- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 111
Thread: ...Παρθενακια....
-
13-11-2007, 04:26 PM #11
Re: ...Παρθενακια....
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
13-11-2007, 04:49 PM #12
Όλο γκρίνια είστε οι Παρθένοι, το ξέρετε εεεεεεε;;;; :toung:
-
13-11-2007, 05:17 PM #13
:bigsmile: Εγώ πάντως όσο ήμουν μικρή ήμουν πολύ ήσυχη, υπομονοτική, ρομαντική, καλόβολή, ότι μου ελεγαν το έκανα...κοκ...κοκ..
Μεγαλώνοντας εχω παρατηρησει οτι χαλάω!!!:bigsmile:
Η μάλλον διορθώνω τον εαυτό μου σε κάποια πραγματα και γινομαι χειροτερη σε καποια άλλα, και ναι το ομολογω... υπαρχουν φορές που γίνομαι ανυποφορη χωρίς να φταιει κανενας άλλος παρά μόνο η κεφάλα μου!!!:bigsmile::toung:
Δεν ξέρω ίσως φταίει το ότι έχω ζήσει καταστάσεις που εγώ τις βίωσα με άσχημο τρόπο... με αποτέλεσμα να έχω αλλάξει τελείως τρόπο σκέψης και να αμφισβητώ τους πάντες και τα πάντα...:bigsmile:
Αλλά το χειρότερο από όλα τα χαρακτηριστικά παρθένου που έχω είναι η εμμονή μου με την τελειότητα...΄κυρίως στον εαυτό μου... δεν ξέρω αν υπάρχουν κι αλλοι παρθένοι που με νιώθουν αυτή τη στιγμή...αλλά ΄΄εχουν υπάρξει φορές που πραγματικά μισούσα τον εαυτό μου που δεν κατάφερα να είμαι οπως ηθελα,η δεν αντεπεξήλθα οπως θα έπρεπε (στο μυαλό μου παντα..) σε καταστάσεις!
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα!
-
13-11-2007, 05:22 PM #14
Α, ναι! Όσον αφορά την τελειότητα, την ακρίβεια, την λεπτομέρεια, είστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ!!!! Σε σημείο πολλές φορές να σας δουλεύουν οι άλλοι από την πολλή ανάλυση :toung:
-
13-11-2007, 08:14 PM #15
Ντάκσι... καλοί είστε και του λόγου σας...
-
13-11-2007, 08:21 PM #16
Βασικά λένε για μας... αλλά οι τοξότες νομίζω οτι έχουν περισσότερο το ψώνιο οτι είναι τέλειοι!!! (Προβλέπω έναρξη καινουριου πολέμου...)
Το λέω από προσωπική εμπειρία...τον πατέρα μου...
-
13-11-2007, 08:25 PM #17
Αλλα είναι πολυ τελειοι τυποι αλήθεια!!! (Για να μην παρεξηγηθω πάλι!! δεν θα το αντέξω..)
Τους χρειάζεσαι..μέσα στην καθημερινή μιζέρια για να σου φτιάχνουν το κέφι και να σε γεμίζουν με αισιοδοξία
-
13-11-2007, 08:31 PM #18
Εμείς είμαστε κουλ μόνο. Αυτό τα λέει όλα. Αλλά ας μην πλατιάζω για τους κουλάτους του ζωδιακού ... εδώ μιλάμε για παρθενάκια.......
Για πείτε μου... αυτή η ακριβολογία και κυρίως αυτό το ξεψείρισμα (με την καλή έννοια:toung: ) δεν είναι λιγάκι κουραστικόΝ; Ειλικρινά τώρα; Πώς αντέχετε; Και αν δεν αντέχετε, περιμένετε εμείς να σας αντέξουμε;;;
-
13-11-2007, 09:10 PM #19
Ναι, είναι κουραστικό και για εμάς... αλλά αν το έχεις μέσα σου είναι λίγο δύσκολο να το αποβάλλεις..! Βεβαια η συνειδητοποιήση του προβλήματος είναι ένα πρώτο βήμα(εχω κανει μια καλή αρχη λοιπόν )!
Πάντως δε νομίζω οτι είμαστε και τοσο κουραστικοί στους άλλους(τουλαχιστον εγώ είμαι περισσοτερο επιεικης με τους αλλους..), έχουμε τρόπους και δε μας αρέσει να προσβάλλουμε κανένα(ελπίζω να συμφωνούν όλοι με αυτό ), συνεπώς δε νομίζω οτι στους αλλους η κριτική και αυτό το ξεψίρισμα μας είναι τόσο δυσάρεστα. Με τον εαυτό μας είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα νομίζω...
-
13-11-2007, 10:34 PM #20
Παντως απ οτι ειδα καλοι ποιητες δεν ειστε
Καλοι ειστε!!!, εχει τυχει να συμπαθησω καποιους απο τους εκπροσωπους σας...
Τα αρνητικα τωρα: οταν γκρινιαζεται πολυ, η τελειομανια οταν δεν υπαρχει λογος επισης δε μ αρεσει αυτος ο ορθολογισμος με την κακη εννοια που καποιοι απο σας εχουν... Το τελευταιο ειναι το χειροτερο νομιζω.οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.