- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
-
31-03-2011, 05:06 PM #11
Re: Ταύρος - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου
Σηκώνοντας το γάντι από το πατωμα (κοινώς ψαρώνοντας φυσικά, έτοιμη για μάχη με Αρη σε Κριό), έτσι για την τιμή των όπλων, λέω να σχολιάσω τα γραφόμενα.
Ένας Ταύρος είναι απίθανο να είναι ψυχρός, δεδομενου πως δεν του το επιτρέπει η Αφροδίτη.
Ίσως αν απογοητεύσεις έναν Τάυρο, τότε θα χαμηλώσει τους τόνους όχι επειδή είναι πολύ ψυχρός, αλλά επειδή είναι αρκετά εχέφρων ώστε να αποφύγει την αντιπαράθεση (άσχημο να δεις Ταύρο εξαγριωμένο).
Όσο για την τσιγγουνιά, με ακμη 2ου στον Υδροχόο, δεν γνωρίζω τί σημαίνει.:blink:
Προφανώς, θα πρέπει να ψάξεις να βρείς αν υπάρχουν στοιχεία αιγόκερω, καρκίνου και παρθένου σε ακμές 2ου, ή σελήνες κλπ.
Η αφροδίσια φύση του ζωδίου, δεν ευνοεί τη στέρηση και την τσιγγουνιά-συναισθηματική και υλική- αντιθέτως είναι πρόθυμη να κακομάθει σε χρήματα και αισθήματα τόσο τον εαυτό της, όσο και τους άλλους.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
08-06-2011, 05:53 PM #12
ετσι οπως το παμε βρε παιδια, δεν μασ ανεχεται κανενα αλλο ζωδιο??? απο τα υπολοιπα 11, δεν ταιριαζουμε με κανενα πια.... ελεος.....!!!! εγω ταυρινα με καρκινακι ειμαι, το καημενο, και πιστευα οτι καπως εξισορροπουσα τις αντιτιθεμενες εσωτερικες μου δυναμεις!!!
-
09-06-2011, 12:38 AM #13
...Όταν είναι κανείς μέσα στα σκατά μέχρι το λαιμό, δεν του μένει τίποτε άλλο παρά να τραγουδήσει...Σάμιουελ Μπέκετ
-
09-06-2011, 10:44 AM #14
ξεχάσαμε να πούμε ότι οι άντρες Ταύροι είναι και πολύ ζηλιάρηδες !!
-
19-06-2011, 05:05 PM #15
Το διάβασα με πολύ ενδιαφέρον επειδή είμαι ταύρος σε αναζήτηση της ερωτικής του πλευράς! Πολύ καλό άρθρο, μου επιβεβαίωσε ότι είμαστε πολύ παράξενες στα γούστα μας εμείς οι ταυρίνες και πολύ απαιτητικές ακόμα και με αυτούς που ταιριάζουμε κατά γενική ομολογία...
Και μια γρήγορη ερώτηση: διαβάζω ότι με τους ζυγούς πότε ταιριάζουμε απίστευτα και γινόμαστε αχώριστοι και πότε είμαστε τόσο άσχημα μαζί που ούτε να το προσπαθήσουμε δεν αξίζει! :unsure: τελικά τι ισχύει;δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη!
-
13-07-2011, 12:58 AM #16
Τον σχολιασμό της συναστρίας Ταύρου-Ζυγού τον βρίσκω λίγο εκτός πραγματικότητας. Ο Ταύρος είναι γήινο ζώδιο, πρακτικό και συναισθηματικό, ενώ ο Ζυγός, ως ζώδιο του αέρα, αντιπροσωπεύει περισσότερο την θεωρητική σκέψη, την λογική. Ναι, και στα δύο ζώδια αρέσει το ωραίο, αλλά αρκεί αυτό για να χτιστεί η σχέση που περιγράφεται; Ειδικά όταν, ενώ το ένα άτομο βράζει στο συναίσθημα, το άλλο είναι αποστασιοποιημένο;...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.