s
πως εξηγειται? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: πως εξηγειται?

Quote Originally Posted by stabie
    δεν διαφωνω αλλα είναι όλα τόσα τυχαία;
    μου έχει τύχει και εμένα αλλα λιγάκι διαφορετικά...
    ας πουμε πριν δυο-τρια χρόνια ταίριαζα απόλυτα με διδύμους και μόνο τώρα είναι σαν να τους έχω απομακρύνει και να περιτριγυρίζομαι μόνο από πολύ σταθερά ζώδια και να θεωρω πως δεν τους αντέχω τους λίγο πιο αλέγκρους ή πιο ευαίσθητους κτλ χωρίς απαραίτητα να έχω αλλάξει εγώ...
    μήπως όμως πρέπει τελικά προς τα εκεί να το ψάξουμε; δηλαδή ανάλογα με πως αλλάζουμε εμείς καθημερινα ζητάμε και διαφορετικά πράγματα από τους άλλους;;
    :unsure:
    Εξαρτάται, από τις καταστάσεις που περνά το κάθε άτομο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πιστεύω ότι είναι αυτό που αναφέρεις. Και εάν θες να το δούμε και αστρολογικά, σκέψου ένα άτομο στο ζώδιο του Διδύμου με τα περισσότερα χαρακτηρά στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, να διελαύνει ο Κρόνος από το ωροσκόπιο του. Θα αναζητήσει, άτομα σταθερά και είναι λογικό!!!
    Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by Vassilis13
    Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάτι τέτοιο σε κάποιο βιβλίο της Κας Ντάκου ή της Κας Καλογερά. Εξηγούσε εκεί ότι ο ζωδιακός είναι η εξέλιξη του ατόμου. Και έλεγε αυτό που λες, ότι κάθε ζώδιο είχε κάποιες αδυναμίες που πάλευε να τις ξεπεράσει κι όταν τις ξεπερνούσε περνούσε στο επόμενο ζώδιο....

Πάντως για το θέμα του γιατί μας έρχονται μαζεμένοι άνθρωποι του ίδιου ζωδίού υπάρχουν κι άλλες εξηγήσεις. Για παράδειγμα παίζει ρόλο και η προοδευτική Σελήνη. Το προοδευτικό ωροσκόπιο είναι ένα ωροσκόπιο που συντάσσεται με την παραδοχή ότι κάθε μέρα που περνά από τη γέννηση μπορεί σε κάποιο επίπεδο να συμβολίζει όλη τη χρονιά του ατόμου. Έτσι για να δει κανείς πώς θα είναι το άτομο σε 30 χρόνια, βλέπει το ωροσκόπιο του 30 μέρες μετά τη γέννηση. Εκεί η Σελήνη έχει άλλη θέση κάθε φορά. Και δείχνει ακριβώς αυτό που λες, τι εμπειρίες χρειαζόμαστε στη συγκεκριμένη φάση. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο να συναντιόμαστε με ανθρώπους που έχουν πλανήτες στο ζώδιο που βρίσκεται κάθε φορά η προοδευτική Σελήνη μας... Αυτό κρατάει αρκετό καιρό. Κάθε ζώδιο που βρίσκεται η προοδευτική Σελήνη αντιστοιχεί σε δυόμισι χρόνια της ζωής μας.
    Ίσως ήταν στης κας Καλογερά αυτό που έχω και το έχω κυριολεκτικά "ρουφήξει" γιατί της κας Ντάκου δεν κατάφερα να αγοράσω κάποιο ακόμα οπότε δεν το διάβασα σίγουρα εκεί. Αυτό που γράφεις περί Σελήνης δεν το ήξερα, φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία θα το ψάξω στο δικό μου γενέθλιο να δω αν ισχύει γιατί έχω πειστεί ότι οπωσδήποτε δεν είναι τυχαία η επίμονη συνάντηση μας με άλλα (άσχετα πολλές φορές με εμάς ζώδια) σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής μας.
    Το γεγονός ότι η stabie (που είναι αν θυμάμαι καλά Διδυμάκι) επιβεβαιώνει ότι την έχουν "κυκλώσει" οι γήινοι ενώ αισθάνεται και η ίδια την ανάγκη τους ή τη χρησιμότητα τους στη ζωή της τώρα (όπως και εγώ), είναι ένας λόγος παραπάνω να με πείσει ότι δεν είναι τυχαίο.
    Γενικά οι Δίδυμοι αλλά και οι Τοξότες (ίσως περισσότερο αυτοί λόγω του Πλούτωνα που πέρασε από πάνω τους σαν οδοστρωτήρας) από τα γενικά που διαβάζω σ' αυτό το site αλλά και αλλού "χρήζουν άμεσης γείωσης" κατόπιν των τεράστιων αλλαγών που έγιναν τα τελευταία 2-3 χρόνια και μάλλον έρχετε κοντά μας η βοήθεια της γης για να σταθεροποιήσουμε τις αλλαγές αλλά και τις αποφάσεις μας

Όνομα:
    ΕΦΗ

ας ελπίσουμε μόνο να είναι για καλό αυτή η σταθερότητα που μας περικυκλώνει!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)