- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 52
-
20-04-2007, 04:16 PM #11
Re: Ξέρω τι… σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή!
Yπέροχο άρθρο kia. Πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια για την αντικειμενικότητα με την οποία απέδωσες ένα τόσο αμφιλεγόμενο ζήτημα:clapping: :clapping:
-
20-04-2007, 05:42 PM #12
Όντως πολύ εύκολα μπορούμε να θεωρήσουμε όλα αυτά τα γεγονότα ως απλά συμπτώσεις. Νομίζω πως τελικά τείνω λίιιιιιιιγο (:toung: ) περισσότερο προς την άποψη των ψυχολόγων όσον αφορά την ενσυναίσθηση. Τουλάχιστον δηλαδή από προσωπικές καταστάσεις που τυχαίνει να βιώνω κατά καιρούς, είναι επειδή γνωρίζω ας πούμε ποιά ώρα συνήθως μου τηλεφωνάει κάποιο άτομο. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές πριν χτυπήσει το τηλέφωνο λέω κατευθείαν "είναι ο τάδε..." απλά γιατί έχω πλέον μάθει και συνηθίσει να με καλεί την συγκεκριμένη ώρα το συγκεκριμένο άτομο. Επομένως σαφώς και δεν σημαίνει ότι είμαι τηλεπαθητική :nuts:
Όντως μπορεί να φαίνεται αστείο... και περίεργο ταυτόχρονα. Και σε αυτό το σημείο θα γυρίσω πάλι σε αυτό που είπα για το ανεξερεύνητο του ανθρώπινου εγκεφάλου και σε αυτό που λέει η kiaRRa. Έχουμε μέλλον μέχρι να ανακαλύψουμε όλες τις λειτουργίες μας. Δεν ξέρω αν έχεις δει κάποια διαφήμιση, κάποιο έργο (μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή) όπου είναι δυο άτομα όπου το ένα σκέφτεται και λέει από μέσα του "ευτυχώς τουλάχιστον δεν μπορεί να ακούσει αυτά που σκέφτομαι" και απαντά το άλλο άτομο επίσης από μέσα του "νομίζεις"!!!!! Μπορεί απλά να είναι μια ανοησία... εγώ θεωρώ ότι η αναφορά για το τρίτο αυτί μπορεί να πρωτοξεκίνησε γιατί όντως μπορεί να δόθηκε κάποιο κίνητρο για να πουν ότι υπάρχει και αυτή η μορφή τηλεπάθειας. :nuts:
Αν αρχίσουμε να μιλάμε για μέντιουμ και λοιπά κληρονομικά χαρίσματα μπορεί να ξεφύγουμε και να πάμε σε άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν μέντιουμ και μέντιουμ..... Δεν αμφισβητώ ούτε εγώ την ικανότητα που μπορεί να έχουν κάποιοι. Νομίζω πως υπάρχουν κάποια άτομα που απλά έχουν περισσότερο ανεπτυγμένες αισθήσεις από κάποιους άλλους. Και αν δε με απατά η μνήμη μου, τα άτομα αυτά που έχουν τη λεγόμενη 6η αίσθηση είναι αυτά που έχουν νοημοσύνη άνω του 160 (Μεγαλοφυείς).
-
20-04-2007, 06:36 PM #13
To αρθρο ηταν απλα τελειο και συμφωνω απιστευτα με την παρακατω αξιοσημειωτη παρατηρηση...“ένα παγόβουνο που το 10% της ύπαρξής του βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας (συνειδητό) και το 90% βρίσκεται βυθισμένο μέσα στο νερό (ασυνείδητο)”.Ο Αινσταιν ηταν απλα πιο εξυπνος επειδη ειχε 12-13% συνειδητο...φανταστειτε αν αυτο το 2% κανει αυτην την τεραστια διαφορα γαι τι ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ αν ειχαμε το 50% συνειδητο . . .Και κατι ακομη εχω διαβασει οτι οι αρχαιοι Ελληνες πιστευαν οτι παλαι ημασταν κατι σαν μικροι θεοι επειδη ειχαμε επαφη με το 100% του ασυνειδητου επειτα για καποιο λογο περιοριστηκαμε.Δεν ξερω κατα ποσο ομως ισχυει αυτο το τελευταιο και ποση σχεση εχει με το αρθρο...συγχαρητηρια . . .ηταν πολυ ωραιο!
-
22-04-2007, 02:44 PM #14
Ωραιο αρθρο και με ενδιαφερον θεμα
Αμεσως μου τραβηξε την προσοχη
-
23-04-2007, 12:12 AM #15
Ευχαριστώ παιδιά! Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση σε τέτοια θέματα.
Καλό πάντα είναι να παρουσιάζονται όλες οι απόψεις πάνω σε ένα θέμα, είτε μας βρίσκουν σύμφωνους είτε όχι, διαφορετικά το θέμα δεν θα καλυπτόταν ολοπλεύρως! Από κει και πέρα, οι αντιρρήσεις βοηθούν στην έναρξη διαλόγου και έκφρασης απόψεων με αρκετό ενδιαφέρον. :bigsmile:
Πραγματικά και μόνο που το διαβάζω αυτό παρόλο που εξάπτει την φαντασία, θα πω ότι με τρομάζει :nuts:
Δεν το χω διαβάσει αλλά ούτε και ακούσει αυτό που αναφέρεις. Επομένως δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Αλλά βάση αυτού, αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το γεγονός ότι αποκαλούμε τους αρχαίους ημών προγόνους "σοφούς". Ίσως αυτό κάπως να συνδέεται με αυτό που λες και συ.
Πάντως εάν θυμηθείς την πηγή σου θα ήταν ενδιαφέρον να μας το γράψεις. :bigsmile:
-
23-04-2007, 12:19 AM #16
-
24-04-2007, 11:08 AM #17
Kiarra το άρθρο σου είναι αλήθεια ενδιαφέρων και καλογραμμένο.
Από προσωπική μου εμπειρία διαπιστώνω τα εξής:
-Σαν άτομο είμαι δεκτικό, λαμβάνω δονήσεις από τα άτομα που σκέφτομαι και αγαπώ
-Πολλές φορές αυτές τις λήψεις τις χαρακτηρίζω σαν συμπτώσεις
-Πολλές φορές αισθάνομαι ότι δεν πρόκειται περί συμπτώσεων.
Δεν είμαι σίγουρη εάν αυτό συμβαίνει μόνο με άτομα τα οποία γνωρίζω πολύ καλά.
Τα τελευταία χρόνια μία τέτοια επικοινωνία έχω με άτομο το οποίο βρίσκεται μακρυά μου και με το οποίο δεν γνωριζόμαστε τόσο καλά ώστε να μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάτι τέτοιο προέρχεται από την γνώση της προσωπικότητάς του.
Τον γνωρίζω από παιδί, ήταν ο πρώτος μου έρωτας.Κεραυνοβόλος για την ακρίβεια.Από τότε ερωτεύτηκα αρκετές φορές αλλά ποτέ με την πρώτη ματιά.Στην διάρκεια των χρόνων που πέρασαν (και είναι αρκετά 25 χρόνια) πάντα ανάμεσά μας υπήρχε μία οικειότητα, μία επαφή που δεν μπορώ να χαρακτηρίσω.Ίσως χαρακτηριστώ ρομαντική αλλά τελικά αυτή ήταν η πνευματική , ψυχική και ερωτική επικοινωνία που ταίριαζε σε εμένα. Η σχέση μας σήμερα είναι εξελιγμένη. Όταν είμαστε μαζί μπορούμε να επικοινωνούμε, να μιλάμε μόνο και με τα μάτια. Διαισθάνομαι τόσο τα θετικά συναισθήματά του όσο και τα αρνητικά και το ίδιο συμβαίνει και με εκείνον.Ανταλλάσουμε απόψεις και πολλές φορές γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι πρόκειται να πει ο άλλος.
Είναι βοηθητικό το ότι γνωρίζουμε κατά βάθος ο ένας τον άλλον, αλλά πολλές φορές αυτό δεν δικαιολογεί το ότι διαβάζει ο ένας τον άλλον όταν είμαστε μακρυά.
Είναι ο έρωτας αυτός που ευθύνεται?
Δεν είμαι σίγουρη...
Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι πως τέτοια επικοινωνία δεν την είχα ποτέ στην ζωή μου και αισθάνομαι πολύ τυχερή που την απέκτησα έστω και με μία καθυστέρηση.
Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε την έκτη αίσθηση κάπου θαμένη μέσα μας, κάποιοι ποιό βαθιά..
Φιλικά
Κατερίνα
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ
-
24-04-2007, 11:57 AM #18
kmakri να κάνω μια τόση δα διόρθωση;
Το κείμενο δεν είναι δικό μου αλλά της kia.:embarrest
Συμφωνώ όμως ότι είναι εξαιρετικό --και το ξαναλέω...
-
24-04-2007, 03:42 PM #19
-
25-04-2007, 10:03 AM #20
kia οφείλω μία συγνώμη.....
Κατερίνα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.