s
Αναχαιτισμένα ζώδια και οίκοι - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 20 of 20

Re: Αναχαιτισμένα ζώδια και οίκοι

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Στην προηγουμενη σελιδα, διευκρινιζεται οτι ειναι το ιδιο πραγμα.
    Προφαμως ο μεταφραστης βρηκε πιο <sic> την λεξη αναχαιτισμενο.

Διευκρίνηση δεν υπάρχει, υπάρχει αυτό
    αλλα απλουστευοντας τον ορο θα μπορουσαμε να πουμε οτι απλα ειναι ο εμπεριεχομενος
    που αναφέρει ότι απλουστευμένος ο όρος είναι απλά αυτό που ήδη ξέρουμε ως "εμπεριεχόμενο". Τουτέστιν δεν υπήρχε και λόγος για ιδιαίτερη αναφορά, καθώς το site είναι γεμάτο από αναφορές στο τι σημαίνουν εμπεριεχόμενο ζώδιο και οίκος.

Απλώς φαίνεται για άλλη μια φορά η ένδεια των μεταφραστών σχετικά με τους αστρολογικούς όρους όπως έχουν καθιερωθεί στα ελληνικά (κάποιοι ορθώς κάποιοι όχι), οι οποίοι και παρασύρουν όσους δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρία ή γνώση και τους μπερδεύουν ακόμα περισσότερο...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    toulis

Μία απάντηση αν κάποιος γνωριζει.

Ο κυβερνήτης του εμπεριεχομένου ζωδιου δύναται να θεωρηθεί συγκυβερνήτης του οίκου που εμπεριέχεται?

Ισχύει μιά τέτοια άποψη?
    ...Ζήσε μέχρι να πεθάνεις...

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by toulis View Post
    Μία απάντηση αν κάποιος γνωριζει.

Ο κυβερνήτης του εμπεριεχομένου ζωδιου δύναται να θεωρηθεί συγκυβερνήτης του οίκου που εμπεριέχεται?

Ισχύει μιά τέτοια άποψη?
    Σαφώς και ο κυβερνήτης του εμπεριεχόμενου ζωδίου, είναι συγκυβερνήτης του οίκου στον οποίο εμπεριέχεται.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Εγώ που λέτε εχω αναχαιτισμένους τον 1ο οίκο ( ωροσκόπος τοξότης με περιεχόμενο ολο τον αιγόκερο , ποσειδώνας μέσα) και τον 7ο οίκο ( ακμή στον δίδυμο με περιεχόμενο τον καρκίνο, χωρίς πλανήτες περιεχόμενους αυτός ο οίκος). Αυτό είναι δείκτης ότι "σπαταλάω" ενέργεια κυρίως στον εαυτό μου και στα "αισθηματικα" ; Και κάτι τελευταίο...εμένα που ο 7μος οίκος είναι αναχαιτισμένος κ χωρίς πλανήτες, τί προσοχή πρέπει να δώσω ;;;οεο;;;
    ΥΓ: Αυτοί οι έρωτες θα με φαν...

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by peponi96 View Post
    Πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Εγώ που λέτε εχω αναχαιτισμένους τον 1ο οίκο ( ωροσκόπος τοξότης με περιεχόμενο ολο τον αιγόκερο , ποσειδώνας μέσα) και τον 7ο οίκο ( ακμή στον δίδυμο με περιεχόμενο τον καρκίνο, χωρίς πλανήτες περιεχόμενους αυτός ο οίκος). Αυτό είναι δείκτης ότι "σπαταλάω" ενέργεια κυρίως στον εαυτό μου και στα "αισθηματικα" ; Και κάτι τελευταίο...εμένα που ο 7μος οίκος είναι αναχαιτισμένος κ χωρίς πλανήτες, τί προσοχή πρέπει να δώσω ;;;οεο;;;
    ΥΓ: Αυτοί οι έρωτες θα με φαν...
    Πεπονακι96 :bigsmile:, δεν ειναι οι οικοι αναχαιτισμενοι,, αλλα τα ζωδια του αιγοκερω και του καρκινου. Επομενως η επαγγελματικη ,κοινωνικη προβολη και η οικογενεια εχουν ιδιαιτερη σημασια για σενα. Ειδικα για τον 7ο, σκεψου μηπως η πατρικη οιογενεια, εχει καποια εμπλοκη στα θεματα του γαμου και των συνεργασιων.
    Αυτη ειναι η πιο απλη και με λιγα λογια επεξηγηση.

Ααα χτύπισες φλέβα.. Να σαι καλά για την απλή και σύντομη απαντησή σου SAVIGI! :bigsmile:

Να κανω και γω μια ερωτηση. Ο πρωτος μου οικος ξεκιναει απο τελικες μοιρες του υδροχοου εχει μεσα ολο τον ιχθυ και συνεχιζει με τις αρχικες μοιρες του κριου. Στον ιχθυ εχω ηλιο,δια,αφροδιτη,ερμη.(φυσ κα το αντιστοιχο γινεται και στον 7ο με λεοντα,ολο τον παρθενο και ζυγο αλλα στον 7ο δεν καποιο πλανητη στην παρθενο,μονο σεληνη στο ζυγο).
    Μπορει κανεις να μου πει τι μπορει να σημαινει αυτο;

Όνομα:
    διδυμινα

αγαπητη amethystos, η ακμη του πρωτου οικου δινει κατι απο τα χαρακτηριστικα του υδροχοου,μια και μιλαμε για ωροσκοπο,επειδη εχει εμπεριεχομενο ομως τον ιχθυ προσδιδει καποια επιπλεον χαρακτηριστικα του ζωδιου αυτου χρωματιζοντας το αναλογα με την θεση του ποσειδωνα μεσα στο γεννεθλιο χαρτη σου..καθως επισης παιρνει στοιχεια και απο τον ουρανο οπως επισης και απο τον κρονο (παραδοσιακο κυβερνητη),εξαρταται ποιος απο τουσ δυο πλανητες ειναι πιο ισχυρος απο ζωδιο και θεση μεσα στον χαρτη σου..για το τι χαρακτηριστικα θα δωσουν..οσο για τουσ πλανητεσ τους αναχαιτισμενους ριξε μια ματια στο αρθρο..

οσο αφορα τον 7 σου με ακμη στον λεοντα και ανχαιτισμενο ηλιο οπως καταλαβαινεις εχεις μια δυσκολια στους συμβιβασμους στις σχεσεις σου με τους αλλους ,εμπεριεχομενη παρθενος δινει χαρακτηριστικα απο το ζωδιο οπου βρισκεται ο κυβερνων πλανητης..(ερμη)οπως επισης και απο την παρθενο..

κατα βαθος ρομαντικη και ευγενικη...:bigsmile:

για την σεληνη σου ριξε μια ματια υπαρχει αρθρο στο σαιτ που νααφερει για την σεληνη και στα ζωδια και στους οικους αναλυτικα..

:bigsmile:
    Σ ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου. Βασικα με απλα λογια νιωθω σαν πιτσα απ ολα με εξτρα τονο!!!Να δω τι θα κανω με την προσωπικοτητα μου με ολο αυτον τον 1ο και τον ιχθυ!χαχαχαχα!!!
    :amuse:

εμπεριεχόμενα ζώδια, η παρθένος στον 6ο μαζί με ερμή-κρόνο σε σύνοδο, ήλιο και Β.Δ. και ο ιχθύς στον 12ο με τον Ν.Δ. μόνο, τον ποσειδώνα στον τοξότη/9ο να κάνει τετράγωνο με τον εγκλωβισμένο ήλιο και η σύνοδος του ερμή-κρόνου δέχεται χιαστή από την σελήνη στον 11ο.. έχω διαβάσει πως οι πλανήτες που κυβερνούν τα εμπεριεχόμενα ζώδια, μας δείχνουν πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες που τυχόν προκαλούνται από αυτά.. μαζί βέβαια με τα ζώδια που κυβερνούν 2 οίκους στον χάρτη το καθένα.. στην περίπτωση που ανέφερα, που έχουμε τον κυβερνήτη εμπεριεχόμενο, πως μπορούμε να το ερμηνεύσουμε?? πολλοί υποστηρίζουν πως ο Χείρωνας θα μπορούσε να είναι ο κυβερνήτης της παρθένου.. Σ αυτή την περίπτωση θα μπορούσα να κοιτάξω τον χείρωνα για να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με το εμπεριεχόμενο ζώδιο??

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)