- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 23
-
17-05-2011, 04:03 PM #11
Re: Dominique Strauss-Kahn... Το αιφνίδιο σκάνδαλο!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Κατια. Ξαφνικά όλοι οι Ελληνες αισθάνθηκαν ευφορία μέ το συμβάν λες και θα σωθούμε. Ομως μιας και ανέφερες πολύ σωστά τις δικές μας ....μοιχαλίδες , μήπως θα ήταν καλό να εξετάσουμε τους χάρτες τους για τυχόν επικείμενη τιμωρία και τί είδους? Είναι γνωστά πια τα στοιχεία (τουλάχιστον ημερομ. γέννησης) πολλών από αυτών .Και στο κυβερνών κόμμα και στα αντιπολιτευτικά . Ευχαριστώ
Victory
-
17-05-2011, 04:44 PM #12
Victory, ένα χόμπι έχω κι εγώ για να ξεφεύγω από την σκληρή πραγματικότητα, να το μαγαρίσω κι αυτό; (αστειεύομαι βεβαίως). Ωστόσο η εξέταση τόσων χαρτών και η σύγκρισή τους με τον χάρτη της χώρας και τους χάρτες των συμβάντων είναι μια εργασία για τρεις κατηγορίες ανθρώπων. Για επαγγελματίες αστρολόγους με γερές αμοιβές, για άνεργους και για συνταξιούχους.
Προσωπικά δεν ανήκω σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες.
Πάντως, θα διακινδυνεύσω μια μαντεψιά. Στην χώρα της ατιμωρησίας, ρουθούνι δεν θα ανοίξει! Οι αντιδράσεις θα περιοριστούν στα λιντσαρίσματα των μεταναστών που υποτίθεται ότι φταίνε για την ανεργία και την εγκληματικότητα. Ενώ το κράτος που αρχικά τους επέτρεψε την είσοδο και τώρα τους αφήνει πεινασμένους να εγκληματούν με σκοπό τον κορεσμό της πείνας, δεν φταίει σε τίποτα.
Οι επαναστάσεις στην παγκόσμια ιστορία έγιναν όταν έλειψε το ψωμί και τώρα αρχίζει να λείπει. Η πείνα, είναι κακός σύμβουλος και τα εγκλήματα σαφώς και θα αυξηθούν.
Έχεις παρατηρήσει τον εκνευρισμό των ανθρώπων όταν γυρίζουν από την δουλειά στο σπίτι πεινασμένοι; Σκέψου που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν αυτό το βιώνει στο πετσί του. Ξέρω, είναι δύσκολο να συναισθανθούμε κάτι που δεν το βιώνουμε, αλλά καλό είναι να λειτουργούμε το φαντασιακό μας πεδίο καμιά φορά.
Ελπίζω ο κόσμος να επαναστατήσει και να απαιτήσει δικαιοσύνη από εκείνους που πρέπει και όχι να εξαντλεί την αγριότητα και την οργή στα θύματα των υπευθύνων.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα κλείσω λέγοντας ότι την δεκαετία του 20’ οι συνθήκες ήταν παρόμοιες με τις τωρινές και στην εξαθλιωμένη Γερμανία ο λαός ξεσπούσε με λάθος τρόπους. Τότε, ο απελπισμένος και ακέφαλος λαός, ευχόταν την εμφάνιση ενός εμπνευσμένου ηγέτη(Κριός). Με την είσοδο του Ουρανού στον Κριό το 1927, ότι έλπιζε ο λαός, το πρόβαλε στο πρόσωπο του Χίτλερ και είδαμε τι έγινε.
Δυστυχώς, η ιστορία έχει δείξει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Αν αφήσουμε το καθεστώς της ατιμωρησίας να διαιωνίζεται, γινόμαστε συνυπεύθυνοι. Υπάρχει και η παθητική εγκληματικότητα. Αυτή της ανοχής και της αμέλειας.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
17-05-2011, 07:40 PM #13
Με δόση πικρού και μαύρου χιουμορ θα απαντήσω λέγοντας ότι προφανώς η σκέψη μου εκφράστηκε μιας που τους τελευταίους μήνες ανήκω στην δεύτερη κατηγορία. :worried:
Δυστυχώς την χώρα την σηματοδοτούν οι κάτοικοι της και η ατιμωρισιά όπως πολύ σωστά είπες κυβερνά γιατί οι κάτοικοι της χώρας το επιτρέπουν . Μας αξίζουν , κατά το κοινώς λεγόμενο, οι πολιτικοί μας. Καλύτερους προφανώς δεν θέλουμε. ¨Οσο για το που οδεύει η κατάσταση.... σίγουρα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Δυστυχώς εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο γιατί εμείς επιτρέψαμε να το αμαυρώσουν. Συγνώμη από την διαχείριση για το ...λίγο εκτός θέματος σχόλιο. Σ' ευχαριστώ Κάτια για την ανταπόκρισηVictory
-
18-05-2011, 12:39 AM #14
Αν ο χάρτης αυτός είναι σωστός, αν έχει δηλαδή όντως ωροσκόπο Λέοντα, δείχνει άτομο απόλυτο, επίμονο και πιεστικό όταν θέλει κάτι. Και σίγουρα δείχνει ότι είναι γυναικάς. Πέραν τούτου όμως η μόνη όψη που θα μπορούσε να δείξει βιασμό είναι το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα που έχει, κι αυτό επειδή ο Πλούτωνας είναι στο 1ο σπίτι. Αυτό το τετράγωνο δείχνει ότι του αρέσουν τα ζόρικα και να εξουσιάζει τις γυναίκες.
Κι αυτό όμως πάλι δεν είναι καθαρό γιατί η Σελήνη του είναι στον Κριό (του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες) και ταυτόχρονα ο Ήλιος του είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Ταύρο (θηλυκό ζώδιο), όπου η Αφροδίτη υπερισχύει. Αυτό σημαίνει πως κατά βάθος του αρέσει και να εξουσιάζεται ταυτόχρονα από τις γυναίκες. Σίγουρα είναι πολύπλοκη η σεξουαλικότητα του αλλά δεν είναι "καθαρός" χάρτης βιαστή.
-
18-05-2011, 12:47 AM #15
Και βέβαια όχι! Πουθενά δεν λέω κάτι τέτοιο! Αντίθετα λέω ότι υπάρχει η προδιάθεση για σκάνδαλο και ότι όσα μας δείχνει η κατάσταση του 12ου δεν αποτελούν απόδειξη για κάτι. Καμία αστρολογική προσέγγιση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις αρχές και τους αρμόδιους.
Η εμπλοκή της σεξουαλικότητας υπάρχει αναμφίβολα αφού η φύση του σκανδάλου είναι τέτοια. Και σαν τέτοια την εντάσσω στον άξονα 2ου \8ου .« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
18-05-2011, 07:55 PM #16
ΚΑΤΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ,
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΙΔΙΑΣΑ ΑΠΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ - ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ.
ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΌ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΝΤΛΉΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΚΕΙ ΟΣΑ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΕΥΓΛΩΤΑ ΕΣΥ ΚΑΤΈΓΡΑΨΕΣ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ..................
ΣΕ ΦΙΛΩ ΜΕ ΠΟΛΥ -ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ
-
19-05-2011, 12:07 AM #17
-
19-05-2011, 04:03 AM #18
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
02-07-2011, 01:15 AM #19
Σήμερα, τα ίδια ΜΜΕ που διέσυραν τον ...ξαναμμένο υποψήφιο πολιτικό, επανέκαμψαν με ένα τυπικό "ουπς, λάθος κάναμε".
Η σημερινή έκλειψη στις 9.12ο του Καρκίνου, είδα πως σχηματίζει όψη εξαγώνου με τη γενέθλια Αφροδίτη του στο 10 οίκο.
Υπάρχει κάτι άλλο στο χάρτη του (σε σχέση με την έκλειψη) που να "μαρτυρά" πως θα καθαρίσει από την ιστορία αυτή?Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
02-07-2011, 01:33 AM #20
Τορινάκι δεν είδα καθόλου ειδήσεις σήμερα γιατί είχα εξωτερικά τρεχάματα. Τώρα μπόρεσα να ησυχάσω λίγο και με μια πρώτη ματιά βλέπω ότι η έκλειψη (μέσα από τον 12ο του κρυφοί εχθροί, παρασκήνιο και συνομωσίες)είναι σε τετράγωνο με το Ζενίθ του στις 8ο του Κριού που σημαίνει –κατά την άποψή μου- ότι η αναμόχλευση της υπόθεσης δεν μπορεί να είναι και τελείως προς όφελός του…
Πάντως, ο ωροσκόπος της έκλειψης κάνει τρίγωνο με τον Ερμή του πολιτικού. Ο Ερμής κυβερνά τον 12ο οίκο που μας ενδιαφέρει , αλλά και τον 3ο των ειδήσεων και τον διαπραγματευτικών συζητήσεων που πάλι μας ενδιαφέρει. Εκεί φαίνεται πως υποστηρίζεται και θα έχει μια θετικότερη έκβαση. Για να μπορέσει όμως κάποιος να πει κάτι σοβαρό, θέλει χρήση των προγνωστικών συστημάτων και μελέτη.
Εξαιρετική η παρατήρησή σου και ο συσχετισμός. Ευχαριστώ πολύ!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.