονται με τον Άρη. Τώρα πια δεν είμαι απόλυτα σίγουρη. Για παράδειγμα, οι φαντασιώσεις που περιέχουν μαζοχιστικές διαστροφές, βασίζονται σε κάποια ενοχή που πολλές φορές συνδέονται με την ενοχή του υποκειμένου για την σεξουαλικότητά του. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να βρούμε ένα δυνατό και καλοβαλμένο Άρη, ενώ η γενεσιουργός αιτία να βρίσκεται σε κάποια όψη της Σελήνης ή του Ήλιου.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Κάτια μου,

δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα αυτό για να έχω πολύ σαφή άποψη. Απ' όσα όμως έχω διαβάσει και καμιά εικοσαριά χάρτες που έχω δει, μπορώ να πω πως δεν έχω δει σεξουαλική διαστροφή στην οποία να μην συμμετέχει κι ο Άρης με κάποιο τρόπο. Το θέμα αυτό όμως δεν είναι και τόσο απλό. Π.χ. υπάρχει και ο ψυχισμός μαζοχισμός που δεν βγαίνει απαραίτητα και ερωτικά.

Στον μαζοχισμό δεν είναι η ενοχή του ατόμου για την σεξουαλικότητά του η κύρια αιτία. Για παράδειγμα, αν μια μητέρα μαλώνει και κτυπά το παιδί της και αμέσως το αγκαλιάζει και το φιλά (δικές της ενοχές που το κτύπησε) μπορεί να κάνει ένα παιδί να συνδυάσει μέσα του την αγάπη με τον πόνο.

Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)