- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 50
Thread: Σεισμός ....(και καταποντισμός)
-
09-06-2008, 01:11 AM #11
Re: Σεισμός ....(και καταποντισμός)
Δυστυχώς απ' ότι λέει και η Κiarra έχουμε 2 θύματα και άκουσα ότι οι τραυματίες από 87 που υπολογίζονταν τώρα ξεπερνούν τους 120.. Τι να πω.. Να μην υπάρξουν άλλοι τουλάχιστο... Τέτοιο σεισμό δεν έχει ξαναδεί η Πάτρα πάντως , νόμισα ειλικρινά ότι θα πέσει το σπίτι να με πλακώσει, χωρίς υπερβολή πρώτη φορά έχω φοβηθεί τόσο με σεισμό..
I was twelve years old the first time I walked on water...
-
09-06-2008, 01:17 AM #12
Και εγώ GENY μου δεν το εχω ξαναζήσει αυτό! Πρώτη φορά με τάραξε σεισμός. Κρατούσα πράγματα γύρω μου μην πέσει τίποτα πάνω μου. Μόλις σταμάτησε κατέβηκα και βρήκα όλη τη γειτονιά στο δρόμο....
-
09-06-2008, 01:48 AM #13
κορίτσια καλό κουράγιο, τι να πω; είναι μεγάλο το σοκ του σεισμού... αν μη τι άλλο εύχομαι γρήγορα η ζωή να ξαναβρεί τους ρυθμούς της... είναι πολύ λυπηρό όταν χάνονται έτσι ζωές, περιουσίες, τραυματίζονται άνθρωποι... :-(
-
09-06-2008, 01:52 AM #14
Πόσο μάλλον όταν εχεις και εσύ υποστεί ζημιές και κανείς από τους υπευθύνους δεν νοιάζεται και δεν έρχεται....:weird:
-
09-06-2008, 02:02 AM #15
αχ αυτοί οι "υπεύθυνοι"...
kiaRRa
ελπίζω οι ζημιές να μην είναι μεγάλες..
-
09-06-2008, 02:09 AM #16
Μιλάμε για 2 νομούς σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Εκκενώθηκε νοσοκομείο στην Πάτρα και δεν ξέρω κανέναν που να έχει σπίτι εκτός της πόλης και να την έβγαλε αλώβητο.
Δυστυχώς ...
-
09-06-2008, 02:13 AM #17
Και εγώ τα ίδια..Να πέφτουν ποτήρια, να λέω τώρα θα σταματήσει δε μπορεί και να γίνεται πιο δυνατός... ένιωθα ότι θα φύγουν οι τοίχοι , πραγματικά τέτοια ταραχή δεν είχα ξανανιώσει, συνήθως είμαι πολύ ψύχραιμη... Και εν τω μεταξύ οι μετασεισμοί καλά κρατούν.....
Ευτυχώς είμαστε καλά, καλό κουράγιο εύχομαι...I was twelve years old the first time I walked on water...
-
09-06-2008, 02:17 AM #18
Όντως ακόμα κουνιόμαστε ανά τέταρτο περίπου. Εγώ πηγα να σηκωθώ να φύγω αλλά δεν μπορούσα να σταθώ και ξανάκατσα, αγκαλιά με την οθόνη μου και το ποτήρι με τον καφέ μου!
Δεν θα μας αφησει να κοιμηθούμε απόψε. Και κάνω αναμετάδοση ειδησεων σε πέντε άτομα που ρωτούν τι θα γίνει αύριο με σχολές!
Υπομονή μας εύχομαι
-
09-06-2008, 02:25 AM #19
-
09-06-2008, 02:30 AM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.