- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 63
Thread: Kαρμική σχέση
-
04-08-2005, 06:21 PM #11
Re: Kαρμική σχέση
Κι επειδή δέκα παραδείγματα είναι καλύτερα από δέκα κείμενα...αν μπορείς φίλε Χρήστο να μας κάνεις μερικά παραδείγματα για
1. καρμικά γεγονότα που συνήθως συμβαίνουν σε άτομα, ή που μπορεί να συμβούν
2. καρμικές αισθηματικές σχέσεις ή μη , ανθρώπων.
φιλικά ΑντωνίαΑυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
04-08-2005, 09:20 PM #12
Αγαπητέ Χρήστο,
Πιστεύω πως παρανόησες τα γραφόμενά μου περί κάρμα. Εγραψα το εξής :
Πιστεύω πως σύγχρονες οι light ερμηνείες προσαρμόζονται περισσότερο στα επιστημονικά δεδομένα και ιδιαιτέρως σε εκείνα της ψυχολογίας, που επιτρέψτε μου να πω, ως επιστήμη του τέλους του 19ου αιώνα, ήταν άγνωστη στην Ινδική κουλτούρα. Επειδή όλα αλλάζουν, η εμμονή στις κλασσικές ή στενές ερμηνείες της Αστρολογίας, δεν πιστεύω πως συμβάλλει θετικά. Σίγουρα υπάρχουν ορισμένα αξιώματα ως βάση της μελέτης, αλλά και ο Αϊνστάϊν αναθεώρησε και βελτίωσε τις θεωρίες του κλασσικού Νεύτωνα, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξέτασης των φυσικών φαινομένων.
Επειδή ίσως να μην εκφράστηκα σωστά, εξηγώ πως το παραπάνω βασίστηκε στην δική σας άποψη, τουλάχιστον εγώ έτσι την κατάλαβα, και την παραθέτω:
Βέβαια η σύγχρονη New age κοινωνία αυτά τα έχει εξευμενίσει και τους έχει δώσει μία πιο Light ερμηνεία αλλά η βάση δεν μπορεί να μας ξεγελάσει γιατί είναι ξεκάθαρη αν και πόλλα μοντέρνα βιβλία έχουν αλλοιώσει το πραγματικό μήνυμα και αυτό γιατί προσπαθούν να ξορκίσουν τους δαίμονες που οι ίδιοι πιστεύουν, προσπαθόντας να διατηρήσουν την Ελπίδα στον εαυτό τους και τους άλλους.
Tι κατάλαβα; Και διορθώστε με...
Light ερμηνεία - Αλλοίωση πραγματικού μηνύματος - Εξευμενισμός δαιμόνων-Διατήρηση Ελπίδας = η ερμηνεία πως το κάρμα, εμπεριέχει ΚΑΙ ανταμοιβή εκτός από τιμωρία.
Συνεπώς, θεωρώ ως light ερμηνείες τις σύγχρονες αστρολογικές, που εκείνες προσαρμόζονται στα επιστημονικά δεδομένα και όχι το αντίστροφο, π.χ οτι η ψυχολογία βασίζεται στην αστρολογία. Ενδεχομένως, να συγκλίνουν σε ορισμένα σημεία. Ως επιστημονικά δεδομένα, θεωρώ τα συμπεράσματα των σύγχρονων επιστημών και όχι την επιστημονική αστρολογία. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος, αλλά προσωπική μου άποψη είναι πως, η Αστρολογία πρέπει να συγκλίνει προς την Επιστήμη. Η Επιστήμη (γενικώς) βασίζεται στον ορθολογικό εμπειρισμό, δηλαδή στην απόδειξη μέσα από την χρήση της λογικής και η οποιαδήποτε αμφισβήτηση προκύπτει πάλι μέσα από την ίδια μέθοδο. Αν η Αστρολογία θέλει να χρησιμοποιεί τον όρο Επιστημονική, πιστεύω πως πρέπει να ακολουθεί την επιστημονική μεθοδολογία.
Και μια και μου τέθηκε πρόσφατα ένα παράδειγμα, ποια είναι η εξήγηση της καρμικής αστρολογίας για το γεγονός του θανάτου ενός μικρού παιδιού, αν βασιστούμε στο αξίωμα πως κάρμα = προηγούμενο αμάρτημα = τιμωρία στο παρόν.
Για το μέλος ΦΟΙΒΗ, που πολύ ωραία έθεσε τις απόψεις της περί αρχαίων αμαθών με τις οποίες συμφωνώ, για να μην ξεφύγουμε από τα πλαίσια του άρθρου, προτείνω να ανοίξουμε ένα νέο θέμα, όπου θα αναπτυχθούμε σχετικά, γιατί ήδη έχουν γραφτεί τα πρώτα "διαμάντια".
Επίσης θα διαφωνήσω πως όλοι οι αρχαίοι δέχονταν το γεωκεντρικό σύστημα του Πτολεμαίου!
Ο Αρίσταρχος ο Σάμιος, (310 πχ) εξαίρετος μαθηματικός και αστρονόμος, που έζησε κυρίως στην Αλεξάνδρεια, είναι από τους λίγους που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις θρησκευτικές ερμηνείες για το σύμπαν.
Χίλια οκτακόσια χρόνια πριν τον Κοπέρνικο, ισχυρίστηκε οτι ο Ηλιος, με διάμετρο 7πλάσια της Γης και όγκο 100πλάσιο, δεν κινείται, αποτελεί το κέντρο του σύμπαντος και συνεπώς η Γη περιστρέφεται γύρω από το Λύχνο του Κόσμου και από τον εαυτό της. Επίσης πως το Σύμπαν είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι πιστεύεται.
Στην εποχή του ήδη είχαν διατυπωθεί θεωρίες πως ο Ηλιος διαθέτει δορυφόρους, αλλά χωρίς μνεία της Γης. Το μεγαλύτερο μέρος του έργου του δεν σώθηκε, η πληροφορία όμως καταγράφτηκε από τον Αρχιμήδη. Ο Πλούταρχος αναφέρει πως για τις θεωρίες του αυτές ο Αρίσταρχος κατηγορήθηκε για βλασφημία. Οι Αραβες αστρονόμοι παρέβλεψαν τη θεωρία του και υιοθέτησαν την γεωκεντρική του Πτολεμαίου.
Ο Κοπέρνικος γνώριζε πολύ καλά τη θεωρία του Αρίσταρχου και τις ανέφερε στο βιβλίο του De Revolutionibus Caelestibus, αργότερα όμως τις παρέλειψε, κρατώντας τη δόξα για την ανακάλυψη.
Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι τα αστρονομικά του θεωρήματα βασίζονταν σε αξιώματα ευκλείδιου τύπου. Της θεωρίας του ηλιοκεντρικού συστήματος προηγήθηκε μια αξιόπιστη μέθοδος υπολογισμού της απόστασης Ηλιου-Σελήνης από τη Γη.
Φιλικά
ΦυλλένιαBιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
04-08-2005, 10:49 PM #13
Κατ΄αρχην καλοι μου φιλοι νομιζω πως πρεπει να βαλουμε τα πραγματα σε μια θεση.Θα ηθελα να μου συγχωρεσετε κατ΄αρχην ισως το υφος που θα χρησιμοιποιησω και πρωτου βγαλετε βιαστικα συμπερασματα καλο θα ειναι να διαβασετε τα γραφομενα μου 2-3 φορες μιας και εχουμε και Ερμη αναδρομο!!! Μπαινω κατ΄αρχην στη διαδικασια να απαντησω μιας και βλεπω μια εμμονη ή απεχθεια θα ελεγα προς το αρχαιο ελληνικο πνευμα.
Οι ελληνες ειχαν πει τα παντα σε διαχυτους λογους και αυτο ειναι αναμφισβητητο. Απλα πριν γραψουμε κατι (διοτι Verba volant scripta manent )δηλαδη τα λογια πετουν τα γραπτα μενουν , θα πρεπει να γνωριζουμε οτι πιθανως εκτιθεμεθα ανεπανορθωτα . Απλα εχω να πω μιας και αναφερθηκαμε στους αρχαιους Ελληνες πως η Δημοκρατια που θεσπιστηκε απο τον Σολωνα και τον Κλεισθενη και κρατησε υπο εκεινη την μορφη περι τα 60 ετη δεν καταφερε κανεις συγχρονος και κατα καποιον τροπο τινά πολιτισμενος λαος να τον κρατησει. Οι τεχνες , ο πολιτισμος , η ιατρικη , η αρχιτεκτονικη αλλα και τοσες αλλες επιστημες ξεκινησαν και μεγαλουργησαν απο τους αρχαιους Ελληνες σε μια περιοδο που οι αλλοι λαοι ηταν στα σπηλαιο μιλωντας με ουγκα - ουγκα και κραυγες. Οσον αφορα την ιατρικη , μιας και το παραδειγμα περι ασθενειων ειναι τουλαχιστον αποτυχημενο μιας και οι Ελληνες ειχαν κανει εγχειρηση εγκεφαλου , ενω υπαρχει και εγχειριδιο πως καυτηριαζουν τον καρκινο του μαστου ( κατι που ακομα και σημερα ισχυει). Ειμαι υποχρεωμενος εκ των πραγματων να κανω και την ενσταση μου περι ατομικων δικαιωματων των γυναικων μιας και οι γυναικες ειχαν δικαιωματα ,και απο την αλλη για ποιες ατομικες ελευθεριες μιλαμε τωρα οταν σε παρακολουθουν με καμερες και δορυφορους ??? Ολοι οι μεγαλοι φιλοσοφοι ( ρουσω, βολταιρος , νιτσε, χαιντικερ) πατησαν πανω στους λογους των αρχαιων ελληνων και ιδιως του Σωκρατη. Επισης αυτο που ειπωθηκε περι οριου ηλικιας ειναι τουλαχιστον αυτο ειναι θεμα εξελιξης του ανθρωπινου ειδους και οχι θεμα επιστημονικης ανεπαρκειας των Ελληνων. Τωρα οσον αφορα την καρμικοτητα και την μετεμψυχωση θα χρησιμοποιησω δυο ρησεις δυο μεγαλων Ελληνων
"Η ΨΥΧΗ του Ανθρώπου είναι ΑΘΑΝΑΤΗ και συμβαίνει άλλοτε μέν να τελειώνει, πράγμα που ως γνωστόν οι άνθρωποι ονομάζουν ΘΑΝΑΤΟ, άλλοτε να ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, αλλά ΠΟΤΕ όμως δεν χάνεται"
Σωκράτης
και Ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή, ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός, κάθε στιγμή πεθαίνουμε. Γι' αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος. ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Οι αρχαιοι Ελληνες εδωσαν πνευμα & τα φωτα στην ανθρωποτητα. Α, και παρεπιπτωντος ο πρωτος που μιλησε για την θεωρεια της σχετικοτητας ηταν ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ. ( Υπαρχει διαθεσιμο το κειμενο σε οσους επιθυμουν).Οσον αφορα και για την ιστορια οι Ελληνες 3 φορες αλλαξαν το ρου της Ιστοριας
Καλο θα ειναι να σεβομαστε καποια πραγματα και καλυτερα αρχαιολατρεια ( που μας προσεφερε και κατι ) παρα νεολατρεια. Γιατι οι Αμερικανοι μπορει να πηγαινουν στον πλανητη Αρη , αλλα εστειλαν και τοσο κοσμο (στο ονομα της Ειρηνης παντα ) στον Κατω Κοσμο τον ΑΔΗ!!!Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου
-
04-08-2005, 11:48 PM #14
Aπόλυτα σύμφωνη με βρίσκουν τα όσα πολύ σωστά παρέθεσε η αγαπητή Φιλλένια καθώς και οι σοφές κατ΄εμέ θέσεις του αγαπητού Άκη και ιδιαιτέρως το τελευταίο σχόλιο:
Καλο θα ειναι να σεβομαστε καποια πραγματα και καλυτερα αρχαιολατρεια ( που μας προσεφερε και κατι ) παρα νεολατρεια. Γιατι οι Αμερικανοι μπορει να πηγαινουν στον πλανητη Αρη , αλλα εστειλαν και τοσο κοσμο (στο ονομα της Ειρηνης παντα ) στον Κατω Κοσμο τον ΑΔΗ!!!
Μετα τιμής
sonia64Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
05-08-2005, 01:20 AM #15
Παρακαλώ μείνετε μέσα στο θέμα σας και μην πολιτικοποιείτε συζητήσεις. Καλό για όλους θα είναι να αποφεύγουμε μηδενισμούς λαών και γενικότερα κουλτούρας έστω κι αν διαφωνούμε με κάποιους ηγέτες.
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
05-08-2005, 03:53 AM #16
Τελικά vickynaf2004 απάντηση στο ερώτημά σας πήρατε; Αν ναι, σας παρακαλώ να μου την πείτε κι εμένα. Ωραία είναι η γνώση, ακόμη ωραιότερο να προβάλλεται αλλά εγώ ο αδαής θα προτιμούσα όχι μια απολαυστική φιλολογία που σε πολλά σημεία έγινε και παρά επειδικτικά αλλά πιο μεστές και ζουμερές απαντήσεις. Αναρωτιέμαι αν η μεταμοντέρνα αστρολογία τελικά δυσκολεύεται να απαγκριστρωθεί από την ελλειπή μεταφορά γνώσεως του παρελθόντος και σίγουρα σε αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη η γενιά των νέων αστρολόγων που γραπτώς πασχίζουν να της δώσουν μια άλλη μορφή, διαφορετική, καλή ή κακή δεν θα το κρίνω στην παρούσα, αλλά τελικά φαίνεται ότι είναι καλά ριζωμένη στο ασυνείδητο η επιρροή των προκατόχων τους.
Για τους αναγνώστες μας, απλά συστήνω μια καλύτερη ανάγνωση όλων των γραφομένων του κυρίου Άρχου. Η φράση κλειδί ότι κάποιοι έχασαν το κέντρο πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως. Η λέξη επίσης "αμαθής" Σωκράτης σαφώς δεν είχε το νόημα που κάποιοι θέλησαν να καταλάβουν. Αναπτύχθηκαν πολλές απόψεις αλλά τελικά στο "κέντρο" έμειναν ελάχιστοι. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και εμένα προσωπικά με βρίσκει απολύτως σύμφωνο."Nothing can stop an idea the time of which has come"
Victor Hugo
-
05-08-2005, 08:58 AM #17
Βookseller,
Xμ....τα ερωτήματα πληθαίνουν!
Μετά την '"μοντέρνα'" υπάρχει και "μεταμοντέρνα" αστρολογία; Kαι προς τα που κινείται η καλή μας ;
Συμπληρωματικά με σας θα πρότεινα, γενικά, να μην αγγίζουμε θέματα που δεν γνωρίζουμε ΚΑΛΑ, ή έστω αν επιμένουμε λόγω ενθουσιασμού, να διαβάζουμε λίγο το θεματάκι που πάμε να σκαλίσουμε. Οχι τίποτε άλλο, αλλά μια και θα επιδείξουμε την όποια γνώση μας, τουλάχιστον να το κάνουμε σωστά. Είπαμε, η ημιμάθεια...
Είναι τόσο βαριά και ασήκωτη η Καρμική, light και full, classic και new age, που να αντέξει η καυμένη και το βάρος των αρχαίων, ημών, προγόνων φιλοσόφων!
Θα συμφωνήσετε πάντως πως υπάρχει μια ...φυγόκεντρη τάση στις απαντήσεις που ζητάμε σε θέματα ειδικής βαρύτητας. Ετσι, οταν μια απάντηση ξεφεύγει από τα συγκεκριμένα πλαίσια, ε τότε τα στραβοπατήματα είναι αναμενόμενα.
ΦιλικάBιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
05-08-2005, 10:17 AM #18
Καλημέρα παιδιά. Έχουμε ξεφύγει τελείως από το θέμα νομίζω. Και εγώ, αλλά πιστεύω και αρκετοί από εδώ μέσα που παρακολουθούν το site, δεν ενδιαφερόμαστε για τα πιστεύω του καθενός. Και για να επανέλθω στο θέμα δεν ξέρω αν ισχύουν ή δεν ισχύουν τελικά τα περί καρμικών σχέσεων αλλά αυτό που ισχύει σίγουρα (και αυτό επειδή το έχω βιώσει) είναι ότι οποιαδήποτε σχέση (φιλική ή αισθηματική) σε πονάει, σε καταθλίβει, σε πιέζει, σε κουράζει, σε βασανίζει πρέπει να τελειώνει και να φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι από τη ζωή σου γιατί σε αποσυντονίζουν, χάνεις τους στόχους σου και το δρόμο σου και τελικά δεν μπορείς να εξελιχθείς σε κανένα επίπεδο. Τέτοιες σχέσεις μας κάνουν να χάνουμε την επαφή. Αν είναι μοιραίες ή όχι δεν ξέρω αλλά εγώ προσωπικά έχω αποφασίσει να μην επιτρέψω ποτέ ξανά σε κανέναν άνθρωπο (φίλη ή σύντροφο) να εμποδίσει το δρόμο μου και να μου δημιουργεί αρνητική ψυχολογία.
Φταίει ότι είμαι Δίδυμοι με ωροσκόπο Τοξότη που σκέφτομαι έτσι; Ή φταίει ότι άρχισα να σκέφτομαι έτσι εδώ και λίγο καιρό δεδομένου ότι ξεκινήσανε τα μαθηματάκια στις σχέσεις και τα ξεκαθαρίσματα από τον Κρόνο στον Λέοντα; Αν είναι το δεύτερο ο Κρόνος θα μου κάνει το μεγαλύτερο καλό τελικά!!
-
05-08-2005, 12:03 PM #19
Παιδια καλημερα. Οντως εχουμε ξεφυγει απο το θεμα αλλα θα σας παραθεσω μια ρηση του Ισαακ Νευτωνα:'' Οπου αναπτυσεται μια δραση, υπαρχει μια ισοδυναμη και αντιθετη αντιδραση''. Τεθηκε ενα θεμα , αμφισβητηθηκε ενα συγκεκριμενο κομματι της Αστρολογιας και αυτο ειναι ολο. Απλα ο καθενας απο εμας εκπροσωπει μια συγκεκριμενη σχολη ή ταση αν θελετε. Καλε μου φιλε Bookseller επι του θεματος τοποθετηιηκε και η Κα Χατζηκωστα , και εγω προσωπικα ,ακομα και η Φυλλενια . Οταν ομως μεσα στα γραφομενα αναφερεται το ονομα του Αρχαιου Φιλοσοφου ΣΩΚΡΑΤΗ, και στην συνεχεια χαρακτηριζεται αμαθης, τοτε τι να πω?!! Οσον αφορα το αν ειχε αλλο νοημα να υποδηλωσει τοτε θα επρεπε να γραψει ''αμαθης'' δηλαδη με ομοιοματικα , οπως εγραψε στην λεξη ''αστρολογος'' που εννοουσε τους αστρολογους τους δηθεν ή λαμογια ( για να χρησιμοποιησουμε και Νεα ελληνικα). Τωρα αν καποιοι δεν επιασαν τα ''βαθυτερα'' νοηματα , ε, δεν διαβαζαμε ουτε Μιλαν Κουντερα ουτε Νταν Μπραουν ή το πρωτοτυπο της Ιλιαδας, για να εχουμε σημειωσεις Κακριδη- Καζαντζακη!! Τελος θα ηθελα να επισημανω πως το ολο συμβαν θεωρειται ληξαν απο την μερια μου, θεωρω πως ο αγαπητος συναδελφος Κος Αρχος εχει πολλα να προσφερει και στον χωρο της Αστρολογιας αλλα και στον παροντα δικτυακο τοπο. Η αποδοχη ή οχι καποιων πραγματων ειναι αναφερετο δικαιωμα του καθενος. Καλο ομως ειναι να μην εχουμε βαρεις χαρακτηρισμους . Τωρα για το αν εχουμε προσκοληση ή αρχαιολατρεια ( δεν ξερω κανεναν που να ειπε κατι για τον Πλατωνα , τον Σωκρατη ή τον Αριστοτελη, οτι εκαναν λαθος) αυτο ειναι αναφερετο δικαιωμα μας. Απο την αλλη για να μπουμε και on-topic διεκρινα μια συγχηση ιδεων μιας και αλλο μετεμψυχωση (απο οτι καταλαβα πρεπει να υπαρχει) και αλλο καρμα & καρμικες σχεσεις. Αν δεχτουμε πως υπαρχει μετεμψυχωση ( δηλαδη η ψυχη καποιου ανθρωπου εισερχεται σε αλλο σωμα ) δεν δεχομαστε το Καρμα? Δηλαδη ερχομαστε στην ζωη με μηδενισμενο κοντερ ( απο ψυχικα βιωματα , χρεη αλλα και ανταμοιβες?)
Φιλικα
Ακης ΑντωνιουΟ Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου
-
05-08-2005, 05:28 PM #20
Λυπάμαι αν ξεφύγαμε από το θέμα της καρμικής σχέσης, όμως οφείλω μια τελευταία απάντηση, που ίσως έχει και εφαρμογή στην ερμηνεία της έννοιας κάρμα. Θα είμαι σύντομη.
Χωρίς παρελθόν δεν υπάρχει παρόν. Δεν ξεχνάμε το παρελθόν γιατί χώρος χωρίς παρελθόν είναι χώρος χωρίς μέλλον. Ένας λαός χωρίς ιστορία είναι καταδικασμένος ν’ αφανιστεί ειδικά σε μια εποχή όπως σήμερα, που χαρακτηρίζεται από την αφομοίωση των διαφόρων φυλών και εθνικοτήτων. Ας κοιτάξουμε λοιπόν πίσω και ας προχωρήσουμε μπροστά.
Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω ότι όπως έγραψε μία φίλη παραπάνω που υποστηρίζει ότι μπορεί πολλοί που επισκέπτονται αυτή την ιστοσελίδα να μην ενδιαφέρονται για τα πιστεύω του καθενός το σέβομαι αλλά δεν το ασπάζομαι. Μ’ ενδιαφέρουν τα πιστεύω και οι απόψεις όλων των ατόμων, γνωστών η άγνωστων που έχω την τύχη να συναντάω στη ζωή μου. Ας μην αποξενωνόμαστε, τουλάχιστον όχι σε αυτή την ιστοσελίδα.
Σας ευχαριστώ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.