s
Σεισμός ....(και καταποντισμός) - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 50

Re: Σεισμός ....(και καταποντισμός)

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Έχουμε δύο νεκρους και πάρα πολλούς τραυματίες. Για να δούμε....:unsure:
    Δυστυχώς απ' ότι λέει και η Κiarra έχουμε 2 θύματα και άκουσα ότι οι τραυματίες από 87 που υπολογίζονταν τώρα ξεπερνούν τους 120.. Τι να πω.. Να μην υπάρξουν άλλοι τουλάχιστο... Τέτοιο σεισμό δεν έχει ξαναδεί η Πάτρα πάντως , νόμισα ειλικρινά ότι θα πέσει το σπίτι να με πλακώσει, χωρίς υπερβολή πρώτη φορά έχω φοβηθεί τόσο με σεισμό..
    I was twelve years old the first time I walked on water...

Και εγώ GENY μου δεν το εχω ξαναζήσει αυτό! Πρώτη φορά με τάραξε σεισμός. Κρατούσα πράγματα γύρω μου μην πέσει τίποτα πάνω μου. Μόλις σταμάτησε κατέβηκα και βρήκα όλη τη γειτονιά στο δρόμο....

κορίτσια καλό κουράγιο, τι να πω; είναι μεγάλο το σοκ του σεισμού... αν μη τι άλλο εύχομαι γρήγορα η ζωή να ξαναβρεί τους ρυθμούς της... είναι πολύ λυπηρό όταν χάνονται έτσι ζωές, περιουσίες, τραυματίζονται άνθρωποι... :-(

Πόσο μάλλον όταν εχεις και εσύ υποστεί ζημιές και κανείς από τους υπευθύνους δεν νοιάζεται και δεν έρχεται....:weird:

αχ αυτοί οι "υπεύθυνοι"...

kiaRRa
    ελπίζω οι ζημιές να μην είναι μεγάλες..

Μιλάμε για 2 νομούς σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Εκκενώθηκε νοσοκομείο στην Πάτρα και δεν ξέρω κανέναν που να έχει σπίτι εκτός της πόλης και να την έβγαλε αλώβητο.
    Δυστυχώς ...

Και εγώ GENY μου δεν το εχω ξαναζήσει αυτό! Πρώτη φορά με τάραξε σεισμός. Κρατούσα πράγματα γύρω μου μην πέσει τίποτα πάνω μου. Μόλις σταμάτησε κατέβηκα και βρήκα όλη τη γειτονιά στο δρόμο....
    Και εγώ τα ίδια..Να πέφτουν ποτήρια, να λέω τώρα θα σταματήσει δε μπορεί και να γίνεται πιο δυνατός... ένιωθα ότι θα φύγουν οι τοίχοι , πραγματικά τέτοια ταραχή δεν είχα ξανανιώσει, συνήθως είμαι πολύ ψύχραιμη... Και εν τω μεταξύ οι μετασεισμοί καλά κρατούν.....

Ευτυχώς είμαστε καλά, καλό κουράγιο εύχομαι...
    I was twelve years old the first time I walked on water...

Quote Originally Posted by GEN Y View Post
    Και εγώ τα ίδια..Να πέφτουν ποτήρια, να λέω τώρα θα σταματήσει δε μπορεί και να γίνεται πιο δυνατός... ένιωθα ότι θα φύγουν οι τοίχοι , πραγματικά τέτοια ταραχή δεν είχα ξανανιώσει, συνήθως είμαι πολύ ψύχραιμη... Και εν τω μεταξύ οι μετασεισμοί καλά κρατούν.....

Ευτυχώς είμαστε καλά, καλό κουράγιο εύχομαι...
    Όντως ακόμα κουνιόμαστε ανά τέταρτο περίπου. Εγώ πηγα να σηκωθώ να φύγω αλλά δεν μπορούσα να σταθώ και ξανάκατσα, αγκαλιά με την οθόνη μου και το ποτήρι με τον καφέ μου!

Δεν θα μας αφησει να κοιμηθούμε απόψε. Και κάνω αναμετάδοση ειδησεων σε πέντε άτομα που ρωτούν τι θα γίνει αύριο με σχολές!

Υπομονή μας εύχομαι

Όνομα:
    Δεσποινα

Μιλάμε για 2 νομούς σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Εκκενώθηκε νοσοκομείο στην Πάτρα και δεν ξέρω κανέναν που να έχει σπίτι εκτός της πόλης και να την έβγαλε αλώβητο.
    Δυστυχώς ...
    Κουραγιο κοπελα μου σε εσενα και σε ολους εκει στις δυσκολες στιγμες που περνατε ΚΟΥΡΑΓΙΟ...
    με ετιμηση και σεβασμο ΔεσποιναΚουκι

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by GEN Y View Post
    Δυστυχώς απ' ότι λέει και η Κiarra έχουμε 2 θύματα και άκουσα ότι οι τραυματίες από 87 που υπολογίζονταν τώρα ξεπερνούν τους 120.. Τι να πω.. Να μην υπάρξουν άλλοι τουλάχιστο... Τέτοιο σεισμό δεν έχει ξαναδεί η Πάτρα πάντως , νόμισα ειλικρινά ότι θα πέσει το σπίτι να με πλακώσει, χωρίς υπερβολή πρώτη φορά έχω φοβηθεί τόσο με σεισμό..
    Υπομονη και κουραγιο σε ολους σας εκει Πατρα ,Πυργο ,εχετε την αγαπη μας και την σκεψη μας να σας συντροφευει ..
    φιλικα Δεσποινα Κουκι

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)